Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi 8 pro kullanan var mı batarya ne kadar gidiyor
  • zekersin Z kullanıcısına yanıt
    İNTERNETTE ARADIĞIM BİLGİYİ TEK SİZ VERDİNİZ TEŞEKKÜRLER. ACABA BETANIN NE SIKINTILARI VAR ŞUANDA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ARTISI VE EKSİ YÖNLERİNİ SÖYLER MİSİNİZ? AYRICA ORTALAMA KAÇ SAAT EKRAN SÜRESİ ALIYORSUNUZ 10.0.3. ÇOK FAZLA İYİ DEĞİLDE PİL KONUSUNDA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de mi 8 pro,p20 pro,note 9 hangisini sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: UoH

İşte seveceğini düşündüğüm bir tema: Stock [Black Mode] V10! Link:http://zhuti.xiaomi.com/detail/915a239c-d4fb-489f-af70-7cffe72274ce

Alıntıları Göster
    Kaynak yüklenemiyor hatası veriyor ama miui theme editör ile hallettim teşekkür ederim.

• Sametkoçtürk kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Betanın uygulamalar ve stabillik açısından hiçbir sıkıntısını görmedim. Bende en ufak bi problem olmadı. Fakat bazı kullanıcılardan bazı uygulamaların açılmadığı (android 9 uyumsuzluğu) bilgisini verdiler. Örneğin ibb trafik uygulması vs. Ama kendi telefonumda hiçbir uugulamada problem yaşamadım bankacılık uygulamaları dahil.

Artı ve eksileri açısından bakacak olursak;

+ Android 9

+ Çentik kenarında bildirim ikonları

+Aod ekranındaki hataların düzeltilmesi, ikonların gösterilmesi

+ Kameranın gözle görülür şekilde iyileştirilmesi

+ Kameraya night mode'un eklenmesi

+ Kameraya 960 fps slow motion özelliği gelmesi

+ Bluetooth problemlerinin tamamı çözüldü

+ Her hafta cuma günleri düzenli olarak güncelleme

- Şarj inanılmaz azaldı. Bende de tam tersi global stable'da 7 saat civarı ekran süresi alırken betada 5 saati zor görür oldum. Biraz daha kullandıktan sonra fa rika ayarlarına bir kere dönerek bataryanın tekrar düzeleceğini düşünüyorum.

- Her güncellemede bir tarafın düzeltilmesi fakat yeni bir hatanın oluşması. Ama diğer hafta oluşan hatanın giderilmesi fakat illa ki yeni bir hatanın yine olması. Ama adı üstünde beta.

- bu haftaki güncellemeyle 120/240 fps video ayar özelliğinin yanlışlıkla slowmotion bölümüne koyulması, slowmotindaki 120/240 fps ayarını unutmaları. Şaka gibi.

Özetle şarj konusu düzene girerse bunca zamandır boşuna stable'da durmuşum diyebilirsiniz.

Tekrarlamakta fayda var. Eğer android 9 tabanlı betaya geçilirse, stable sürüm de android 9a geçmeden tekrar stable'a geçemezsiniz. Cihazlarımız arb korumalı olduğu için düşük sürüme geçişler kapalı. Eşit veya yukarı sürümlere geçiş izinli sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Saçma olmuş, 2 sn gösterip kaybolması kimşn ne işine yarar, zaten ben telefona bakıyorsam görürüm, sabit kalmalı...
    Telefonu ilk aldığımda bu durum o kadsr canı mı sıkıyordu ki. Yıllardır android kullanıcısı olarak bildirim ikonu görememek epey şaşırtmış ve boşlulta hissettirmişti.

Fakat inanması güç ama uzun süre global stable'da kalmamın neticesinde ben bu bildirim ikonunu gereksiz görmeye başladım ve şu an betada olmama rağmen bu özelliği kapattım.

2 sn gözükmesi ve tercih hakkının olmaması saçmalığını bşr kenara bırakarsak;

Eğer telefon kilidi kullanıyorsanız zaten tğm uygulamalara ait bildirimler kilit ekranına sesli biçimde düşmekte. İsterseniz tüm bildirimlerin içeriğini kilit ekranında okuma şansınız olmakta.

Üstüne bir de aod ekranı aktif ettiğinizde uygulamadan bildirim geldiğinde duymasanız bile aod ekranı sürekli olarak bildirim ikonunu ekranda göstermekte.

Dolayısıyla kilit ekranı ve üstğne bir de aod ekranı kullanan birisine çentik kenarındaki bildirim ikonlarının olup olmamasının çok da bir esprisi kalmıyor.

