arkadaşlar selamlar,
gecen sene arkadasımdan 4 tane fan + gamepower kontrolcü almıstım aldıgım zaman test yaptım kumanda da calısıyordu fanların rgbsi de yanıyordu öyle hatırlıyorum.
simdi ne yaptıysam sadece fanlar dönüyor rgb tek tük yanıyor ve kumanda calısmıyor.
denediklerim
1-kontrolcüyü acıp baktım yanan catlayan bi yer yok
2-kumanda pilini degistirdim tuslara basınca led yanıyor görebiliyorum
3-1.fotograftaki 4pin molexi baglıyorum sadece güc geliyor 2li powerled yazan kabloyu nereye baglayım bilemedim ,kasada powerled yazan çıkışlara değdirdim değişen olmadı.
3-fanların kablolarını kontrolcüde farklı farklı slotlara taktım ama sonuç değişmiyor.Örnek fanın 1 ledi yanıyorsa nereye takarsam takayım gene tek led yanıyor gibi anlayamadım.
fanlar sağlam dönmede sorun yok kumanda yada kontrolcü kaynakları bir sorun var gibi görünüyor

FSP 550W HV PRO 333TL-FİYAT DEĞİŞTİ.
Aerocool 500W VX PLUS PSU 229 TL
Merhabalar,2.el satış programlarında bile 0 fiyatı istiyorlar fiyat araştırırken buldum eski fakat iş görecek bir psu
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500)
birde sharkoon 650w v2 var fakat sürekli fiyatı artıyor ve herkes cpu kablosunun kısa oluşundan şikayetçi
250tl civarındaydı bu psu indirim kuponla 200 bandına geliyordu ,n11 kuponu olanlar bu haliyle bile değerlendirebilir.
2.elciler nasıl satıyor o fiyatlara satabiliyorlar mı bilemiyorum ama 600w psuya 550tl yazan gördüm ...
50" AWOX UHD(4k) 1.697-50 TL
|
nerde bu LOST ARK ?
|
uygun fiyat olan siteyi arıyorum
sahibinden uzak durun
|
Meslek: http://forum.donanimhaber.com
İlgi Alanları: Pc - Film - DH
sıkıntılı bireyler -superms opelgt - mertstar15 uzun süredir forumdayım görünen referansın 3 katı ürün almışlığım var,işine gelen yazsın boş yapmayın,bıktım mezarcılardan... |

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.533
İkinci El Bölümü Mesajları: 651
Konularının görüntülenme sayısı: 40.037 (Bu ay: 277)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.163 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar