Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Meticulous

beyler şarj soketini değiştirmem lazım ama narrow mu yoksa wide olanı mı alacağım bilmiyorum? telefonum snapdragonlu global versiyon.
    Hocam şarj soketine çok fazla toz giriyor bir kürdan ile temizleyin düzelir büyük ihtimalle tabi başka bir şey yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

Hocam şarj soketine çok fazla toz giriyor bir kürdan ile temizleyin düzelir büyük ihtimalle tabi başka bir şey yoksa

Alıntıları Göster
    benim şarj soketi yalama oldu hocam. şarj soketi bataryayı sorunsuz şarj ediyor ancak usb kablosunun ucu, şarj soketine tutunmuyor kabloya en ufak temasta hemen yerinden çıkıyor. o yüzden değiştirmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Dizi

Arkadaşlar ekranı sağlam, anakarti yaşamayan telefona talibim.
    Orjinal ekran bulamıyorum.
    Satmıyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık bir iki aya 3. senesini dolduracak. 7 saatlik ekran süresi (bu onun için az tabi 10 saati de gördük), ısınma, arada bir de donma ve kasma gibi şeyler yüzünden formata karar verdim ve attım. Maalesef şarjı da ısınması da aynı. Olsun gene de az kahrımızı çekmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salperde

Artık bir iki aya 3. senesini dolduracak. 7 saatlik ekran süresi (bu onun için az tabi 10 saati de gördük), ısınma, arada bir de donma ve kasma gibi şeyler yüzünden formata karar verdim ve attım. Maalesef şarjı da ısınması da aynı. Olsun gene de az kahrımızı çekmedi.
    Haziran 2017 de almıştım bende bu cihazı şuan hiç bir sıkıntısı yok ısınma donma vs olmadı şükür... Bataryası hâlâ çok iyi sayılır günü çok rahat çıkartıyor... WiFi ile 11-12 saat ekran süresi gördüğümü biliyorum yakın zamanda hatta geçen gün 10 saat gördüm ki hâlâ şarjı vardı Kısaca ben memnunum telefonlar çok pahalı artık bu pert olana kadar kullanacağım 2 yıl daha kullansam yeter 5 yılı doldurmuş olur cihaz ki android telefon için bu süre tek kelime ile muazzam

• Ses açma tuşuna da bi haller oldu. Zor basıyor yani iyce bi abanmanız lazım. Bu da durduk yere başladı. Kısma tuşunda bi sıkıntı yok. Zor basıyor ama basınca da 2 kademe birden yükseliyor. Böyle bi sıkıntı var mı tuşlarda felan?

• quote:

Ses açma tuşuna da bi haller oldu. Zor basıyor yani iyce bi abanmanız lazım. Bu da durduk yere başladı. Kısma tuşunda bi sıkıntı yok. Zor basıyor ama basınca da 2 kademe birden yükseliyor. Böyle bi sıkıntı var mı tuşlarda felan?
    Hayır hocam tuşlar da falan bir sıkıntı yok kılıfla kullanıyorum.Tusların basma hissi ilk günkü gibi... Yalnız benim telefonun kulaklık girişi bozuldu kadar kulaklık takılı gösteriyor sürekli bende uygulama ile devre dışı bıraktım kulaklık girişini müzik dinleyeceğim zaman devreye alıyorum müziği kapatınca devre dışı bırakıyorum ama sorun olmuyor benim için

• Çok basit işler bunlar. Telefonun kasası tırnaklı yapıda ve kolayca açarsınız. Arka kapaktan sonra ilk iş batarya bağlantısını sökün. Sonra anakarta bağlı olduğu için kulaklık girişi komple anakartı sökün. Bir iğne yardımıyla pamukçuklardan temizle iyice. Yağzıs contact cleaner alıyorsun. Piyasada yağlısı da var dikkat et. Söktüğün anakartın kulaklık gişine iyice sık. % 90 sorunun çözülür. Sana maliyeti 20 lira olur.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam deneyeceğim

• Telefon 3. Yılını doldurmak üzere bugün sadece wi-fi ile nette takıldım.Hala bataryası taş gibi maşallah nazar değmesin Telefonu değiştireyim diyorum ama performansı ve batarya kullanım süresi bana fazlasıyla yetiyor. %23 şarj kalmasına rağmen 8 saat üzeri ekran süresi muazzam gerçekten...ilk defa bir telefonda 3 yıl sonunda böyle bir batarya performansı görüyorum

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü
    ★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokrates 1983 -- 23 Mayıs 2020; 18:11:32 >

• Bu telefonun bataryası gerçekten muazzam, ben de çok memnunum. Yalnız, benim memnun olmadığım nokta 2.yıldan sonra ekranda ghost screen problemi yaşamaya başladım. Benim cihazın ekran paneli tianma modelmiş, araştırdığımda xiaomide bu panelde kronik ghost screen arızası olduğunu öğrendim ve aynı problemi yaşayan birçok kişiyle karşılaştım. Hocam sizin ekran panelinin modeli nedir acaba? veya ekranda hiç problem yaşadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07E3818E0

