Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben aldığım arkadaşa note 3 pro siparişi vermiştim, hatta kılıfını falanda almıştım. Arkadaş söz verdiği zamanda cihazı temin edemedi. Paramı geri istedim o ara yeni cihazlar geldi, baktım listede note 4x te var farkını verip aldım. Yalnız cihaz çok yeni olduğu için yazılım desteği zayıftı, baya bir sıkıntı çektim. Artık piyasaya yeni çıkan cihazlara mesafeli duruyorum. Twrp, root, custom rom çıkmadan almam artık. Muhtemelen yaz sonuna doğru bir cihaza karar veririm. Şu anki favorim note 9s.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.12μm Piksel
    5 Elementli Lens
    BSI
    Coğrafi konum etiketleme
    Elle Odaklama
    HDR
    Hızlı Odaklama
    Hızlı Odaklama (0.1 sn)
    Otomatik odaklama
    Panorama
    Phase Detect Auto-Focus (PDAF)
    Seri Çekim (Burst) Modu
    Yüz Algılama
    Zamanlayıcı
    1.12μm Piksel
    5 Elementli Lens
    BSI
    Coğrafi konum etiketleme
    Elle Odaklama
    HDR
    Hızlı Odaklama
    Hızlı Odaklama (0.1 sn)
    Otomatik odaklama
    Panorama
    Phase Detect Auto-Focus (PDAF)
    Seri Çekim (Burst) Modu
    Yüz Algılama
  • Hanım telefonunu pert etti bugün tavsiye edeceğiniz ekran varmı acaba kendim takicam.

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlook uygulamasını da indirdim ama bunda da maalesef bildirimler gelmiyor. Kendi mail programı mail geldiğinde anında uyarırdı. Şimdi ikisinden de bir verim alamadık halen.

Ayrıca yine formattan sonra kendi müzik uygulaması da kafayı yedi. Bildirim durum çubuğunda çalan müzik çıkardı. Artık orada çıkmadığı gibi bir uygulamada reklam çıksa müzik kesiliyor. Açmak için tekrar programa yönlendiriyor. Bunun için de ayrıca bir uygulama var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Salperde

Outlook uygulamasını da indirdim ama bunda da maalesef bildirimler gelmiyor. Kendi mail programı mail geldiğinde anında uyarırdı. Şimdi ikisinden de bir verim alamadık halen.

Ayrıca yine formattan sonra kendi müzik uygulaması da kafayı yedi. Bildirim durum çubuğunda çalan müzik çıkardı. Artık orada çıkmadığı gibi bir uygulamada reklam çıksa müzik kesiliyor. Açmak için tekrar programa yönlendiriyor. Bunun için de ayrıca bir uygulama var mı?
    Ben müzik için jetaudio plus kullanıyorum tavsiye ederim 10 numara uygulama APK olarak indirip kurun

Outlook bence en iyisi kullanıyorum bildirimler bende geliyor.Sorun sıkıntı yaşamadım.

• Bundan sonra bunu kullanacağım. Program süper teşekkürler 👍

• quote:

Bundan sonra bunu kullanacağım. Program süper teşekkürler 👍
    Rica ederim... Özellikle İyi bir kulaklık ile baslar falan müthiş ben 3 yıldır severek kullandığım bir uygulama....müzik üzerine başka uygulama tanımam

• Arkadaşlar telefonu açılmayan, ekranı sağlam cihaza talibim ve satın almak isterim.

Orijinal ekran satan var mı?

• Redmi note 4 üm de şarj sıkıntısı var. Şarja takınca bir kaç dk sonra birden kesiliyor. Kesildikten sonra kabloyla biraz oynayıp tekrar şarja başlatınca atıyorum yüzde 28 de kaldıysa birden hızlıca yüzde 32 ye filan çıkıyor sonra yine yavaş şarj etmeye başlıyor. Şarj inanılmaz yavaş oluyor. Bütün gün tak çıkar yapsan bile yüzde 50 ye filan ancak geliyor. 1 saatte filan %1 atlıyor. Kablo sağlam başka kabloyla da denedim aynısını yapıyor. 3 ay önce şarj soketini arızalı diye değiştirmiştim yine mi arızalandı acaba yoksa pilde mi problem var anlamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Redmi note 4 üm de şarj sıkıntısı var. Şarja takınca bir kaç dk sonra birden kesiliyor. Kesildikten sonra kabloyla biraz oynayıp tekrar şarja başlatınca atıyorum yüzde 28 de kaldıysa birden hızlıca yüzde 32 ye filan çıkıyor sonra yine yavaş şarj etmeye başlıyor. Şarj inanılmaz yavaş oluyor. Bütün gün tak çıkar yapsan bile yüzde 50 ye filan ancak geliyor. 1 saatte filan %1 atlıyor. Kablo sağlam başka kabloyla da denedim aynısını yapıyor. 3 ay önce şarj soketini arızalı diye değiştirmiştim yine mi arızalandı acaba yoksa pilde mi problem var anlamadım.
    Anlattığınız durum şarj soketinden kaynaklı... Pilden kaynaklı olduğunu sanmıyorum... zaten daha öncenden de değiştirmişsiniz şarj soketini muhtemel yine arızalandı...

