Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.475
Cevap
134
Favori
619.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme sonrası fark ettiğim değişiklikler:

Şarj dolunca çıkan ses
    Ses düzey grafiği
    Poco community uygulaması
    Kontrol merkezinde küçük bir değişiklik

Başka da bir şey fark etmedim. Bir de benim telefonun ana ekranında mars görseli vardı. O gitmiş yerine varsayılan duvar kağıdı gelmiş. Telefonun mevcut görsellerinde o eski mars görselini de bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasma ve buglar konusunda nasıl? ve reset attınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrmertylmmz -- 27 Ağustos 2021; 17:56:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her uygulamaya özel ses düzeyi ayarlayabiliyoruz artık. Ya da ben yeni keşfettim bilemiyorum. Dediğin gibi kilit ekranı, duvar kağıdı gibi ayarlar varsayılana döndü bende de. Sonra teker teker ayarladım yeniden. Bir de bazı yerlerde karanlık modla ilgili sorunlar olmuştu. Karanlık modu kapa aç yapınca düzeldi. Gün geçtikçe akıcılığı yerine geldi tekrardan o yüzden şu an hard reset'e ihtiyacım kalmadı.

Bir de sanki ekranın dokunmatik hassasiyeti artmış gibi. Eskiden hiç yanlışlıkla uygulamalara tıklamazdım şimdilerde en ufak temasa yakın harekette açar oldu.

• lrmertylmmz kullanıcısına yanıt
    Resetlemedim. Kasma, takılma yok şuan. Bir de şarjı daha çok gidiyor sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son room stable beta dan ismi Stable olarak değişmiş.Bende bir an yenimi güncelleme geldi diye zannettim.

• Anladım teşekkürler güncelleme konusunda kararsız kaldım

• Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

12.5 öncesi burdan kayan pencere de açılabiliyordu ama kalkmış sanırım veya ben bulamadım ayarı varsa. 🤔

• Güncellemeyi dün yaptım bir iki gözlemimi yazayım. Öncelikle bazı arkadaşlar da yazmış ilk başta akıcılık problemi var gibi geliyor fakat bir iki defa yeniden başlatın sonrasında düzelecektir.

Tam ekran kullanımı eskiye göre çok daha iyi olmuş bana kalırsa. Önceden ben tam ekrana geçip kullanamayıp eskiye dönüyordum fakat şu an iyi geldi bana kullanıyorum. Bildirim çubuğu güzel olmuş. Üstteki wifi, şebeke vs simgeleri biraz büyümüş.

Kötü olarak diyebileceğim yeni ses ayarlama göstergesini hiç beğenmedim şahsen eskisi daha kullanışlı ve güzeldi. Yine bildirimler kilit ekranında ve telefonu kullanırken üstte çıkınca önceye göre baya kötü görünüyor. Hatta bunu düzeltmenin bir yolu varsa söylerseniz sevinirim. Benim gördüklerim bunlar ama çok daha fazla değişiklik vardır herhalde 2.5 GB güncelleme sonuçta diğer arkadaşlarda yazarsa hepimiz öğrenmiş oluruz.

• merhabalar bende güncellemeyi kurdum şimdi fakat uygulama açılış hızları yavaşladı sanki hard reset atsam farkedermi acaba bide telefonu 1 hafta yoğun kullanınca takılmalar başlıyordu yeniden başlatınca düzeliyordu sürekli bunu yapıyordum halen bu sorunlar devam ediyormudur .

• crazyboy93 C kullanıcısına yanıt

1 hafta boyunca hiç mi kapatmıyorsunuz telefonu Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] 

Ben uyuduğum vakitler bu modu kullanıyorum,tavsiye ederim...

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

1 hafta boyunca hiç mi kapatmıyorsunuz telefonu  

Ben uyuduğum vakitler bu modu kullanıyorum,tavsiye ederim...

yok hocam takılmaya başladığı an kapatıp açıyorum önceden iphone kullanıyodum bu tarz şeyler yaşamadım androide geçtiğime pişman değilim ama böylede kapat aç ne biliyim :D

• crazyboy93 C kullanıcısına yanıt

Android dünyasında yazılım bakımından iPhone stabilliği/akıcılığı hele ki Xiaomi markasında sakın aramayın hele birde garantili cihaz ise vay halinize Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] 

Garantisiz kullananlar yine bir nebze rom,root, modül vs yükleyerek bazı sorunları asabiliyor...

