Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir_recep -- 8 Ocak 2019; 10:48:39 > |
Asus Sabertooth P67, İ5 2500K 4.3 Ghz Vdef, 2*4 Gb Gskill ripjawsx 1922 Mhz Cl9, Thermaltake Level 10 GT Snow Edition, Corsair 850W 80+ Modüler, Corsair 120 GB Force 3 SSD, WD 1 TB, Corsair H100, Asus HD6850 DC ,3 Akasa Viper fan Aerocool X-vision Fan kontrol
|
birkaç gündür forumu takip etmiyordum az önce aklıma geldi bir bakayım dedim ve hayretler içinde okudum sayfaları. cihaz o kadar sorunsuz ki sorun bulmaya çalışımış adeta. bootloader kilidi problem olmuş. adam çin de satsa global de satsa sattığı cihaz aynı yazılım dışında hiç bir farkı yok takılmayın bu kadar. ayrıca firmalar durumu biliyor ve garantiye etkisi olmadığını söylüyor ama hala iade et kilitli iste diyenler var. kilitli alıp kilidi kendin kaldırınca rahat mı edeceksiniz? burası dışında bütün forumlarda bootloader kilidini kaldırmaktan bahsedilirken burada dert kilitlemek olmuş. kilidi kaldırmak için de birkaç aşama var xiaomiden izin almak falan uzun sürebiliyor. ne güzel kilitsiz gelmiş cihaz ister rootla ister öyle devam et. kilit bir kusur hata sorun vs. değil rahat olun. 4 sayfa kilit muhabbetiyle geçmiş en son sayfada ne kilitmiş arkadaş dedim.
bir de adam cihazı düşürdüm 3 günlükken ekran kırıldı demiş gelen cevap memnunmusun kamerası nasıl. ya arkadaş bırak da adam ekranını düşünsün. yardım almak için konuya yazmış yardım alamamış tavsiye vermiş :) bir sürü kullanıcı var yaz birine özelden ya da etiketleyerek sor. ekranı kırılmış 3 günlük kullanıcıdan ne istedin. (bunu komik geldiği için yazdım. kızmasın bana ama dışarıdan çok tuhaf görünüyor mesajlar. dönüp okursanız anlarsınız.) bir de her 10-15 mesajda bir memnunmusunuz kronik sorunu varmı kamerası nasıl soruları cidden konudan soğutuyor insanı. çok değil 5 sayfa okusa neredeyse kullanan herkesin bu sorulara cevabını bulur. bu kadar mı zor ya birazcık okumak. kamerası kötüymüş diyen olursa bundan sonra ilk ben yazıp cihazı yerden yere vuracağım mümkünse almasın. 5 mesaj üstte cevaplar sıralıyken yine aynı soruyu soran adama rica ediyorum kimse cevap vermesin. birazcık okumak gerekiyor sadece. bir süre öncesine kadar her gün konuya giriyordum artık aynı şeyleri görmekten sıkıldım haftada bir bakıyorum ama değişen birşey yok. konu 5 sayfa ilerlemiş mevzu hep aynı. kronik sorun varmı kamera kötüymüş doğrumu (en basitinden gir youtube a karşılaştırmalı videoları izle görürsün zaten ne olduğunu) tamam kullanıcı yorumu istersin eyvallah o zaman da git biraz geriye en az 20 tane yorum oku. hatta başlarda herkes inceleme yazdı onları oku. bu kadar mı zor? konu sahibi hala aktifse ilk sayfaya en büyük puntolarla kronik sorunu yok kamerası kötü değil cihazı rahatlıkla alabilirsiniz ama bootloader kilitli alın maazallah kilitsiz falan gelirse büyük kazık yemiş olursunuz yazabilirse bu konulardan ziyade güncellemeler romlar farklı özellikler falan konuşabiliriz. |
Salı gecesi aldığım telefon bugün öğle vakti elime ulaştı. Telefon zaten daha açmadan görüntüsüyle mest ediyor. Açtıktan sonra bir kere daha mest ediyor. Tasarım açısından bir harika diyebilirim. Hızına gelince, ben LG G3'ten geçtiğim için birden jet gibi geldi doğal olarak. Eski telefonumda bir uygulamanın güncellenmesi bile 10 dakikaya kadar sürerken, bunda bilgisayardaki tarayıcıdan Play'den uygulama sıraladım art arda 25-30 tane. Sonuncuyu koyduktan 10 saniye sonra ekranı açtım ve bir baktım hepsi inmiş, oradan sonra performans konusunda şüphem kalmadı. Uygulama geçişlerinde de zaten takılma yok denecek kadar az. Sesi evdeki P10 Plus ile karşılaştırdık ve hoparlörleri aynı diyebilirim. Aşırı yüksek değil ama kaliteli ses veriyor. Google Assistant'a gerekli ayarlamaları yapınca Shield TV ile tam uyumlu hale geldi. Telefondaki Assistant'a Spotify'dan istediğim müziğin adını söylüyorum ve müziği Shield'da oynatabiliyor falan. Kamera konusunda yorumlardan dolayı beklentimi aşırı düşük tutmuştum ama bence o kadar da kötü değil. Ortalama denebilir. Wi-Fi bağlantı hızı son derece iyi. Bilgisayardaki kablolu bağlantıdan 70Mbps alıyorum, 5GHz üzerinden Mi Mix 2'deki hız testinde 64Mbps çıktı. Ayrıca NAS'taki 45 GB boyutundaki filmi de hiç donmadan oynattı ağ üzerinden. Batarya konusunda test etmeden yorum yapamayacağım. Son olarak içinden çıkan kılıf benim aldığımdan çok daha güzelmiş, bilseydim hiç almazdım. Bu fiyat aralığındaki diğer telefonlarla bu telefon arasında kaldıysanız ve kamera sizin için en önemli faktör değilse hiç düşünmeden bunu alın derim.
|
P20 lite dan koşarak uzaklaş oyun içinse. Mix 2 ile pubg akıyor hocam.
![]() |
Hocam pixel kamerası ile başka bir dünya, stereo sesi ile önde ama geri kalanının da mix 2.
|
China Developer sürümünü deneyin. Ses seviyesi gerçekten tatmin edici. Hem hoparlör hem de kulaklıkta gayet başarılı. Yakında stable romu da bu seviyede çıkarırlar.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir_recep -- 10 Ocak 2018; 17:17:47 > |
Asus Sabertooth P67, İ5 2500K 4.3 Ghz Vdef, 2*4 Gb Gskill ripjawsx 1922 Mhz Cl9, Thermaltake Level 10 GT Snow Edition, Corsair 850W 80+ Modüler, Corsair 120 GB Force 3 SSD, WD 1 TB, Corsair H100, Asus HD6850 DC ,3 Akasa Viper fan Aerocool X-vision Fan kontrol
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
zamana göre değişir, değişmeyeceğini sandığın...
|
Hırs seni kul etmesin, Allah seni hür yarattı
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazland -- 21 Kasım 2017; 1:57:37 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 22 Kasım 2017; 5:23:38 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
AVR / TV / MOBILE Onkyo TX-RZ 740 9.2 Thx Avr / Sony 75XE9005 4k Tv / S20 Ultra GAMING PC Intel i7 10850k / 32gb G.Skill Trident-Z Rgb / MSI Z490 Unify / Arctic Liquid Freezer 280 / MSI Rtx 3070 Trio / Acer Predator X34 Gsync |
|
|