• Rom desteği kesildi artık. Farklı rom deneyen var mı.

• Mp3 indiriyorum myt programı ile ama indiği musıc klasöründe Türkçe yazan şarkı ve sanatçı ismi müzik çalma programlarına Çince düşüyor. Programı değiştirdim bununla alakalı değilmiş.Uzun süredir kullandığım program aslında... Sizce nedendir?

• Uygun fiyatta global redmi note 4x arıyorum arkadaşlar. Satan varsa eğer iletişime geçerlerse sevinirim. Eskişehirde ikamet ediyorum.

• 3. senemizi de sağsağlim bitirdik derken artık pil performansı bir hayli düştü maalesef. Günlük 5-5 buçuk saati ancak çıkartabiliyor ekran süresi. Gerçi bu da tarih oldu artık. Birçoğu satmıştır bunu ama buna rağmen devam bea.. :)

• quote:

3. senemizi de sağsağlim bitirdik derken artık pil performansı bir hayli düştü maalesef. Günlük 5-5 buçuk saati ancak çıkartabiliyor ekran süresi. Gerçi bu da tarih oldu artık. Birçoğu satmıştır bunu ama buna rağmen devam bea.. :)
    Kendiminkini sattım, 10-12 saat ekran süresi veriyordu ve çiziği yoktu. Eşimin telefonu 4/64 lük ve hâlâ taş gibi kullanıyor 9-11 saat ekran süresi veriyor maşallah.

• e-rose kullanıcısına yanıt
    Eninde sonunda bu da satılacak ya kaça ve nereden sattığınızı sorsam..?

• quote:

3. senemizi de sağsağlim bitirdik derken artık pil performansı bir hayli düştü maalesef. Günlük 5-5 buçuk saati ancak çıkartabiliyor ekran süresi. Gerçi bu da tarih oldu artık. Birçoğu satmıştır bunu ama buna rağmen devam bea.. :)
    Aynen Telefon 3. Yılı doldurdu 4.Yıla girdi benim telefonun bataryası hâlâ 10 saat ekran süresi veriyor Hayır bir sorunu da yok satmaya kalksam ne diye satacağım ki bataryası performansı hâlâ iyi tek çizik deforme yok bir tek kamerası idare eder ki yetiyor günlük kullanım da.... Değiştirmek için neden bulamıyorum kullanmaya devam bakalım kaç yıl daha gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokrates 1983 -- 18 Temmuz 2020; 18:32:49 >

• quote:

Eninde sonunda bu da satılacak ya kaça ve nereden sattığınızı sorsam..?
    Letgo'da sattım 650 liraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Redmi note 4 üm de şarj sıkıntısı var. Şarja takınca bir kaç dk sonra birden kesiliyor. Kesildikten sonra kabloyla biraz oynayıp tekrar şarja başlatınca atıyorum yüzde 28 de kaldıysa birden hızlıca yüzde 32 ye filan çıkıyor sonra yine yavaş şarj etmeye başlıyor. Şarj inanılmaz yavaş oluyor. Bütün gün tak çıkar yapsan bile yüzde 50 ye filan ancak geliyor. 1 saatte filan %1 atlıyor. Kablo sağlam başka kabloyla da denedim aynısını yapıyor. 3 ay önce şarj soketini arızalı diye değiştirmiştim yine mi arızalandı acaba yoksa pilde mi problem var anlamadım.
    çalıştığından emin olmak için pili test edin
    * # * # 4636 # * # * - Telefon Bilgilerini Görüntüleme Xiaomi Redmi Note 4X. Telefon ekranında 4 menü görünecektir: (Telefon bilgileri, Pil bilgileri, Pil geçmişi, Kullanım istatistikleri)
    https://mobilespecs.net/phone/codes/Xiaomi/Xiaomi_Redmi_Note_4X.html

• Note 4 mediatek işlemcili telefon için batarya lazim arkadaşlar.sanirim bn41 olmasi lazim.deiji marka olanlar var gördüğüm kadarıyla. kullanıp memnun olan ya da başka önerisi olan var mı acaba? batarya sorununu çozebilsem daha uzun süre kullanırım gibi geliyor.

• 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.