Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Miui'yi beğeniyorum fakat farklı launcher istiyorsanız yine Xiaomi'nin Pocophone model cihazına ait Poco Launcher'i öneririm.
  • arkadaşlar

microsoft launcher i kurduktan sonra notification olayını tamamen çözdum diyebilirim. anladım ki bize bilgi gelmemesinin sebebi miui imiş. launcher bu arada çok çok çok iyi herkese tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

arkadaşlar

microsoft launcher i kurduktan sonra notification olayını tamamen çözdum diyebilirim. anladım ki bize bilgi gelmemesinin sebebi miui imiş. launcher bu arada çok çok çok iyi herkese tavsiye ederim...
    Miui launcher ile farkı nedir hocam? Microsoft launcher yükledikten sonra kilit ekranına gelmeyen bildirimler gelmeye mi başladı? Bide uygulamayı yükledikten sonra silmek istersek nasıl siliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5Ghz wifileri göstermiyor. Uçak moduna geçiş yapınca gösteriyor.kalıcı çözümü var mı ?
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben miui ile olan sorunu cozmustum ama biraz uğraşıyorsun. Bunda oyle bir şey yok. Cokcok temiz arayüz ve aşırı hızlı. Uygulamada notifications için izin veriyorsun ve bütün uyarıları ana ekranda alıyorsun. Kurması ve silmesi çok basit. YouTube da videolar var

• quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

Hocam ben miui ile olan sorunu cozmustum ama biraz uğraşıyorsun. Bunda oyle bir şey yok. Cokcok temiz arayüz ve aşırı hızlı. Uygulamada notifications için izin veriyorsun ve bütün uyarıları ana ekranda alıyorsun. Kurması ve silmesi çok basit. YouTube da videolar var
    Anladım hocam, teşekkürler.

Bu videoyu ilk mesajı düzenledikten sonra paylaşacaktım ama yeri gelmişken paylaşıyım.

• Kilit ekranda yukarıdan asagiya kaydirarak gelen bildirimleri görme şansı var midir ? Var ise nasil ? kilit ekranda ama ana ekranda değil.

• S9+ ile Mi 8 arasında kaldım. İphone 6'dan geçeceğim. Fikri olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

Bu videoyu ilk mesajı düzenledikten sonra paylaşacaktım ama yeri gelmişken paylaşıyım.

Hocam videoda anlatılan herşeyi yaptım. Ayrıca geçenlerde bu konuda da madde madde paylaşılan yöntemler vardı. Hepsini denedim fakat hala kilit ekranına WhatsApp bildirimleri gelmiyor.

• Mi8 Lite kullanan arkadaşlar var mı? Yorumlarını öğrenebilir miyim? 128 gb olanı düşünüyorum. Veya mi8 almadığıma sonradan pişman olur muyum?

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Fiyat farki cok degilse s9+ derim. 1000 lira üstüyse mi 8 de olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

S9+ ile Mi 8 arasında kaldım. İphone 6'dan geçeceğim. Fikri olan var mı?
    Bu ikisi arasından s9+ tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

S9+ ile Mi 8 arasında kaldım. İphone 6'dan geçeceğim. Fikri olan var mı?
    S9 plus tabiki,

Bütçemiz sıkıntılı ise, arada fiyat farkı varsa o zaman mi 8, diğer her türlü s9.

• Kilit ekranda yukarıdan asagiya kaydirarak gelen bildirimleri görme şansı var midir ? Var ise nasil ? kilit ekranda ama ana ekranda değil.

• 5ghz Wifi için çözüm yok mu hacılar ?
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Şu an o şekilde olmuyorsa farklı temalar deneyebilirsiniz.

• kubce kullanıcısına yanıt
    Deneyip siz karar verin hocam. miui launcher hoşuma gitmiyor benim, iki ayrı launcher daha kurdum. Bazen aynı launcherda kalmak sıkıyor beni nedense.

Güzel launcherlar var deneyip görün.

Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri > Whatsapp kısmına gelin. Sohbetler yazan bölümde grup bildirimleri ve mesaj bildirimlerini ayrı ayrı ayarlayın.

Zaten ayarlamışsanız başka yapacak ayar kalmıyor. Telefonu sıfırlamayı denebilirsiniz.

Cihazınız Global Versiyon mu? MIUI sürümünü paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri > Whatsapp kısmına gelin. Sohbetler yazan bölümde grup bildirimleri ve mesaj bildirimlerini ayrı ayrı ayarlayın.

Zaten ayarlamışsanız başka yapacak ayar kalmıyor. Telefonu sıfırlamayı denebilirsiniz.

Cihazınız Global Versiyon mu? MIUI sürümünü paylaşabilir misiniz?
    Söylediğiniz diğer yöntemleri de denedim. Hatta Whatsapp için batarya tasarrufu modunu da kapattım. Yine olmadı yine olmadı. Ben anlamadım bu işi.
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.