Bu telefonun bataryası gerçekten muazzam, ben de çok memnunum. Yalnız, benim memnun olmadığım nokta 2.yıldan sonra ekranda ghost screen problemi yaşamaya başladım. Benim cihazın ekran paneli tianma modelmiş, araştırdığımda xiaomide bu panelde kronik ghost screen arızası olduğunu öğrendim ve aynı problemi yaşayan birçok kişiyle karşılaştım. Hocam sizin ekran panelinin modeli nedir acaba? veya ekranda hiç problem yaşadınız mı?
    Benim Ekran panel markası boe Hocam... ghost screen hiç yaşamadım. Şu ana kadar kullandığım en iyi android telefon note 4 x oldu. Üstelik 3 yıl önce iPhone dan geçmiştim çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokrates 1983 -- 23 Mayıs 2020; 21:31:31 >
  • 3 yıl kullandım, ekranın orta kısmı dokunma hassasiyetini yitirdi, note 8 pro aldım, virus olayı geçince de ekranını değiştireceğim.
  • Cihaza format attıktan sonra e-posta senkrazisyonu stabil çalışmıyor. Kuruyorum ilk seferde geliyor mailler ama sonra duruyor mail almıyor cihaz. Gelen kutusunu açtığımda en üstte sarı yazıyla hesap süresi doldu tarzında bir uyarı veriyor ve en baştan giriş yapmamızı istiyor her seferinde...

Ekran da tianma note 4 global yurt içi cihazı. 3 yıl olacak çok şükür henüz beyaz bulut olayı yok ama ekran süresi 7 saat eh işte dedirtiyor. Tabi düzensiz şarj ediyoruz ister istemez.

• Salperde kullanıcısına yanıt
    Acaba ekran panel farklarının bataryaya direk etkisi mi var? Benim Ekran panel modeli boe wi-fi ile hâlâ 11 saati geçkin süre alıyorum. Benim telefonda 3. Yılını dolduracak yakında.... İlk kez bir android telefonu bu kadar uzun süre kullandım. Belki de Xiaominin çıkardığı en sorunsuz model bizim telefon oldu.

Bu arada outlook uygulamasını kullanabilirsiniz mail uygulaması olarak.... Kendi mail uygulamasını hiç sevmedim kullanmadım. Outlook uygulamasında hiç sorun yaşamadım bildirim konusunda tavsiye ederim...Tabiki gmail kullanmıyorsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokrates 1983 -- 24 Mayıs 2020; 6:52:58 >
  • Benim telefonun kamera ve ekran modeli

• Sizdeki yurtdışı garantisiz tabi bu yüzden daha ucuz ama bizim garantililere göre de daha diri bir cihaz çıktı. Herkes güvenemiyor işte garantisiz olunca. Kapanma durumu, imei no uçması, garantiye işin düşmesi vb. gibi sorunlar olursa sonra naparım düşüncesi oluyor. Şansınız varmış size iyi cihaz denk gelmiş ki halen ilk günkü performansını koruyor. Bu birazda iyi kullanmakla alakalı. Hor kullananlar iki günde hurda ediyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salperde -- 24 Mayıs 2020; 23:18:44 >
  • quote:

Sizdeki yurtdışı garantisiz tabi bu yüzden daha ucuz ama bizim garantililere göre de daha diri bir cihaz çıktı. Herkes güvenemiyor işte garantisiz olunca. Kapanma durumu, imei no uçması, garantiye işin düşmesi vb. gibi sorunlar olursa sonra naparım düşüncesi oluyor. Şansınız varmış size iyi cihaz denk gelmiş ki halen ilk günkü performansını koruyor. Bu birazda iyi kullanmakla alakalı. Hor kullananlar iki günde hurda ediyor zaten.
    Aynen hocam bende o Zaman garantisiz alırken ikilemde kaldım...Ama gözümü kapatıp aldım. Şansıma çok iyi cihaz çıktı...hem de ekran paneli boe üstelik ki bu cihazda genelde tianma panel kullanılmış.... Şimdiye kadar düzgün kullandım.Bataryasini düzgün şarj ettim. Şu anda bile bataryası taş gibi 3 yılı devirmesine rağmen... Bu cihazdan sonra yine yurtdışı cihaz alacağım...

• Benim 4x te yurt dışı (band 20 yok) 3 yıl 3 ay oldu alalı. Benzer ekran süreleri alıyoruz. Zaten ekranlar falanda aynı. Eğer planımda bir değişiklik olmazsa bundan note 9s e geçiş yapmayı düşünüyürom. Note 4x ten sonra ancak böyle bir cihaz bizi keser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

Benim 4x te yurt dışı (band 20 yok) 3 yıl 3 ay oldu alalı. Benzer ekran süreleri alıyoruz. Zaten ekranlar falanda aynı. Eğer planımda bir değişiklik olmazsa bundan note 9s e geçiş yapmayı düşünüyürom. Note 4x ten sonra ancak böyle bir cihaz bizi keser.
    Bizim cihaz 2 yıl daha idare eder hocam o zamana Allah kerimdir... Bundan sonra yine note serisi bir modele geçerim bende. Bu cihazın bu kadar iyi çıkacağı aklıma gelmezdi.Hasbel kader gidip almıştım üstelik

• 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.