Uzun Saç için Şampuan Önerisi
Merhaba arkadaşlar. Saçlarım uzun, at kuyruğu bağlıyorum ve çok çabuk yağlanıyor. Şu anda head&shoulders şampuan kullanmaktayım ama memnun değilim. Benim istediğim saçlarımı yıkadığım vakit ipek gibi pamuk gibi olması. Yani yumuşacık. Şampuanımı değiştireceğim ama hangi marka alacağıma karar veremedim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
All in One Bilgisayar Önerisi
Merhaba arkadaşlar. Şirkette muhasebe programı kullanmak için all in one pc arıyorum. Laptop ve masaüstü pc noktasında tecrübem ve deneyimim var ama all in one pc hiç kullanmadım ve piyasada hangi markalar tutuyor hangi markalar daha kullanışlı bilmiyorum.
Pc de çok ağır programlar kullanmayacağım. SSD tabi ki olmazsa olmaz. İşlemci noktasında biraz araştırdım intel işlemciler de var amd işlemciler de hangisini tercih etmeliyim. Klavye ve mouse kablolu mu olmalı yoksa kablosuz mu? Bütçem 5000-5500 civarıdır.
Bu konuda gerçekten tecrübeli arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara. Sağlıklı günler.
|
Jack Wolfskin Mont Aliexpress
|
|
Replika NOTE 4 Kullananlar Klubü
|
Turkcell VINN mı, Vodefone VODEM mi?
|
Yaz 500 Paketi+Yıldız Ek Genç Paketi
|
Hepsiburda Yardım!!
|
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 400
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 6.941 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar