< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (302. sayfa)

-
-
Hocam yaptıktan sonra bi reset şart gibi gözüküyor işin olmadığı sıra güncelleyip halletmekte fayda var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla öyle yapayım bari hiç reset yapıp bir sürü uygulama kur ayar çek falan uğraşacak enerjim yok. Nereden baksan 1 gün vakit alıyor.
Güncellemeyi yapan arkadaşlara şeyi soracağım bu tam ekran kullanırken altta çubuk çıkıyor mu artık? Birde bildirim çubuğunda iphone a benzer olanı kullanırken diğer xiaomi lerde ekranın sağ ortasından çekince bildirimler sol ortasından çekince kontroller gelirken bizimkinde mal gibi illa sağ üstten çekiyorduk kontroller gelsin diye bunu düzeltmişler mi?
-
12.0.7 güncellemesini yüklemedim, 12.5.1 tr rom gelirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet sağ sol ortadan çekince dediğin gibi oluyor.
O alttaki çubuk çıktı ama hiç güzel yapamamışlar, kapattım ben gene çubuksuz tam ekran kullanıyorum.
Bir de hard reset atmama rağmen Xiaomi yine şu bildirim işini çözememiş. Örneğin WhatsApp'tan filan bildirim geldiğinde ses çıkarmıyor. Mail'de filan da aynı şekilde. Bildirim geliyor ama ses çıkarmıyor. Sanki sessizde gibi telefon yani. Önceden ya hiç bildirim gelmezdi ya da geç gelirdi. Şimdi ise bildirim geliyor ancak ses çıkmıyor.
Bu dediğim sürekli olmuyor tabi. Ara sıra yapıyor.
Gözüme çarpan tek sıkıntı bu oldu şu an. Ha bir de poco launcher'ın bozuk animasyonları devam ediyor.
2 saat önce falan tekrar güncelleme geldi, bu sefer yükledim. Altta çubuk var ama çok dar yapmışlar, hiç olmamasından iyi, eski halinde kullanamıyordum şimdi daha iyi olmuş. Xiaomi'nin kendi uygulamasından önbelleği temizledim, telefonu sıfırlamadan kullanıyorum, güvenlik güncellemesini yaptım ekstra iki kez. Genel anlamda çok bir değişiklik yok. İzinli günümde sıfırlayacağım telefonu, o zamana kadar götürecek akıcılığa sahip, zaten eskisi de akmıyordu, sorun yok o yüzden benim için. İlk izlenim güzel, bir değişiklik olduğunu söylemek zor, arayüz 99.9 aynı, 12.5 sonuçta yeni sürüm değil. Karanlık mod falan daha kullanılabilir yani ufak tefek sorunları halletmişler gibi duruyor. En iyi sonucu sıfırladıktan sonra alırım tabi, güncelleme için benim gibi acele etmeye gerek yok bence, uygun bir vakti beklemek en mantıklısı. Umarım sorun yaşamam sıfırlayana kadar. Şimdilik kullandığım uygulamalar herhangi bir sıkıntı çıkartmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quar7 -- 23 Ağustos 2021; 23:19:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam çubuksuz tam ekran modunu nerden açıyoruz 12.5.1 sürümünde
-
instagram story yükleme ve kaydetme problemi var 15 saniyeden uzun videoları kaydetmiyor ve yüklemiyor storye
-
Güncelleme görünmüyordu Adguard kullandığım için biraz şüphelendim geçici durdurup tekrar kontrol ettiğimde güncelleme göründü, yükledim yeniden başlattım şu anda bir sıkıntı görünmüyor.
Haberlerini görüyoruz kernel seviyesinde düzenlemeler var vs diye ama bilemiyorum o kadar fark var mı ben farketmedim sadece animasyonlar değişmiş ve sanki biraz daha hızlanmış gibi.
İyi bari onu düzeltmişler sağolasın hocam bilgi için
yeni sürümü android 11i tavsiye etmiyorum,bildirim ekranıyla kısayolları yan yana koymuşlar geçiş yapmak zor.Sarj kesinlikle daha hızlı gidiyor bir ,miktar hızlılık fark ettim.Ekran parlaklığı her zaman yetersiz.
-
Arkadaşlar telefonu bugün yurt dışı cihaz olarak aldım 0 olarak. 1 saat falan etti şuan kullanıyorum güvenlik güncellemesi vardı onu yaptım. İlk açılışta şunu yapsan iyi olur şunu yapmalısın gibi tavsiyeleriniz varsa söylerseniz çok sevinirim şuanlık bir problem de yok sadece aldığım telefoncu 33w şarj adaptörü vermedi 22.5 vermiş eğer sıkıntı olursa getir dedi umarım olmaz onunla şarj edeceğim bitince sizce bir sıkıntı çıkar mı ?
Edit: An itibariyle 12.5.1 güncellemesi de geldi sizce yapmalı mıyım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCellad -- 24 Ağustos 2021; 19:43:31 > -
Mümkünse 10/12/15 /18w şarj ile şarj edin sıkıntı olmaz. Yurtdışı cihaz olduğu için istediğin romu, güncellemeyi yükle,beğenmedin hooop eski sürüme dönüş yap ama bunun için hemen BL kilit başvurusu yap 1 hafta sonra açılır ondan sonra özgürsün....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 24 Ağustos 2021; 21:6:14 >
Ben 33w vermedi diye yakınıyordum bendeki de 22w olarak görünüyor onunla şarj ediceğim telefoncu da 33w bataryaya zarar verebilir demişti yarın gidip değiştirmeyi düşünüyordum gerek yok mu sizce ? BL kilidini de yapıcağım yakında evet.
-
Değiştirmeyin uzun vadede 33w sıkıntı yapar,gerek yok hızlı şarja ama alıp "Kutu çıkması"diye satabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 24 Ağustos 2021; 21:24:19 >
Batarya sağlığı için dikkat edilecek hususlar dan birisi kaliteli şarj cihazi ve düşük akım ile şarzdır,, 10w ve markalı bir şarj aleti en sağlıklı yöntem
Bataryanızı %15 altına düşürmeden şarj edin
İmkan varsa %95 civarı şarjdan çekin , yada tam dolum sonrası sarzda bırakmayın
Telefonu ısı kaynağı yakınına bırakmayın,
Lityum pillerin ömür düşmanı sıcak, hızlı şarj döngüsü, tam boşaltım sayilabilir
Lityum pil uzun süre kullanılmayacaksa %50 civarı dolu şekilde buzdolabında 4,,5 derecede saklanabilir ,,
Arkadaşlar guncelleme gelir gelmez guncellemistim ve kasma sorunlari var demistim telefonu 60hz e aldığı için öyle hissetmisim 120hz de eski halinden bi tik iyi oldu diyebilirim bazi oyunlarda kasma sorunu da ortadan kalkti ayrica.
Evet hocam 120Hz de akıcılığını cihaz tekrardan sağlıyor ama bu seferde batarya noktası ortaya çıkıyor. Gerçekten 120Hz kullanması cihazda bariz belli ediyor kendini. Cihazınızda root varsa 90Hz modülünü kurup fix ile 90Hz de kullanabilirsiniz cihaz. Hem akıcılık 60Hz den iyi hem de batarya noktasında üzmez hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X