Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2 Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.549
Cevap
30
Favori
106.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerdesiniz hocam siz. Mersinde bu cihazı bulamadım

migrosta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Contra07

Migroslarda fiyat şimdi 2899 olsada 20 aralıkta tekrar eski fiyatı olan 2399'a inicekmiş diye söyledi Migrosta çalışan arkadaş

256 gb mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Mix 2 nin boyutu 6.44 değil çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 2 tane mix2 64 gb alarak aranıza katıldım arkadaşlar. yurtdışından geldi başta mi6 almıştım ama bu birden inanılmaz derecede ucuzlayınca 2 tane de mix2 aldım. birini ben kullanıyorum birini eşim kullanacak. dün akşam kullanmaya başladım. 2 sorun var şu anda. birincisi bilgisayardan dosyaları çok yavaş aktarıyor. çoğu resim olduğu için normal denilebilir ama ciddi yavaş aktarıyor. ikincisi de bildirim çubuğunu aşşağı çekince sim kart etkinleştirilmedi yazıyor tıkladığımda sunucudan cevap alınamadı yazıyor bu nedir acaba? şimdilik kayıtsız kullanıyorum 4 ay içinde yurtdışına çıkarsam kaydederim ama ilk etapta malum yolla kayıt edeceğim galiba

Orijinalden alıntı: hetşat

Resim Mi Mix 1 resmi zaten. Gold'a bulaşmayın derim.

Neden bulaşmayalım?
    Senin ilini ve töreni kim bozabilir!
    Titre ve kendine dön!
    "Bilge Kağan"
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Sikinti yok hocam bi gelsin mi7 bakalim tasarim olarak nasil olacak ona gore satar aliriz

Orijinalden alıntı: thorismund

Sikinti yok hocam bi gelsin mi7 bakalim tasarim olarak nasil olacak ona gore satar aliriz

benim tahminimce mi7 18:9 ekranlı ince çerceveli mix2 ye göre kamerası daha iyi olan bir cihaz olacak. tabi o zamana sd845 falan çıkarsa o olur ram de 6-8 gibi birşey olur. mix 2 ye çift kamera eklenmeme sebebi de bu diye düşünüyorum. ben şu an aşırı memnunum cihazımdan
    Merhaba, Cihazlarınız hayırlı olsun öncelikle. Yukarıdaki sorununuzu çözebildiniz mi? Kayıtsız cihaz için ekstra bir sorun mudur bilemem ama bende sim kart etkinleştirme olayı Mi hesabıyla aktivasyonla ilgili bir şeydi. Forumda nedense bildirim gelmemiş konuya atılan cevapları hiç görmedim, Bir bakayım dedim neden kimse bir şey yazmıyor diye cevapları gördüm

Cihaz stabil olarak gelen 9 sürümü ile çok iyi çalışıyor. Sadece Miui 9un genel problemi bazı oyunlarda virtual joystick kısmı çalışmıyor. Yabancı forumda okuduğum kadarıyla üzerinde çalışıyorlarmış.
    Asus Sabertooth P67, İ5 2500K 4.3 Ghz Vdef, 2*4 Gb Gskill ripjawsx 1922 Mhz Cl9, Thermaltake Level 10 GT Snow Edition, Corsair 850W 80+ Modüler, Corsair 120 GB Force 3 SSD, WD 1 TB, Corsair H100, Asus HD6850 DC ,3 Akasa Viper fan Aerocool X-vision Fan kontrol
  • onuer kullanıcısına yanıt
    Bu telefonda hepsi seramik diye biliyorum.
    Asus Sabertooth P67, İ5 2500K 4.3 Ghz Vdef, 2*4 Gb Gskill ripjawsx 1922 Mhz Cl9, Thermaltake Level 10 GT Snow Edition, Corsair 850W 80+ Modüler, Corsair 120 GB Force 3 SSD, WD 1 TB, Corsair H100, Asus HD6850 DC ,3 Akasa Viper fan Aerocool X-vision Fan kontrol
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Mi 7 çıkıp bizim elimize gelene kadar mi mix 3 çıkar onu bekleyelim dersiniz bu böyle uzar gider. Bu cihazın tasarımı kolay kolay eskimeyecek bir tasarım. Donanım olarak zaten yakın zamanda bu işlemciyi zorlayacak bir şey çıkacağını sanmam. Hızlı şarj parmak izi vs. her şey zaten çok üstün. Sonraki gelecek cihazların bu cihazın üzerine koyabilecekleri tek şey kamera ve çoğu zaman kullanılmayacak özellikler. Tabi ki acelesi olmayan zaten telefon değiştirmesin. Telefon değiştireceği zamanda o anki içine sinen telefon neyse onu alsın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir_recep

Mi 7 çıkıp bizim elimize gelene kadar mi mix 3 çıkar onu bekleyelim dersiniz bu böyle uzar gider. Bu cihazın tasarımı kolay kolay eskimeyecek bir tasarım. Donanım olarak zaten yakın zamanda bu işlemciyi zorlayacak bir şey çıkacağını sanmam. Hızlı şarj parmak izi vs. her şey zaten çok üstün. Sonraki gelecek cihazların bu cihazın üzerine koyabilecekleri tek şey kamera ve çoğu zaman kullanılmayacak özellikler. Tabi ki acelesi olmayan zaten telefon değiştirmesin. Telefon değiştireceği zamanda o anki içine sinen telefon neyse onu alsın bence.

Mi7 bin ekranı göreyim yeter :) kalan çok önemli değil. Mimix2 de birde parçadan korkuyorum Erkan kocaman Allah korusun bir düşse ama mi serisi öyle değil mi5 mi6 her taraf parça dolu servisi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sir_recep

Merhaba, Cihazlarınız hayırlı olsun öncelikle. Yukarıdaki sorununuzu çözebildiniz mi? Kayıtsız cihaz için ekstra bir sorun mudur bilemem ama bende sim kart etkinleştirme olayı Mi hesabıyla aktivasyonla ilgili bir şeydi. Forumda nedense bildirim gelmemiş konuya atılan cevapları hiç görmedim, Bir bakayım dedim neden kimse bir şey yazmıyor diye cevapları gördüm

Cihaz stabil olarak gelen 9 sürümü ile çok iyi çalışıyor. Sadece Miui 9un genel problemi bazı oyunlarda virtual joystick kısmı çalışmıyor. Yabancı forumda okuduğum kadarıyla üzerinde çalışıyorlarmış.

etkinleştirmeyi dili ingilizce yapıp denediğimde oldu ama kapatıp açınca yine uyarı veriyor yine ingilizce yapıp etkinleştiriyorum. miui 9 güncellemesi geldi fakat kurmadım. imei işini halledip kurmayı düşünüyorum ama 9 da yine sıkıntı oluyor gibi yorumlar okudum o yizden araştırma aşamasındayım şu an. tamamen hazır olduğumda imei yi halledip miui9 a geçeceğim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.