Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz bu aralar sık ısınır oldu. Halbuki ilk zamanlar ısınmak nedir bilmezdi. Bunu cihazı hiç kullanmasanız cebinizde dursa bile kendi kendine yapıyor. 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ön kamera yaş ve cinsiyet söylüyordu. Şimdi kayboldu bu. Nereden aktif edebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

2 seneyi geçkindir kullanıyorum memnundum ama ekranda birden görüntü soluklaşıp gitmeye başladı, başlarda ara ara yapıyordu şimdi 1 dk açık kalınca görüntü fade olup renkler bozuluyor ve ekran dakikalarca geri gelmiyor ama bu sırada dokunmatiği ve telefon çalışıyor. herhalde ekranın değişmesi gerek araştırdığımda birçok kişi yeni taktrıdığı ekranlardan memnun değil renkleri kötü diyen var kısa sürede yeni ekranı da bozulan var..acaba iyi bir yer bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?
    belki işine yarayan olur diye yazıyorum bir hintli videosunda birinin anakartı söküp işlemcinin bulunduğu kısımı açıp lehimlerini kontrol ettiğini ve temizlediğini gördüm, ben sadece kolonya döküp fırçayla nazikçe temizledim ve sanırım oldu 3 gündür bir problem yok :) macunun dağılıp yongaya temas ettiğini gördüm belki de sorun buydu..

tam arıza şuydu telefonun ekranı normalde çalışırken birden renkler solup ekran kararıyordu sonra da ekran siyah arka planda yanıp sönüyordu..

önce araştırınca ekran kartı flexi sanırım diye düşündüm daha sonra bunun için xiaomi servise sordum ben ekran orjinal kalsın sadece flexi değişsin dedim çünkü çakma dandik ekran takıyorlar biliyorum orjinal bulmak imkansız, ancak arkadaşlar öyle olsa da ekran değişim parası alıyoruz dedi..arka kapak da değişecek dedim bana 450tl ücret söyledi! dedim yuhh.. telefon bakmaya başlarım derim kapattım..neyse hintliler sağolsun bir süre daha gider umarım..

• Merhaba arkadaşlar ekranı kırdım malum evdeyiz kendim değişirim diyorum zaman geçer hem. Daha önce bubişi yapan varmı. Bu 150 liraya filan ekranlardan alsam ekstra bir alet gerekiyor mu ekranı değişmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: statius

Merhaba arkadaşlar ekranı kırdım malum evdeyiz kendim değişirim diyorum zaman geçer hem. Daha önce bubişi yapan varmı. Bu 150 liraya filan ekranlardan alsam ekstra bir alet gerekiyor mu ekranı değişmek için.
    Wit Rigsyoutube
    Xiaomi Redmi Note 4X LCD Screen Repair Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=2kV14uBZ6_w

• Teşekkürler benim aslında merak ettiğim bu video da kullanılan sıcak hava üfleyen alet veya diğer el aletleri şart mı onlar olmadan değişmeyi deneyen varmı.
    Birde benim telefon redmi note 4 global Snapdragon işlemcili olan ama direk bu isimde ekran satan yok redmi note 4 veya note 4x diye satıyorlar ekranı.
    Benim anladığım kadarıyla 4x ile benim global versiyon olanın ekranlar aynı. Bilgisi olan var mı

• statius kullanıcısına yanıt
    Aldığınız ekran çıtalı ise (Linkteki With Frameli olan) extra bir alete gerek yok. Telin içini komple söküp yeni kasaya monte ediyorsunuz.Kırık telefonun sadece arka kapağını kullanıyorsunuz..
    aliexpress.com
    US $14.9 20% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Cep Telefonu LCD'leri'de AAA kalite LCD + çerçeve için Xiaomi Redmi not 4X LCD ekran ekran Redmi için not 4 küresel sürüm LCD sadece için Snapdragon 625 AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/32834885660.html?spm=a2g10.search0302.3.1.40cd5e61ctkxqO&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_0,searchweb201603_0,ppcSwitch_0&algo_pvid=39898724-79f8-4c83-95f7-581f11253b15&algo_expid=39898724-79f8-4c83-95f7-581f11253b15-0

