Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3500 gibi bir bütçem var Mi8 Mi mix 2 Huawei P20 arasındayım sizin fikirleriniz nelerdir? Mi mix 3 kızaklı olması sebebi ile beni korkuttu açıkçası kızak sorunu olacağını düşünüyorum Türk olarak illa oynarız aç kapa aç kapa :D

Ek olarak orjinal global rom yüklü nereden bulabiliriz? Global değil çin romuna sonradan atıldığını anlamanın bir yolu var mıdır?
  • eros68 kullanıcısına yanıt
    Bootloader kilidi açık veya kapalı olması cihazın güncelleme almasını etkilemiyor bankacılık uygulamalarında sıkıntı olabilir dediler ama bende bir sorun yok

Mı 8 üç yer için ayrı ayrı üretilmiş Çin Avrupa Rusya bunu korumak istiyorlar rom geçişleri sınırlandırılmış bir biri arasında geçiş yapmak için bootloader kilidi açılmalı ve kapatilmamali.

Migrostaki mi8ler Çin'den gelip üzerine global veya arada Rus romu bootloader kilidi açık ileride cihaz yavaşladı yanlış güncelleme yüklendi vs. gibi sorunlarda pcden yazılım atarken dikkat etmezseniz cihaz brick olur.(ama çin romu yüklerseneniz bootloader kilidini kapatırsanız İngilizce ve çince dilleri var sadece romda).

mesela MIUI 10 güncellemesi hoşunuza gitmedi 9.5 donemezsiniz antirollback var cihazda versiyon düşürme de yapılamıyor.

Açıkçası benim hoşuma gitmedi ama piyasadaki çoğu cihazda var bu korumalar kullanıcıyi korumak için özgürlüğünü kisitliyorlar neyden koruyorlar onunda çözemedim.
    Gelelim global de alsanız migrostaki alsanız sorunlara
    Bahsedildi bilmiyorum tema uygulaması dışında tema yükleme de kısıtlanmış telefonda düşük ışıkta kamera kumlama yapıyor son güncelleme ile azaldı mi Mix 3 kamera yazılımı gelecekmiş bakalım orda nasıl olacak ,ekranın üstünde bildirim simgeleri gozukmeyecek ,kilit ekranında bildirim almak için uygulamaları tek tek ayarlamaniz ,gerekli kendi uygulamaları reklam gösteriyor kapatmak için ayarlamak gerekli, whatasppda bir iki mesajı cevaplaması bildirimini silerseniz diğer mesaj bildirim sesi gelmiyor, Instagram'da resimlerin bazıları kayık gozukecek, yüz tanıma kilidi için bölge ayarlarını honkong India Azerbaycan falan yapmanız lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amanita_muscaria -- 18 Kasım 2018; 13:39:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu @LastFaded'a devredildi. Başarılar diliyorum
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Konunun devri için ve bu zamana kadar verdiğiniz emekler için teşekkür ederim.
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, bende 6/128/Hepsiburada sürümü bulunuyor. Çin versiyonu üzerine global rom yüklü olması bir sıkıntı yaratır mı? Teknik açıdan pek bilgim bulunmuyor ne yazık ki. Herhangi bir işlem vs yapmam gerekiyor mu. BL kilidi mevzusu vs.
  • Şimdi bende eu rom yuklu ve twrp de yüklenmisti aldığımda. Bootloader kilidi de açık. Global Roma geçmek istiyorum. en son global stabil romu nereden indirebilirim.

Bir de indirdiğim dosyayı update.zip şeklinde root dizinine attıktan sonra twrp ile normal bir şekilde yükleyebilirim değil mi? Ekstra bir işleme gerek var mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 18 Kasım 2018; 14:46:45 >
  • LA LA LAKERS kullanıcısına yanıt
    Mesela benden bulabilirsiniz :) İlanlar kısmında var hocam, orjinal global versiyon, Tr uyumlu adaptör , hat takılmamış kullanılmamış :)

• kubce kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Öncelikle cihazınızın Global Versiyon olup olmadığını buradan sorgulayın.