Tabi eğer kilit ekranı ve aod ekranı kullanmıyorsanız, telefonunuza bildirim geldiğinde de duymadıysanız ancak uygulamanın üstündeki rakamdan bildirim gelip gelmediğini anlayabilirsiniz.

Bunların yanında menüye bir ayar koyup (sürekli göster/hiç gösterme/belli bir süre göster) insanların tercihine neden bırakmazlar anlamış değilim. Eğer amaç apple gibi son kullanıcıya çok fazla müdahale şansı vermemekse o zaman android xiaomi için çok yanlış bir platform.

• quote:

Orijinalden alıntı: nighty

2 saniye nedir ya Bu benim derdimi çözmüyor malesef. Ooof of. Delirecem ya.

KAyıtsız 1 aylık tertemiz mavi 6/128 var. Mi mix 3 ile takas etmek isteyen var mı
    Şu an beta sürümünde bu özellik olduğundan ve çok fazla sayıda beta kullanıcısı olmadığından üstüne düşmediklerini sanıyorum. Bu özellik global stable'a gelip insanlar değişiklik yapamadığını anladığından oluşacak büyük tepkiyle değişiklik yapacaklarını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekersin -- 21 Kasım 2018; 23:15:18 >
  • quote:

2 saniye nedir ya Bu benim derdimi çözmüyor malesef. Ooof of. Delirecem ya.

KAyıtsız 1 aylık tertemiz mavi 6/128 var. Mi mix 3 ile takas etmek isteyen var mı
    Hocam daha önce yazmıştım, ekran görüntüsü de paylaşmıştım, ücretli uygulama var bunun için ve şahane çalışıyor, denemenizi tavsiye ederim.

• Hocam görmemişim mesajınızı, hemen araştırıyorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Hocam daha önce yazmıştım, ekran görüntüsü de paylaşmıştım, ücretli uygulama var bunun için ve şahane çalışıyor, denemenizi tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Bu hava durumu widgetını nerden yüklediniz acaba?

• Winter V10 isminde bir tema gördüm. Şuan için en iyi ikonlar onda sanırım. Daha düzgün temalar varsa paylaşalım.

• Dostlar N11 mishop ta pocophone 64lük 2550, Mi8 64lük 3399tl amazon adam ediyor yavaş yavaş bizim tenekeleri biraz daha bekleyin dahada düşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazzini -- 22 Kasım 2018; 0:42:1 >
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar teşekkürler. Ben bu mesajınızı hatırladım şimdi. Hemen kurdum programı. Bildirim derdimiz şimdilik çözüldü. Bluetooth-araç bağlantı sorunu ve IMEI atma işi de oldumuydu mi8'e devam

• Arkadaşlar Aod açıkken belli bir süre sonra kendi kendine kayboluyor ekranı kapatıp açınca geliyor ama bir süre sonra tekrar kayboluyor bu normal mi yoksa bende bir sorun mu var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 22 Kasım 2018; 1:12:8 >
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Bu uygulama kilit ekrana bildirimlerin düşmesini yada kolit ekranda bildirim çubuğunu kaydırdıgınızda ana ekrana gelmeden yani kilit ekrandan çıkmadan bildirimleri görmeye de yarıyor mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion4201

Arkadaşlar Aod açıkken belli bir süre sonra kendi kendine kayboluyor ekranı kapatıp açınca geliyor ama bir süre sonra tekrar kayboluyor bu normal mi yoksa bende bir sorun mu var ?
    Bu bende de oluyor, bende merak ediyorum.

• arkadaslar cihazin kronik sorunu vs varmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

Bu uygulama kilit ekrana bildirimlerin düşmesini yada kolit ekranda bildirim çubuğunu kaydırdıgınızda ana ekrana gelmeden yani kilit ekrandan çıkmadan bildirimleri görmeye de yarıyor mu acaba ?
    Malesef hocam, kilit ekranına bir çare bulamadım bende.

• quote:

Hocam tekrar teşekkürler. Ben bu mesajınızı hatırladım şimdi. Hemen kurdum programı. Bildirim derdimiz şimdilik çözüldü. Bluetooth-araç bağlantı sorunu ve IMEI atma işi de oldumuydu mi8'e devam
    İnşallah diğer sorunlarda bir an önce güncelleme ile düzeltirler. Artık telefon değiştirmek çok zor, 2019 da bu günlerimizi de arayacağız gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zekersin

Bu hava durumu widgetını nerden yüklediniz acaba?

Alıntıları Göster
    Weather clock widget

Google Play den indirdim hocam. Çok detaylı ve şahane bir program, her türlü ayar var.

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.