Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam bu güzel haber. Bildirim kısmından bi ekran görüntüsü koyabilir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firozat kullanıcısına yanıt
    Bunu bulamadım temalarda siz nereden indirdiniz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion4201

Temaları gezerken deneyerek tesadüf buldum. Design For Miui 10 katagorisinin altında bulmuş olabilirim.
  • Mi 8 için quick charge 4+ destekleyen adaptör bulamadım. Bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba nereden temin edebiliriz.

İnternette sadece quick charge 3.0 destekleyen modeller var.

• musatt M kullanıcısına yanıt
    1-2 model var sadece ve ne kadar sağlıklı olduğu belli değil. Şimdilik uzak durmakta fayda var...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hallettim
  • Miui 10'dan ses kaydı örneği atabilir misiniz?

• iko54 İ kullanıcısına yanıt
    mi8 bence hem kullanıcı arayüzü hemde resim ve video performansı olarak beni memnun etmedi.tabi başka yorumlarada bakmak lazım
  • Global beta 8.11.15 sürümüne geçtim ve kamerda bariz düzelme oldu. Karanlık bir ortamda gece night mode'da çektiğim ham foto.

Eksi Up
    IMG_20181120_215204 - eksi up
    https://eksiup.com/284e6d004785

• _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Bildirim ikonları en çok istediğim bir özellikti güzel oldu. Sana beta güncelleme ne zaman geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the flying dutchman -- 21 Kasım 2018; 19:13:43 >
  • Global rom yüklü

Betaya nasıl geçerim acaba ?

Yüklü uygulamalar flan sıfırlanırmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion4201

İşte seveceğini düşündüğüm bir tema: Stock [Black Mode] V10! Link:

• quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Teşekkürler hocam bu güzel haber. Bildirim kısmından bi ekran görüntüsü koyabilir misiniz.
    Bildirimler bir sure gözüktukten sonra saat geri geliyor. Bildirim geldiginde oraya düşüyor

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 21 Kasım 2018; 20:48:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the flying dutchman

Bildirim ikonları en çok istediğim bir özellikti güzel oldu. Sana beta güncelleme ne zaman geldi?
    Ben kendim yükledim

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Bildirimler bir sure gözüktukten sonra saat geri geliyor. Bildirim geldiginde oraya düşüyor

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam. Bir süre demişsiniz, ne kadar acaba? İptal etmek, uzatıp kısaltmak mümkün mü?

• Telefonuz Global stable 10.0.3.0 yüklü ve betaya geçmek istiyorsanız şu adımları takip edin. Bu yapacağınız işlemle telefonunuz brick olmaz ama tüm verileriniz sıfırlanır. Ona gçre yedeğinizi alın

1-) Vereceğim linkteki 8.9.7 sürümlü beta yazılımını telefonunuza indirin.

http://bigota.d.miui.com/8.9.7/miui_MI8Global_8.9.7_fb7963a71d_8.1.zip

2-) daha sonra telefonunuzun içerisinde "downloaded_rom" adlı klasör açın ve içine kopyalayın

3-) Ayarlar/Telefon Hakkında/Sistem Güncelleme adımlarını takip edin ve sağ üstteki üç noktadan güncelleme paketi seçin seçeneğine tıklayın.

4-) Downloaded_rom klasörüne kopyaladığınız beta sürümünü seçin ve yüklemeye başlayın

5-) Yükleme işlemi bittiğinde telefonunuzdaki tüm veriler sıfırlanacak ve otomatik yedeğiniz varsa tekrar yüklenecektir.

6-) Wifi ile telefonunuz ota üzerinden en son beta sürüm olan 8.11.15 'e otomatik olarak güncelleyecektir.

Neden önce 8.9.7 sürümünü yüklüyoruz derseniz, şu anki global stable 10.0.3.0 sürümü android 8.1 tabanlı. Son beta sürümü ise android 9 tabanlı. Dolayısıyla telefon üzerinden betaya geçişte android tbanları eşit olmadığı için hata verir. Bu yüzden android 8.1 oreo tabanlı son beta sürümünü önce yükleyip daha sonra wifi üzerinden son beta sürümüne geçiş yapılmaktadır

Tekrar söylüyorum bu işlemle cihazınız brick olmaz. Ama tüm verileriniz sıfırlanır. Yedek alıp geçiş yaparsanız işiniz kolaylaşır. Halihazırda kullandığınız mi kullanıcı hesabını da not edin ki telefonu ilk kurarken unutmadan girin.

Son olarak, Global stable android 9 güncellemesi alana kadar betadan tekrar global stable a geçemezsiniz. Bunu gözardı etmeyin

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekersin -- 21 Kasım 2018; 21:20:7 >

• nighty kullanıcısına yanıt
    Sadece 2 saniye gösteriliyor ve herhangi bir ayar yapılmıyor. Uzatıp kısaltmak ya da sürekli göstermek gibi seçenekler yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: zekersin

Sadece 2 saniye gösteriliyor ve herhangi bir ayar yapılmıyor. Uzatıp kısaltmak ya da sürekli göstermek gibi seçenekler yok maalesef.
    Aynen öyle. Şuan bence böyle iyi

• zekersin Z kullanıcısına yanıt
    Saçma olmuş, 2 sn gösterip kaybolması kimşn ne işine yarar, zaten ben telefona bakıyorsam görürüm, sabit kalmalı...

• 2 saniye nedir ya Bu benim derdimi çözmüyor malesef. Ooof of. Delirecem ya.

KAyıtsız 1 aylık tertemiz mavi 6/128 var. Mi mix 3 ile takas etmek isteyen var mı
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.