Gün içinde olur, gün aşırı olur mutlaka en azından büyük ihtiyaca gittiğiniz de yeniden başlatın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 28 Ağustos 2021; 18:33:41 >
  • İki gün önce 12.5.1 güncellemesi geldi. Zaten 120 Hz de menüde drop yiyip duruyorduk. Lag doluydu. 12.5.1 bir ihtimal düzelir umudu ile yükledik. Daha berbat oldu. Programlar daha geç açmaya, cihaz hali hazırda daha da ağırlaşmaya başladı. Genel olarak her noktada hissediliyor. Belki benim cihaz sıkıntıdır bilemem ama belirteyim istedim. Türkiye cihazı. Son mi ekosistemi cihazım artık poco. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 28 Ağustos 2021; 23:41:38 >
  • Bu kadar büyük güncelleme ve saçma özellikler üstünde duracağınıza sabit 120 Hz verin şu cihaza vallahi daha iyi idi. Olmadı Xiaomi...

• 12.5 güncellemesinden çok memnunum şu anda. Telefonun akıcılığı arttı. Abartmıyorum hiçbir lag ve takılma yaşamıyorum. Hatta bazı oyunlardaki fps düşüş olayı da giderilmiş. ( En azından benim oynadığım oyunlarda)
    Güncellemeyi ilk yüklediğimde bir hantallık vardı. Hard reset attım ve uygulamaların tekrar yüklenmesi bittikten sonra bir kaç kere yeniden başlattım, telefon kendine geldi. Hatta 4-5 gündür telefonu hiç yeniden başlatmadığım halde gayet akıcı.
    Kısaca güncellemeden memnunum. Sadece şu bildirim konusu gene berbat. Onun dışında her şey güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

12.5 güncellemesinden çok memnunum şu anda. Telefonun akıcılığı arttı. Abartmıyorum hiçbir lag ve takılma yaşamıyorum. Hatta bazı oyunlardaki fps düşüş olayı da giderilmiş. ( En azından benim oynadığım oyunlarda)
    Güncellemeyi ilk yüklediğimde bir hantallık vardı. Hard reset attım ve uygulamaların tekrar yüklenmesi bittikten sonra bir kaç kere yeniden başlattım, telefon kendine geldi. Hatta 4-5 gündür telefonu hiç yeniden başlatmadığım halde gayet akıcı.
    Kısaca güncellemeden memnunum. Sadece şu bildirim konusu gene berbat. Onun dışında her şey güzel.

Valla çok şanslısınız o zaman. Benim cihazda sorun olabilir. Servis yolu göründü.

• 12.5.1 güncellemesi sonrası sorun yaşayanlar tek çözüm format.

Format atın. Temiz kurulum yapın hiç birşeyi yedekten almayın (foto mesaj whatsapp dışında) Herşeyi baştan kurun

Muhteşem olmuş diyemem ama kesinlikle daha hızlanmış telefon.

Bende güncellemeyi yükleyince ne yapmışlar telefona dedim ama format atınca düzeldi herşey. 1 haftadır tık yok sorunsuz.

Ama bi amiral gemisi hızı yok tabiki arayüzde. Günlük kullanım için iyi işte gittiği yere kadar gitsin :)

Ama yeni güncelleme ile kesinlikle daha iyi cihaz. Arkadaş bunun pro olanını almış içindeki işlemci ram daha kuvvetli olunca farkediyor. 12.5.1 i birde o cihazda görün muhteşem olmuş aslında :)

• Poco başlatıcı dışında launcher kullanan varsa güncellemeden sonra tam ekran hareketleri özelliği çalışmıyor arkadaşlar. microsoft launcher için bende çalışmadı hiç olmazsa. aklınızda bulunsun.

• niiice N kullanıcısına yanıt

Evet ben de Microsoft Launcher kullanıyordum. Çok da memnundum ama artık tam ekran hareketleri çalışmıyor. Poco launcher'ın ikonlarını da hiç sevmediğim için MIUI 13 MIX adında bir tema buldum. İkonları Microsoft launcher'a benziyor. Kontrol panelinin de renkleri daha hoş.

• Bu son güncellemeyi geri alamıyor muyuz ya? Güncellemeden önce mükemmeldi telefon, şimdi kötü oldu. Çok fazla takılmalar, programları geç açmalar var.

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.