Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben miui 10 kullanıyorum, sanırım bölgeyi değiştiremiyorum napmam gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallen Angel by A.C -- 20 Kasım 2018; 16:4:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

S9+ ile Mi 8 arasında kaldım. İphone 6'dan geçeceğim. Fikri olan var mı?
    Büyük bir değişim olacak öncelikle onu söyleyeyim. İkisi aslında karşılaştırılabilecek cihazlar değil ama S9+ kamera daha üstün, Mi8'in batarya performansı tartışılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

lütfen bir arkadaş yarcımdı olabilir mi !!! mi 8 se aldım çin rom mevcut ama acil türkçe olması gerekiyor telefonu kullanmam için türkçe rom için ankara dan yardımcı olabilecek biri varmı

acil yardımınızı bekliyorum
    https://forum.miuiturkiye.net/

Buradan Mi 8 forumunda aradığın bütün çözümleri bulabilirsin.
  • Google kamera kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubce

Google kamera kullanan var mı?
    Ben kullanıyorum oreoda özellikleri kısıtlı ama kesinlikle xiaomi stock kameradan çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 20 Kasım 2018; 19:0:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    Rootlu mu rootsuz mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kubce kullanıcısına yanıt
    Rootsuz.

• mi 8 i olupta deep town oynayan var mı arkadaşlar?
  • Arkadaşlar bu telefonu en uygun nereden alabilirim güvenilir ve ucuz tavsiyelerinizi bekliyorum yada Mi6 alsam nereden bulurum yardımlarınız için teşekkür ederim...

• Selamun aleyküm arkadaşlar yeni telefon alacağım Xiaomi mi 8 ile samsung s8 arasında gidip geliyorum forumu biraz okudum ve Xiaomi biraz sorunlu bir telefon gibi geldi bana bildirim sorunlarıydı mıuı 10 dan sonra ekran süresinde düşüş gibi sorunlar okuyorum. Birde garanti konusunda aydınlatırsanız sevinirim Delta garantili , kvk garantili ve ithalatçı garantili arasında ne gibi farklar var şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
  • Telefona hala hat takmadım evde duruyor uçak modunda. Mi 8 e baktiktan sonra x i elime alinca ekran küçücük geliyor :) ios a çok alışmamış olsam eksiklerine ragmen kullanırdım ikinci telefon olarak da ağır geldi , aldığım fiyattan satayim dedim indirimi kaciranlar için ilginç ilgilenen yok :) Eger ios daki gibi kilit ekranda herseyi yapabiliyor olsaydim bunu kullanırdım. Pozisyonum gereği bazen mesajları acmadan kilit ekrandan okumam gerekiyor, sırf bu yuzden x e devam etmek durumundayım, yoksa mi 8 i karıştırmak çok eğlenceli :)

• Arkadaşlar mi 6 kullanıcısıyım. Telefon 2 kere aralıksız servise gitti yapamadilar.zor değil arıza anakart ama inatla mikrofon vs degistiriyorlar ses sorunundan dolayı. duzelmiyor arkadaş ne ugrasiyorsunuz. Ben kvk da çalıştığım dönem böyle basiretsiz durumlara gerçekten düşmezdik anakart degistirmek zor değildi.delta kendi cebinden verecek galiba board degistirmiyor.2.kez gonderdigimde 24 is günü oldu diye tüketici hakem heyetine başvurdum 2 haftadır sonucu bekliyorum. Distribütör firmanın zararları işte böyle oluyor.ellerinde ne parça var nede yetki.delta garantili alacaklara fikir olsun.3 aydır telefonsuzum

• Arkadaşlar hepsiburada sitesinin yapacağı efsane cuma indirimi ile (eğer makul seviyelere çekerler ise) mi 8 almayı düşünüyorum. Uzunca zamandır konuyu takip ediyorum tek ricam son zamanlarda -ön ya da arka kamera ile- portre modunda çekilen fotoğraflarınız var ise paylaşabilir misiniz? Işık ayarlaması yapılmış pazarlama ve haber araçlı fotoğrafların çoğuna baktım, son kullanıcının elinden çıkan çekimleri görmek istiyorum sadece.
  • googlenes G kullanıcısına yanıt
    Rastgele iki tane portre modunda çektim. İlkinde odak makette, ikincide akvaryumda. İnsan yuzunde cok daha iyi portre cekiyor tabi :)

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ ★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

• hamemo kullanıcısına yanıt
    Temaniz varsayilan değilse temalar uygulamasi Sag Alttaki çanta simgesinden temayı kişiselleştir kilit ekranı varsayılan yapıp deneyin temalar mağazasından yüklediğim temalarda kilit ekranında bildirim gösteren tema yok daha bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Amanita_muscaria

Temaniz varsayilan değilse temalar uygulamasi Sag Alttaki çanta simgesinden temayı kişiselleştir kilit ekranı varsayılan yapıp deneyin temalar mağazasından yüklediğim temalarda kilit ekranında bildirim gösteren tema yok daha bulamadım
    Temalar bölümündeki çanta simgesini bulamadım.

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

• Amanita_muscaria A kullanıcısına yanıt
    Bu temayi indirin, ana ekrana bildirimler geliyor ve arama ekraninda, rehberde ve ayarlarda arka plan siyah.

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

• Global beta android 9 dan bildiriyorum. Saatin orada bildirim ikonlari ve 960 fps video kayıt geldi. Android auto sorunu da düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Global beta android 9 dan bildiriyorum. Saatin orada bildirim ikonlari ve 960 fps video kayıt geldi. Android auto sorunu da düzeldi
    Çok guzel haber teşekkürler.

• hepsiburada'nın Cumasından ümitlenmeyin, adamlar sepetlerdeki Mi 8leri kaldırdılar. Takip ediyorum bakalım ne kadar indirim yapacaklar ya da yapacaklar mı? Yani kendileri Mİ 8 satmayabilirler de bu Cuma, bizi belirli ürünlere yönlendirecekler büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.