< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi Mix 2 Ana Konu (78. sayfa)

-
-
Dostum yüklemeyi yapmaya çekiniyorum, iki sorun olacak;
Birincisi pil durumunu etkiledi mi? Artı veya eksi yönde. Hala ilk pilini kullanıyorum, idare ediyor Ancak kötüleşirse sıkıntı.
İkincisi hafıza da 11 e göre fazla mı yer kalkıyor, temizlediğim halde % 80 lerde kullanıyorum, sorun Yaşar mıyım?
Asıl sorunum telefonu root lamadım, sorun yaşarsam diye çekiniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dsgtan
Evet, çok bir değişiklik oluyor mu acaba? Yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım.Aman aman bişi olmadı.
-
Arkadaşlar bende bu cihazdan var. Durduk yere cihazı bul depolama alanı hasarlı. Cihazınız güvende değil demeye başladı. Ama sadece cihazı yeniden başlatınca diyor. Çalışmayan herhangi bir fonksiyonu yok ama gıcık oldum. Forumlarda bu hatayı alan çok var farklı cihazlarda. Bl kilidi kapalı. Root rom işlerine hiç girilmedi. Durduk yere niye böyle dedi anlamadım. Mi hesabına da giriyor sıkıntısız. Sensörler vs çalışıyor. Eğer basit bir çözümü yoksa uygun bir fiyata verip xiaomi defterini kapatmayı düşünüyorum. İlgilenen varsa pm atabilir. Kutulu faturalı hatta kasko belgesine kadar duruyor. 2 kılıf ve şarj aleti mevcut. Aşırı temiz cihazım. Bataryası günü çok rahat çıkartıyor oyunsuz. Kondisyon 10/9.5 desem abartmış olmam. Dileyene whatsappdan foto atarım. Satasım yok ama uğraşmak için vaktim de yok. Rom atarak düzeltenler olmuş bayağı. Miui 12 güncellemesini de aldı ama gitmedi bu hata.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba 6/128 lik modeline 1600 lira değer mi sizce
şarj aleti garantisi yok, kutu var genel olarak temiz cihaz
oyun vs işim olmaz rahat 4-5 yıl götürür mü
-
2-3 yıl baş ağrıtmadan sorunsuz gider. -
fiyat nasıl sizce çok mu, iyi mi bunların piyasasını pek bilmiyorum mi 6 nın 1000-1200 civarı satıldığını duydum
-
Piyasasını bilmiyorum maalesef. Ama üzecek bir telefon değildir. Hatta bence bu fiyata bu performans için en uygun telefon diyebilirim. -
Hala miui 11 deyim. 2.5 yıldan sonra telefon birazcık yavaşladı. Miui 12 ye geçmeli miyim? Muhtemelen cihazın aldığı son güncelleme, sıkıntılı yanları var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X