Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lotr89

Note 4 mediatek işlemcili telefon için batarya lazim arkadaşlar.sanirim bn41 olmasi lazim.deiji marka olanlar var gördüğüm kadarıyla. kullanıp memnun olan ya da başka önerisi olan var mı acaba? batarya sorununu çozebilsem daha uzun süre kullanırım gibi geliyor.
    Daha önce değişim yaptım ama hiç faydası olmadı fakat batarya deji değildi. Bana kalırsa, uzun vadede o işlemci bataryayı olumsuz etkiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Daha önce değişim yaptım ama hiç faydası olmadı fakat batarya deji değildi. Bana kalırsa, uzun vadede o işlemci bataryayı olumsuz etkiliyor.

Alıntıları Göster
    Batarya orjinal olmadığı için mi öyle oldu acaba?işlemci bataryayi olumsuz etkiliyor mu bilmiyorum ama olabilir. Batarya sorunu olmasa telefon gayet iyi.4 yıl olmak üzere alalı. orjinal batarya bulamazsam degistirmem gerekecek mecbur. Şarj aletine bağımlı yaşıyor telefon şu anda.

• Bizim telefon MIUI 12 güncellemesi alacak mı? Yoksa Xiaomi bizim telefonun fişini çekti mi ?

• Alırsa zaten perte çıkar doğrudan. 1 saat ekran süresi ancak verir herhalde. 11 alınca şarj performansı bariz düşmüştü. 12 ile çöp olur bence.

• quote:

Alırsa zaten perte çıkar doğrudan. 1 saat ekran süresi ancak verir herhalde. 11 alınca şarj performansı bariz düşmüştü. 12 ile çöp olur bence.
    O kadar kötü olmaz herhalde şuan telefon 4. Yılına girdi hâlâ 10 saat ekran süresi veriyor.Bataryası çok iyi çıktı bu telefonun...Bu telefonu 1-2 yıl daha kullanırım sonrası Allah kerimdir

• Ocak ayı gibi verilmesi planlanan 4. ve son dağıtım cihazları arasına eklendi diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam ama denildiği gibi götürüsü getirisinden çok olur gibi performans açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07E3818E0

Ocak ayı gibi verilmesi planlanan 4. ve son dağıtım cihazları arasına eklendi diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam ama denildiği gibi götürüsü getirisinden çok olur gibi performans açısından
    Sorun değil Hocam verilip verilmemesi cihaz bu haliyle bile çok iyi...1-2 yıl daha beni idare etsin sonrasında yeni cihaza geçerim artık....Bir android telefonu 5-6 yıl kullanmak çok iyi bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Sorun değil Hocam verilip verilmemesi cihaz bu haliyle bile çok iyi...1-2 yıl daha beni idare etsin sonrasında yeni cihaza geçerim artık....Bir android telefonu 5-6 yıl kullanmak çok iyi bence...

Alıntıları Göster
    Bu model ve seri (Sd işlemci) telefon düzgün kullanımda mükemmel dayanıklılık ve performans gösteriyor.

Biri Mtk'lı üç tane Redmi Note 4 sahibi olduk Mtk'lı olan bataryayı bir yılda çöpe çevirdi Sd işlemcili olanlar taş gibi hâlâ. 8-10 saat ekran süresi alıyorum .

• realme 5i alıp,forumdan aldığım çakma imeili mi note4 ü çocuklara verdim.3 yıl oluyor hala canavar gibi orjinal pili hala performanslı ,böyle sağlam telefon kullanmamıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu model ve seri (Sd işlemci) telefon düzgün kullanımda mükemmel dayanıklılık ve performans gösteriyor.

Biri Mtk'lı üç tane Redmi Note 4 sahibi olduk Mtk'lı olan bataryayı bir yılda çöpe çevirdi Sd işlemcili olanlar taş gibi hâlâ. 8-10 saat ekran süresi alıyorum .

