Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

Takma da dahil 150TL diyorlar. Orjinal diyorlar ama ben daha Türkiyede hiçbir yerde orjinal pil bulamadım.
    Başka yerler var onlarda takma dahil 100 lira diyorlar.
    Aliexpress de orjinal satan biyer var ama onlarda Türkiye'ye gönderim yapmıyor.
    servisi orjinal takmaz mı ?
  • Beyler redmi note 4 telefonumu rootlayacağım ancak telefonun dirverlarını pc'ye kurmama rağmen usb'den takınca direk şarj olmaya başlıyor , pc telefonu görmüyor developer options'ta usb debugging filan hepsi açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Beyler redmi note 4 telefonumu rootlayacağım ancak telefonun dirverlarını pc'ye kurmama rağmen usb'den takınca direk şarj olmaya başlıyor , pc telefonu görmüyor developer options'ta usb debugging filan hepsi açık
    Telefondan "sadece şarj" olan ayarı dosya transferi yaptın mı ? Aksi halde başka bilgisayarda deneme şansın varsa orda test et...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobarsterm

Telefondan "sadece şarj" olan ayarı dosya transferi yaptın mı ? Aksi halde başka bilgisayarda deneme şansın varsa orda test et...

Alıntıları Göster
    MTP seçili hocam yine de direk şarja geçiyor ,yani aygut yöneticisinde bile görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

MTP seçili hocam yine de direk şarja geçiyor ,yani aygut yöneticisinde bile görünmüyor

Alıntıları Göster
    Windows un bazen tuhaf şakaları olabiliyor, dediğim gibi 2. Bir laptop yada pc de deneyip sonucu gözlemleyin ki, o zaman sorunun telefonda olup olmadığını anlayalım...

• Telefonun ekranını kırdık ya nereden bulabiliriz güvenilir satıcı
    note 4x global versiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The R0CK -- 25 Aralık 2019; 22:52:11 >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Ellerinde yoktur.
  • Arkadaşlar redmi note 4 global sürüm için ekran koruyucusu alacağım da bunlarda sanki note 4 ile 4x arasında kamera yerleri filan farklı oluyordu diye hatırlıyorum. Note 4x olanı mı alınıyordu? Redmi note 4 için kırılmaz mat ekran koruyucu önerir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alarm sesini seçiyorum telefondan ama nedense hep default sese dönüyor. Bunun çözümü nedir acaba. Yada böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Arkadaşlar redmi note 4 global sürüm için ekran koruyucusu alacağım da bunlarda sanki note 4 ile 4x arasında kamera yerleri filan farklı oluyordu diye hatırlıyorum. Note 4x olanı mı alınıyordu? Redmi note 4 için kırılmaz mat ekran koruyucu önerir misiniz?
    4x diye biliyorum hocam snapdragon versiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The R0CK

Telefonun ekranını kırdık ya nereden bulabiliriz güvenilir satıcı
    note 4x global versiyon
    Akıllı phone diye güvenilir bir site var oradan bakabilirsin

• Miui 11 için dark mode isteyenlere; temalarda DEFAULTY Dark _DWM4
    İdare eder...

• aezd A kullanıcısına yanıt
    Denedim gerçekten etkileyici bir tema çok teşekkürler.

• arkadaşlar merhaba. xiaomi redmi note 4 globol versiyon kullanıcısıyım. miui 9.5 kararlıda kullanıyor halen telefonu. çok şükür herhangi bir sorunu falan yok. ancak dün akşamdan beri "ayarlar" kısmının üst tarafında bulunan arama satırına basınca ayarlardan direkt olarak ana ekrana dönüyor telefon herhangi bir şey yapamadan. bu neden kaynaklanır ve nasıl düzeltebilirim?

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba, sizlere bir sorum olacak. 2 senelik bir Xiaomi Redmi Note4 kullanıcısıyım ve telefondan gayet memnunum. Fakat ortada bir sıkıntı var, izah etmesi biraz zor ama görsellerle de destekleyeceğim.

Arkadaşlar biliyorsunuz telefonlarda bir sdcard klasörü var, telefonda ne var ne yok o klasörün ve onun alt klasörlerinin içinde. Benim sorunum ise şu, bu sdcard dizininden farklı yerlerde 3 kopyaya sahibim. Şöyle izah edeyim. Telefon 32GB lık model, sistemden bana kalan 24Gb civarında. Benim sdcard dosyasında bulunan herşeyim toplam 7-8 Gb arasında, fakat o klasörde bulunan herşey, 2 farklı yerde daha var ve bu şekilde, sadece 7-8 Gb hafıza kullanarak telefonun hafızasını dolduruyorum.

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

/>storage>emulated>0 klasörünün içinde bir kopya mevcut, 8GB. Açtığımda telefon hafızasındaki şeylerle aynı, külliyen israf yani, boşuna yer kaplıyor.

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

/>storage>self>primary klasöründe de yine bire bir aynı şeyler mevcut. Telefonumda kullanabildiğim maksimum alan 24/3=8Gb. Sürekli uyarı veriyor, telefon bomboş olmasına rağmen. Sizlerden rica ediyorum bir kontrol ediniz, sizin telefonlarda da mı bu durum bu şekilde? Özellikle bahsettiğim klasörlerde birer tane fazladan kopyaya sahip misiniz? Bunları silsem ne olur acaba? Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Note 4x Android 8 alacak telefonlar listesindeydi.Ne zaman alacak android 10 çıkınca mı, ya da iptal mi oldu?!

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Note 4x Android 8 alacak telefonlar listesindeydi.Ne zaman alacak android 10 çıkınca mı, ya da iptal mi oldu?!
    Android 8 mi kaldı ki? Millet 10'a geçişte bu cihaz zaten eskisi gibi güncelleme felan almıyor, bi de 8'e mi geçer? Hayır ; yalan oldu o dediğin.

• Haziran'da telefonla 3. Yılı bitirip 4. Yıla gireceğim... 8.5 saat ekran süresi alıyorum artık zamanla bu süre daha da düşecek ama hâlâ günü çıkartıyor...En uzun kullandığım Android telefon oldu bozulana kadar kullanacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Haziran'da telefonla 3. Yılı bitirip 4. Yıla gireceğim... 8.5 saat ekran süresi alıyorum artık zamanla bu süre daha da düşecek ama hâlâ günü çıkartıyor...En uzun kullandığım Android telefon oldu bozulana kadar kullanacağım
    Bende 2.5 senedir kullanıyorum
    Note 9 delikli ekran ile gelirse geçmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

Bende 2.5 senedir kullanıyorum
    Note 9 delikli ekran ile gelirse geçmeyi düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Telefon gittiği yere kadar kullanacağım... İsrafa gerek yok hocam bir kaç uygulama telefon konuşması mesajlaşma falan bana yetiyor...2 yıl daha düşünmüyorum değiştirmeyi malûm Türkiye'de telefon fiyatları da malûm

• 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.