• quote:

Orijinalden alıntı: statius

Merhaba arkadaşlar ekranı kırdım malum evdeyiz kendim değişirim diyorum zaman geçer hem. Daha önce bubişi yapan varmı. Bu 150 liraya filan ekranlardan alsam ekstra bir alet gerekiyor mu ekranı değişmek için.
    arkadaşın dediği gibi çıtalı dedikleri hazır ön panel şeklinde alırsan çok basit sadece tornavida ile bile takabilirsin yalnız ben de ekran bakmıştım şu an piyasadakiler çoğu çakmanın da çakması birçoğu ya görüntüsü kötü ya tazelemesi kötü ayrıca çoğunun dokunmatiği sorunlu ve malzemesi çok kalitesiz ve en kötüsü de çoğu kısa ömürlü 5-6 aya tekrar bozulabiliyorlar. sana tavsiyem çok iyi araştır ve satıcıyla konuş geri dönüşleri iyiyse alanlar memnun ise yollasın eğer beğenmezsem anında geri yollarım de, ürün gelince de önce vidalamadan anakartı bataryayı takıp bir kontrol et sorun olursa tertemiz iade edersin geri çeviremez, kolay gelsin..

• Config kullanıcısına yanıt
    HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    ikisinizede teşekkür ederim. Bu linkteki ekranı Türkiyede satan varmı acaba çinden gelmez şimdi
  • Arkadaşlar merhaba, redmi note 4 telefonum var, bataryasını değiştirmek için bn41 batarya aldım, gelen iki bataryanın takılma soketleri farklı. Ne yapacağım bilmiyorum, yardımlarınızı rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mega_north

Arkadaşlar merhaba, redmi note 4 telefonum var, bataryasını değiştirmek için bn41 batarya aldım, gelen iki bataryanın takılma soketleri farklı. Ne yapacağım bilmiyorum, yardımlarınızı rica ederim
    Telefonun MediaTek işlemcili ise aldığın batarya uyması gerekiyor, Sd işlemcili ise uymaz maalesef.

• Edith, mesaj içeriğine gerek kalmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-rose -- 8 Mayıs 2020; 13:42:54 >
  • arkadaşlar selamlar , eşime ilk çıktığı zaman note 4 almıştım 4 gb ramli 64 gb modelini son bir kaç gündür parmak izi sensörü geç okumaya başladı nasıl desem bazen çok hızlı açıyor bazen tepkisiz kalıyor acaba ne deneyebilirim ? garantisi bitti maalesef cihazın onun dışında sorunsuz hala ilk günkü gibi akıcı telefon maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

arkadaşlar selamlar , eşime ilk çıktığı zaman note 4 almıştım 4 gb ramli 64 gb modelini son bir kaç gündür parmak izi sensörü geç okumaya başladı nasıl desem bazen çok hızlı açıyor bazen tepkisiz kalıyor acaba ne deneyebilirim ? garantisi bitti maalesef cihazın onun dışında sorunsuz hala ilk günkü gibi akıcı telefon maşallah.
    Merhabalar hocam 5 tane parmak izi hafızası var hepsini kullandığınız biri parmağa okutun böylelikle çok daha hızlı açılacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyeceğim bunu

• varsayılan uygulamaları nasıl değiştirebilirim?
    WhatsApp dan gelen bağlantıları xiaomi tarayıcısında açıyor.

• Arkadaşlar ekranı sağlam, anakarti yaşamayan telefona talibim.
    Orjinal ekran bulamıyorum.

• Azref merd A kullanıcısına yanıt
    Ayarlar- uygulamaları yönet- sağ üstten 3 noktaya tıklayın - varsayilanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Ayarlar- uygulamaları yönet- sağ üstten 3 noktaya tıklayın - varsayilanlar
    teşekkürler! :)

• beyler şarj soketini değiştirmem lazım ama narrow mu yoksa wide olanı mı alacağım bilmiyorum? telefonum snapdragonlu global versiyon.
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.