Alıntıları Göster
    Aynen yurt dışı 730 TL ye almıştım snapdragon işlemcili Note 4x i hâlâ bataryası ilk günkü gibi Bazen diyorum ki bataryası ölene kadar kullanayım... Telefondan çok memnunum ne Zaman bataryası ölür kullanamaz hale gelir o zaman yeni telefon alırım... Şuan telefonum da zerre çizik deforme yok hâlâ sıfır gibi

• Yarın güzel bir batarya süresi fotosu atayım da konu hareketlensin Bataryayı fulleyip kullanmaya başladım bakalım kaç saat Ekran süresi alacağım

• Telefonla 3 yıl bitti.Orjinal bataryası ile hâlâ çok iyi pil süresi alıyorum % 94 şarjdan %16 şarja kadar kullandım.Ve batarya performansı çok iyi 3 yıl geçmesine rağmen... İlk Xiaomi telefonum ve daha uzun süre devam edeceğiz gibi

• 10 saatlik performansı eskiye nazaran düşmüş gibi :). 🙄
    Ayrıca telefonu 1 dakka elinden bırakmamışsın birazda bununla alakalı tabi 😉. Hatırladığım kadarıyla garantisiz elden almıştın yine forumdan, buralardan. Peki şimdiye kadar hiç kapanma olmadı mı? Yani imei uçması ya da başka seni sıkıntıya sokacak bir durum. Malum fiyat farkı var arasında ucuza aldın hemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salperde

10 saatlik performansı eskiye nazaran düşmüş gibi :). 🙄
    Ayrıca telefonu 1 dakka elinden bırakmamışsın birazda bununla alakalı tabi 😉. Hatırladığım kadarıyla garantisiz elden almıştın yine forumdan, buralardan. Peki şimdiye kadar hiç kapanma olmadı mı? Yani imei uçması ya da başka seni sıkıntıya sokacak bir durum. Malum fiyat farkı var arasında ucuza aldın hemde.
    Yok hocam kapanma falan olmadı... Hiç bir sıkıntı durum yaşamadım... birde şarjı %94 e kadar yapıp %16 ya kadar kullandım...10 saate kadar yine alırdım aslında ekran süresi ama şarja taktım Garantisiz aldığım zaman aklımda şüphe yoktu.Ve çok iyi cihaz çıktı... Hatta ekran da boe ekran çıktı. Ghost screen vs yaşamadım... Şu ana kadar çok telefon kullandım aralarında en iyisi note 4 x çıktı

Edit: Birde çift hat kullanıyorum.Bunun da şarja etkisi var tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokrates 1983 -- 30 Temmuz 2020; 9:51:40 >

• Telefondan ben de aşırı memnunum. Ancak bir kere öğlen sıcağında güneşin altında unutmuşum, telefon alev gibiydi. O günden beri batarya performansı düştü. Ekranı kısıp vs bir günü yine rahat çıkartıyor. Orjinal bataryayı temin edebileceğimiz bir yer var mı?

• Uzun kullanım sonrası kılıf bi tarafından yırtıldı. Ömrünü doldurdu artık. Kılıf önerisi olan var mı?

• quote:

Uzun kullanım sonrası kılıf bi tarafından yırtıldı. Ömrünü doldurdu artık. Kılıf önerisi olan var mı?
    3 yıldır bu kılıfı kullanıyorum çok iyi memnun kalırsın ömürlük kılıf

www.hepsiburada.com
    Teleplus Xiaomi Redmi Note 4X Çift Katmanlı Tank Kapak Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/teleplus-xiaomi-redmi-note-4x-cift-katmanli-tank-kapak-kilif-pm-HB0000098559

• Tavsiye için teşekkürler. Paylaşım görseli görmek içindir tabi ama Hepsiburada da fiyat N11'den ne kadar da farklıymış?Aynısı orada yarı fiyatından da ucuz, üstelik kargo ücreti de yok. Bu model ile yüzüklü modeller arasında kalmıştım.Bu modelin çok kalın duracağını düşündüm. Her ikiside 25 tl ücretsiz kargoydu. Birkaç tavsiye sonrası yüzük modeline karar verdim.Hiç 3 yıllık bir telefona sonradan kılıf alacağım aklıma gelmezdi. Demek ki halen ileriye dönük daha gideri var bu cihazın.

