Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.743
Cevap
85
Favori
341.814
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Konusu vardıda ben mi görmedim bilmiyorum. Öyle bir durum varsa konu silinebilir.

    Xiaomi Mi6 ürünü gittigidiyor üzerinde satışa çıktı.

    64GB Verisyonhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi6-64gb-hafiza-6gb-ram-snapdragon-835-islemcili-global-rom-cep-telefonu-291615762

    128GB versiyonhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi6-128gb-6gb-ram-global-rom-snapdragon-835-islemcili-cep-telefonu-291626053



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete_bey -- 7 Temmuz 2017; 11:36:16 >







  • Ne garantiymis arkadas. Toz kacsa, fabrika hatasi bile olsa, her halta kullanici hatasi diyen garanti icin bu kadar para bayilmaya merakli insanlarin olmasi cok dusundurucu. 20 yildir telefon kullaniyorum 1 kez garantiyle isim olmadi. Olsa bile gitmem iyi bi telefoncuyla hallederim nasilsa orasi da orasi da para isteyecek. Ekran kirilsa, catlasa orjinal ekrana dunya para verecegime telefoncuda 5te 1i fiyatina yaptiririm hicbi farki da olmaz cevremde orneklerini gordum. E ne anladim garantiden o zaman. Sikayet var'i acip bakin bakalim agziniz sulari aka aka garantili istiyorum dediginiz firmalarin sikayetlerine.
    Beyler sakın Xiaomi Türkiye'de almayın. Çünkü telefon harika garantisi yok. İhtimal demiyorum direk yok yani. 1.5 aydır uğraştırıyorlar. Hepsiburadadan aldım adam akıllı yer diye, yine de patladı. bataryası şişti arka kapak ses tuşu yerinden çıktı. Bu mesajı artılayın bari de kim ne olduğunu görsün. 350₺ fiyat istediler hem delta servisten hem de hepsiburadadan. Gidin biraz daha düşük özellikli alın paranızı kaptırmayın 4-5 ay kullanıp atabilirim derseniz buyrun. Yoksa bulaşmayın. Yanmayın siz de...
    hocam işler direkt olarak öyle olmuyor, $407=1600 TL bu telefonun maliyeti sonra bu Türkiyeye gelince %7 trt payı alınıyor telefon oluyor 1712 tl ardından %25 ötv geliyor 2140 tl oluyor birde bunların üzerine %18kdv eklenince telefon 2530TL oluyor 150 TL satıcı maliyeti diyelim telefon marketlerde 2700 liraya satışa çıkıyor, demek istediğim o ki mi7 yi beklerseniz tahminim mart-nisan ayında çıkar mayıs haziran gibi gelir buraya , 2000 liralara o telefon biraz zor düşer.
  • Tek yetkili satıcı derken yetkiyi kimden almış acaba?

    Ayrıca konu güncel tutulursa gayet güzel olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda 1800'e satan arkadaş var ve bu satıcı cepport. Sadece bilgilendirme için yazdım kimse yanlış anlamasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellik olarak 5 s ile 6 arasında çok fark var mı?
  • En ucuz nerede satıldığını bildiren herkese teşekkür ediyorum. Ben bu telefon için kendime 1.500 TL bütçe belirledim. Bu fiyata bulursam alacam inş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete_bey -- 10 Temmuz 2017; 9:24:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plt13

    Tek yetkili satıcı derken yetkiyi kimden almış acaba?

    Ayrıca konu güncel tutulursa gayet güzel olur.

    "Sadece CEPPORT Mağazasından satın alacağınız Xiaomi markalı ürünler, tüm güncellemeler için Xiaomi Türkiye resmi fan sitesi (MIUI Türkiye) tarafından desteklenmekte ve global rom yüklü olarak türkçe menülü gelmektedir."



    Önemli bir durum değil yani. Sanki resmi distribütör olmuş gibi yazmışlar:) .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazda frekans sıkıntı varmı? yada işletim sistemi sıkıntısı?
  • 2.000 tlye bu cihaz alınır mı gözünüzü seveyim parayı çöpte buluyormuş gibi garantisiz ve %50-60 karlı satılan telefon alıyorsunuz. ilk çıktığında 2.250 ye alan falan vardı piyasayı yükseltiyorsunuz sonra niye herşey pahalı.
  • Cepport olmasını çok kafanıza takmanıza gerek yok, eğer ilk etapta bir problem kronik sorun yoksa Cepport ile bi işiniz kalmıyor.. Lakin servisleri rezalet Allah düşürmesin..



    Az kaldı Doğa iletişim Distribütörlüğünü almış, bildiğim kadarıyla o da ilk kez telefon sektörüne giriyor, iyi bir servis anlaşması yaparsa (kvk, telpa gibi..) ne ala.. Elbette bu durum fiyatına +250-300 ekleyecektir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimin telefonu arıza yaptı, şuan telefon arayışındayım 5 alacağıma bunu alayım düşüncesine girdim. 2-3 ayda bekleyemiyorum ne yapacağız şimdi? Herkesin şartları farklı arkadaşlar, lütfen kimse birbirine enayi gibi kaba sözler söylemesin.
  • Yaz sonu 1500e alınır bekleyin gg pişmanlıktır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylüle 1500 artı kampanyalar varken şimdi bu çöptür bu fiyata almayın aldırmayın.
  • Doğa iletişim distribütör garantili olarak 1990 liradan piyasaya girecek net bilgi acelesi olmayan enayilik yapıp fiyat yükselterek kaziklanmasin. Acelesi olan çaresiz alacak yapacak bişey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 7 Temmuz 2017; 12:3:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde acelem vardı idarelik bir tel ayarladım eylülü beklicez artik bunlara 1 lira bile fazla yedirmek istemiyorum fırsatçılar milleti soydular bencede almayın arkadaslar almayınca mecbur fiyat dusecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 5s alanlardanım. Cihazı aldım, kurcalarken, güncelleme yapayım derken bozdum.Teknik servis Evo idi. Herifler 20 işgününden bahsediyor.Dolayısıyla parasıyla tamir ettireceğim teknik servis aradım, kolay olmadı bulmak.Her gittiğim telefoncu bu telefonun box u yok piyasada cevabını verdi, koca istanbulda zar zor 1 tane servis bulabildim, 100 tl verdim, 2 günde halletti.Şimdi hiç kurcalamıyorum telefonumu.Ama gayet memnunum, aliexpress den 2 tane de kılıf ve mofi charger siparişi verdim,beklemedeyim.Mi6 pahalı,özellik kulanmadığımdan hiç Mi 6 ya tevessül etmedim.
  • 64 gb çinde xiaomi store da 2500 yuandı videoda izledim.1300 tl civarına geliyor.5s te 1800 yuan civarıydı.resmen soyuyorlar.
  • Eylüle kadar beklemek gerek.



    Not: Eylüle kadar bu alana reklam verebilirsiniz.
  • o kadar 2. el temiz cihaz varken garantisiz sıfır telefona bu kadar para vermenin ne anlamı var son model telefonla atom mu parçalayacaksınız
  • valla, huawei ideos telefon varken çok kurcaladik, 50 tane rom kurduk, o yüzden hiç kurcalamıyorum artık telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.