Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nighty

Hocam bu bildirim programında (super notch), eğer bir program açıksa bildimler yine gözükmüyor. Acaba o şekilde de bildirim göstermesini ayarlamak mümkün mü ?
    Hocam tam detaylı bakamadım ona, bakarım, olumlu bir sonuç elde edersem alıntılarım mesajı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam teşekkürler. Ben de bakıyorum ama bazı şeyleri anlamadım. Çok da kurcalamadım bozmayayım diye

• beyler hayırlı akşamlarınız olsun bir kaç sorum olucak kusurma bakmayın ben bu çin romu global rom olayını çözemedım global rom etıketlı kutu alın dıyen arkdaşlar neye istınaden bunu ırdelıyor bunu açıklayabılmısnız bırde hangısı alınmalı çin romu ustune kurulanmı yoksa global romu içinde hazır gelenmı alınmalı guncel koşullarımızda bu ıkılem içinde kaldım bende şuan baya hepsıburada n11 trend yolda kampanylar var ama yarısından çogu global rom yuklenmiş olarak gelıyor yıne sadece n11 de global rom etıkletlı bı kaç yerde gördum sizce hangısı alınmalı siz olsanız bırde 64 gb alırdınız yada 128 gb teşşekğrler verevegınız cevaplar için hayırlı akşamlar guzel sohbetler dilerim
  • Merhaba, fiyat önemli değil, mate 10 pro mu, yoksa mi 8 128 gb mi? Pil, batarya performansı nasıl?
  • charisma_w1070 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kutusunda Global Version etiketi olan cihazları satın alın. Bu cihazların yazılımı fabrikada yüklenmiştir. Kutusundan Türkiye ile uyumlu şarj adaptörü çıkar.

Çin Versiyonu telefonlara Global Rom yüklenip satılan telefonlar da var. Bu telefonların kutusu açılıp Bootloader Kilidi kaldırılıyor, Global Rom yükleniyor ve yeniden paketleniyor. Kutusundan çıkan şarj adaptörü Türkiye ile uyumlu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 22 Kasım 2018; 21:48:25 >
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    pekı kardeşim bu global romu fabrikada kurulu olan cıhazlarda burdakı bazı sıkıntıları yaşıyormu ornek bildirm ekranı sorunu face ıd gıbı sorunlar stabıl duzelmış bir şekıldemı yanı getrısı nedır ben orasındayım durumun açıkçası nerdeyse global rom stıvkerlı urunler arada 300 400 arası fark var degermı dıosun yanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 22 Kasım 2018; 22:0:9 >
  • iPhonedaki saglik uygulamasina benzer internetsiz, konum kullanmadan, arayuzu guzel bir adimsayar uygulamasi tavsiyeniz var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 22 Kasım 2018; 21:59:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MIUI 10.0.3.0 kararlıda androidin hangi sürümünü kullanıyorsunuz bende 8.1.0 var internette mi8'e android 9 geldi diye gördüm ama bendemi bir sorun var acaba yoksa herkeste 8.1.0 var.
  • charisma_w1070 kullanıcısına yanıt
    Cihazların donanımı aynı. Cihazda bir sorun varsa Global Versiyon cihazda da vardır Çin Versiyonu cihazda da.

Global Versiyon cihaz almanın faydalarını bir önceki mesajımda yazdım.

Hepsiburada'nın sattığı 64 GB'lık Xiaomi Mi 8'ler genelde Global Versiyon oluyor. Satın almadan önce Hepsiburada ile iletişime geçip cihazın Global Versiyon olduğunu doğrulayın.

Xiaomi Mi 8 64 GB (İthalatçı Garantili)

Xiaomi Mi 8 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 22 Kasım 2018; 22:41:56 >

• emir1910 kullanıcısına yanıt
    Aynı bende de 10.0.3.0 / 8.1.0 yüklü henüz gelen giden birsey yook ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emir1910 kullanıcısına yanıt
    Global kararlı olan 10.0.3.0 yazılımı android 8.1 tabanlı

Global beta olan 8.11.22 yazılımı ise android 9 tabanlı.

Mi8 yaklaşık eylül ortasından beri beta yazılımda android 9 olarak güncelleniyor.

Bir iki mesaj yukarda global kararlı sürümden global beta sürüme nasıl geçebileceğinizi detaylı olarak anlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekersin -- 22 Kasım 2018; 23:5:49 >
    Peki hocam biz Çin cihazı almış bulunduk. Ama bootloader açık ve global rom yüklü idi. Şarj adaptörünü de dönüştürücü ile hallettik. Bu durumda fabrika çıkışı global olanlara göre dezavantajımız var mı?

• nighty kullanıcısına yanıt
    Boot Loader kilidinin açık kalması dışında yok...

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sağolun. Bl'nin açık kalmasının ne zararı olduğunu da bi araştırayım bari. Herşeyi de hazıra konmayalım

İthalatçı garantili olunca nasıl oluyor? güvenli mi? garantilik bir işimiz olduğunda nereye vereceğiz telefonu ?
  • zekersin Z kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam geçmeye gerek varmı diye düşündüm ama bilemiyorum yani eninde sonunda gelir heralde.
  • iko54 İ kullanıcısına yanıt
    tavsiye etmem daha önceki mesajlarda yazdım. kurumsal firma gibi olmuyor maalesef
  • powerbank düşünenlere xioami nin 20 binlik 2c quick charge destekli modelini öneririm ben 1 haftadır kullanıyorum memnunum boy olarak mi 8 le hemen hemen aynı fakat tabi kalın ve ağır ama hızlı sarj ve yüksek kapasite gayet tatminkar malum friday indirimi ile hepsiburada dan falan uyguna alabilirsiniz.
  • Mi 8 almak istiyorum 128gb olan versiyonundan . 3200 e var hb de ama bl kilidi açık Global sonradan yüklenen sorun teşkil eder mi yoksa uzak mı durmalıyım arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dümen

Mi 8 almak istiyorum 128gb olan versiyonundan . 3200 e var hb de ama bl kilidi açık Global sonradan yüklenen sorun teşkil eder mi yoksa uzak mı durmalıyım arkadaşlar?
    Bu sonradan yüklenen miymiş yoksa direk global rom olarak mı geliyor cihaz. Sonradan yüklendiğini nerden öğrendiniz?
  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.