• quote:

Tavsiye için teşekkürler. Paylaşım görseli görmek içindir tabi ama Hepsiburada da fiyat N11'den ne kadar da farklıymış?Aynısı orada yarı fiyatından da ucuz, üstelik kargo ücreti de yok. Bu model ile yüzüklü modeller arasında kalmıştım.Bu modelin çok kalın duracağını düşündüm. Her ikiside 25 tl ücretsiz kargoydu. Birkaç tavsiye sonrası yüzük modeline karar verdim.Hiç 3 yıllık bir telefona sonradan kılıf alacağım aklıma gelmezdi. Demek ki halen ileriye dönük daha gideri var bu cihazın.
    Ben yüzüksüz modelini kullanıyorum 12 TL'ye almıştım. Telefonu yere düşürsem de birşey olmuyor çok iyi koruyor...Ben sadece ekranda jelatin siz kullanıyorum... Zaten 2 yıl sonra değiştireceğim artık

• Benim telefon da 3 yılı doldurdu sanırım. Artık yeni bir telefona geçmek istiyordum ama bu fiyatlarla yeni telefon hayal oldu bir kaç ay daha kullanayım diye rom değişikliği ve genel temizlik yaptım. Kullandığım test edip memnun kaldığım ve kalmadığım romları yazayım belki merak eden çıkar.

Lineage Os 17: Oldukça stabil çalışan pil süresi yüksek bir rom. Bilenler zaten akıcılığı ve sadeliğini biliyorlardır. 6 ay kadar kullandım sonra sıktı biraz.
    MIUI 12 (Unofficial): Çok güzel rom. Fakat bizim telefon için biraz ağır bir sistem. Bildirim panelini yukarıdan çekerken kasıyor bazı işleri yaparken donmalar yaşanıyor telefon bir miktar hantallaşıyordu. Sık kullandığım bazı işlemler içinde bug bulunduğu ve uzun süredir de düzelmediğini görünce 1 hafta içinde test edip başka roma geçtim.
    Crdroid: Floating windows özelliği, MIUI gibi 3 parmak kaydırma ile sonsuz ekran görüntüsü alma, ekran kaydı alma, konuşma kaydı alma, akıcılık, özelleştirilebilirlik ve son olarak diğer romlara nazaran pil ömrüne 1-2 saat eklemesi uzun süre bu romu kullanmamı sağlayacak sanırım. Zaten ciddi bir arayış içinde değildim denemek için yüklemiştim ama çok memnunum. Hala güncelleme alıyor bu arada. OTA üzerinden update yapabiliyorsunuz.

Pil sürelerim hakkında bir bilgim yok pek hesabını da tutmuyorum açıkçası. Şirket telefonum arabaya bağlı ve navigasyon, müzik işlerini %90 onunla götürüyorum. Note 4x ile normal zamanda müzik dinleme, kısa yol tarifi bakma, video izleme, gün içinde sosyal medya takibi, bir kaç fotoğraf düzenleme işi yapıyorum rutin olarak. Bana tam 1 gün yetiyor bu haliyle. Kampa gidip şarja takamadığım için ertesi günü de çıkarmak durumunda kaldığım zamanlar da oldu açıkçası. Bu telefon eğer yanıp patlamazsa yeni telefon aldığımda note 4x'i ömürlük yedek telefon olarak bir köşeye ayırabilirim. Satmayı düşünmüyorum açıkçası.

Note 9 pro almak üzereyken çok fazla hata ve problemden bahsedilmesi üzerine vaz geçip bütçeyi artırma ve en iyisini alma yoluna gittim. Bakalım son noktada ne olacak elimizde.

• 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.