Verilen güncellemeyi geri almaları o kadar saçma ki.. teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (301. sayfa)

-
-
Serverlara fazla yük binmemesi için bu yöntem uygulanıyor ama siz yine de ara ara kontrol edin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 23 Ağustos 2021; 17:15:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga_beyHard reset atmadan yedekleme yapmayı unutmayalım.Ayrıca hard reset yapmadan ayarlarınızı lütfen kontrol ediniz.Eski ayarlarınıza ilk etapta dönmeyeceğiniz için farklı sonuçlarla karşılaşmayınz.Bu tür büyük güncellemelerden sonra hardresetin faydalı old.biliyoruz.
Evet Tr rom içinde 12.5.1 yayınlandı.Hayırlı olsun...Alanların kullanımda rahatlık ,çözülen sorunlar ve görülen sorunlar konularında paylaşımları diğer kullanıcılara yardımcı olacaktır.Kolay gelsin.Bana gelmedi,ne zaman gelir diye sorular olacaktır.Genellikle insider kullanıcılarına ve Mi pilotlara geldiği için gelmeyenlerin acele etmemesinde fayda var...Arada normal kullanıcılara da gelecektir.
güncellemeden sonra hard reset tamam da ,güncellemeden önce mi sonra mı yedek alıyoruz..
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilonsahidengüncellemeden sonra hard reset tamam da ,güncellemeden önce mi sonra mı yedek alıyoruz..
Alıntıları GösterYedek dediğimiz durum fotolarınız,videolarınız,kendi yüklü apk ve programlarınız,uygulamalrınız.Siz güncelleme yapıp sürüm değiştirirken her türlü sıkıntıya karşı verilerimizin kaybolmaması için Öncesinde özellerinizi yedekleyiniz.(foto,video,müzik v.s) .Bu benim tavsiyem.
(Asıl yedekleme ve sıfırlama güncellemeden sonra olandır.)
-Sonrasında güncelleme yaparak durumu kontrol ediniz.
-Güncellemeden sonra yedekle ve sıfırla işlemi yaparak temiz kurulum yapınız...Telefonunuzda zaten yedekle ve sıfırla işlemi mevcut.Yazılım daha verimli çalışacaktır.
-Yedeklerinizi yüklediğiniz yerden geri alınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DR ARERAvrupa roma hala gelmedi 12.5.
-
Hocam tam anlamadım bu maddeleri yazılım güncellenirken mi uygulayacağız yoksa güncelledikten sonra falan mı ve %100 iken şarjda takılı kalması biraz ilginç geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncelleme yapıldı,hard reset atılıp,sıfırdan (yedekten değil) tüm apklar/ayarlar yüklendikten/yapıldıktan sonra ilk şarjı bu şekilde yapın tamamdır.
Arada sırada da cihazı yeniden başlatın yani 7/24 açık kalmasın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 23 Ağustos 2021; 19:38:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bugün telefon bakındım biraz sıfırları 2300 2400 civarlarında 6/128 olandan bahsediyorum bir de bir yerde 2100e 2.el bulduk ne kadar kullanılmış bilmiyorum 1-2 ay falan dedi ve ısrarla önerdi dedi 0 alacağına bunu al daha uyguna gelsin babamın aklına yattı biraz ama ben pek güvenemedim bi yaramazlık olabilir mi sizce 2.el alsam bu telefonu bir sıkıntı çıkar mı yoksa 0 mı almalıyım sizce
-
Teşekkürler bilgi için
Bugün beni birkaç kişi aramış ama telefon hiç çalmadı, cevapsız çağrı olarak da gözükmüyor. Şebeke kaynaklı mı yoksa 12.5 güncellemesi yüzünden mi anlamayadım. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
Reset atılmadıysa belki bug olmuş olabilir hata hakkında fikrim yok
Eğer alacağınız cihazı tr garantili diye alacaksanız imei'sini kontrol edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Marcus Glory
Eğer alacağınız cihazı tr garantili diye alacaksanız imei'sini kontrol edin.Hocam yok bu da yurt dışı cihazı imei de biz hallederiz dedi yani bilemiyorum ne kadar güvenebilirim 1-2 aylık dedi ama sonuçta açılmış kullanılmış emin olamadım almak için 0 da alsam yurt dışı cihazı alıcam ama ona da zaten yüzde yüz güven olmaz da yine de o kadar kafam takılmadı.
-
0 alın ,BL kilit kendiniz açın her sim yuvası için 4 ay yasal kullanım hakkınız var yani toplamda 8 ay yasal hakkınız oluyor ve yılbaşında bu süre sıfırlanıyor... BL kilit açık olduktan sonra IMEI işinde acele etmeyin her iki sim yuvasi kapanana kadar kullanın ondan sonra IMEI işlemi yaparsınız....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi güncelledim telefonu, arayüzde takılmalar var. Düzelmezse hafta sonu fabrika ayarlarına döneceğim.
X3 nfc.
Pil ve performans uygulaması'nın tüm verileri ile poco başlatıcının ön belleğini + genel temizlik yapıp(güvenlik uygulamasından) sonra telefonu yeniden başlatınca takılmalar epey azalmaya başlıyor. Ben de resetleme yapacağım yakında ama şimdilik kurcaladığıma bekleteceğim resetlemeyi. Bu temizlik işi idare eder şimdilik.
-
12.5 e guncelledim tavsiye etmem takilmalar mevcut
Yukarda bahsedilen işlemleri uyguladınız mı?
Daha yapmadim yapacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X