Çin Versiyonu ile Global Versiyon cihazlarda herhangi bir donanım farkı yok. Global Rom yüklenebildiği için Çin Versiyonu olması bir sorun yaratmaz. Yalnızca Global Rom yüklemek için açılması gereken Bootloader kilidi açık olarak kalacak.

Bootloader kilidi rom yüklemek ve root erişimi sağlamak için açılması gereken bir kilit. Bu kilit sonuçta bir güvenlik önlemi, kapalı olması açık olmasından iyidir.
    Bootloader kilidi açıldıktan sonra kapatılması mümkün değil. Kapatmayı denerseniz cihaz açılmayacaktır ve henüz bu tür açılmayan cihazları kurtarabilen bir teknik servis yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 18 Kasım 2018; 15:42:14 >

• 128 GB versiyonunu en ucuza nereden alabilirim şu anda? İthalatçı garantili alırsam sıkıntı yaşar mıyım? Delta'da sıkıntı yaşayan çok kişi varmış sanırım, KVK garantisi olmadıkça ithalatçı olması fark eder mi? Fark ederse KVK'lı 128 GB'ı ne kadara alabilirim? İki-üç hafta daha bekleyebilirim, sizce fiyatlar düşer mi biraz bu süreder? Cep telefonu konusunda çok bilgili değilim LG G4'ten geçeceğim için biraz ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum bir daha ağzım yanmaması için.

Aklımda deli sorular...
  • Schizophrenia kullanıcısına yanıt
    G4den mi8e geçtim dünya varmış :) ben cihazı amazondan aldım 64gb turkiye garantili 3200e düşmüştü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar ben beyaz 64 gb global versiyon alarak aranıza katıldım cihaz yarın elime ulaşcak. Telefondan tam performans ve tüm özelliklerini kullanabilmek için hangi bölgeyi seçmeliyim yardım ederseniz sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadymarsh

G4den mi8e geçtim dünya varmış :) ben cihazı amazondan aldım 64gb turkiye garantili 3200e düşmüştü
    Ne zaman aldınız hocam :) Öyleyse bekleyebilirim kampanya/fiyat düşmesini. 64 gb yeterli gelir mi sizce bir de? Hafıza kartı desteği olmaması düşündürüyor.
  • Schizophrenia kullanıcısına yanıt
    2 hafta oldu 64gb gayet yetiyor ama fiyat daha ne kadar düşer bilmem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefona Microsoft launcher yükledim ve çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim her türlü ayarı çok rahat yapıyorsunuz

• lütfen bir arkadaş yarcımdı olabilir mi !!! mi 8 se aldım çin rom mevcut ama acil türkçe olması gerekiyor telefonu kullanmam için türkçe rom için ankara dan yardımcı olabilecek biri varmı

acil yardımınızı bekliyorum
  • Arkadaşlar yüz tanımayı kullanabilmek için bölgeyi değiştirdim. Bunun bir zararı varmı uygulamalarda bankacılıkta vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: infrared

Arkadaşlar yüz tanımayı kullanabilmek için bölgeyi değiştirdim. Bunun bir zararı varmı uygulamalarda bankacılıkta vs?
    Bana olmadı şuana kadar olacagınıda zannetmiyorum.

Birinci ht tr ikinci hatta yabancı ülke hattı.

2 ülkeninde bankacılık vb uygulamaları sorunsuz çalışıyor

• Çok teşekkür ederim bilgi için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgyur

Bana olmadı şuana kadar olacagınıda zannetmiyorum.

Birinci ht tr ikinci hatta yabancı ülke hattı.

2 ülkeninde bankacılık vb uygulamaları sorunsuz çalışıyor

Alıntıları Göster
    Teşekkürler

• Farklı launcherları deneyimleyen oldu mu?

Sabit MIUI launcher iyi midir yoksa değiştirmeli miyim? Yorumlarınızı merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.