Bluetooth hoparlör + Kygo Kulaklık fiyatlandırma hkk.
Arkadaşlar merhaba,
Yurtdışındaki dayım hediye olarak bir kulaklık ve hoparlör getirdi ama ben bu donanımları kullanmıyorum evde duracagına biraz para etsin diyerekten satmak istiyorum.Ürünler TR de pek bilindik markalar değil yurtdışında arattığım zaman 3-5 fiyat gördüm.Çok ucuz olmasın ederine satılsın diyerekten fiyat almak istedim.
Kygo a9/600 kulaklık kutu aparatları tam 1-2 kez denedim güzel kulaklık (kulakiçi kullanmasam muhtemelen kullanırdım) 22-24 saat müzik çalar özelliği falan varmış kendi kılıfı vs hoş bir ürün.
KREAFUNK aGroove taşınabilir hoparlör var birde sesi oldukca iyi ve gür bassları tatmin edici ama apartman dairesinde açamıyorum monitörün hoparlörünü bile açamıyorum vs vs
bu ürünler hakkındaki fiyat düşünceleriniz nedir acaba?
FSP 550W HV PRO 333TL-FİYAT DEĞİŞTİ.
Merhabalar ,araştırırken gördüm everest gamepower vs yerine güvenilir bir psu ihtiyacı olan inceleyebilir.
kupon indirim vs ile daha güzel olur.Alan kişi incelesin farklı ürün gelebilme ihtimali karşı dikkatli olmakta fayda var.

Aerocool 500W VX PLUS PSU 229 TL
Merhabalar,2.el satış programlarında bile 0 fiyatı istiyorlar fiyat araştırırken buldum eski fakat iş görecek bir psu
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500)
birde sharkoon 650w v2 var fakat sürekli fiyatı artıyor ve herkes cpu kablosunun kısa oluşundan şikayetçi
250tl civarındaydı bu psu indirim kuponla 200 bandına geliyordu ,n11 kuponu olanlar bu haliyle bile değerlendirebilir.
2.elciler nasıl satıyor o fiyatlara satabiliyorlar mı bilemiyorum ama 600w psuya 550tl yazan gördüm ...
50" AWOX UHD(4k) 1.697-50 TL
|
nerde bu LOST ARK ?
|
uygun fiyat olan siteyi arıyorum
sahibinden uzak durun
|
|
|
Meslek: http://forum.donanimhaber.com
İlgi Alanları: Pc - Film - DH
sıkıntılı bireyler -superms opelgt - mertstar15 uzun süredir forumdayım görünen referansın 3 katı ürün almışlığım var,işine gelen yazsın boş yapmayın,bıktım mezarcılardan... |

Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.806
İkinci El Bölümü Mesajları: 627
Konularının görüntülenme sayısı: 84.312 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.194 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar