Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
760.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: martin palermo

Resmi mağaza yine hayal oldu 15 ağustos olsa tanıtımları yapılırdı.
    Mağaza için ağustos değil eylül diyorlardı en baştan beri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Alıntıları Göster
    Mağaza eylül doğrudur ama telefon lansmanı 15 ağustos diye bir youtube videosu atmıştı arkadaşlar buraya ondan dedim belki fiyatlar orada belli olur diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Alıntıları Göster
    Geçen hardware plus da söylemişlerdi 15 ağustos gibi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe80

fotoğraf benim için önemli çokk kötü çemiş . mi 8 de balon çıktı. 1500 lük teller de bu kadar çekiyor zaten.indirdim fotoğrafı az bi yaklaştırsan bozuluyor.işlemcisi ram ı ekranı iyidir o ayrı ben oyun oynamam zaten.fotoğraf için alınnmazmış..boşa beklemişiz
    Fotoğraf çekmenin bir püf noktasımı var yoksa gerçektende kötümü çekiyor anlamadım. Benimde önceliğim Fotoğraf kalitesi.

Ben Fotoğraf kağıdına çıktı alıyorum bir kaç tane aldım sıkıntı yok pürüssüz çıktılar aldım.

Slowmotion videolar nasıl deneyen varmı ?
  • hepsiburadadan aldım, cuma dediler kargoya vermediler, sonra Pazartesi dediler gene vermediler. Ürünler iptal olursa şaşırmayın. Dolar yükseldi çakallık peşindeler.
  • Hepsiburada genelde böyle sadece telefon için değil problem yaşarsanız bazen çıldırtıyorlar.
  • Sony Xperia Z5 ten sonra fotoğraf kalitesi mükemmel geldi... Nesini beğenmediniz anlamadım
  • cagri561 kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerini aradınız mı, bunlar cidden çakallık peşinde benimkini de kargoya vermediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nbdrkc1215 kullanıcısına yanıt
    yuz tanıma için öncelikle bölgeyi hong kong seçin.
    ayrıca pin girmeden yüz eklemeye izin vermiyor.
  • yıl olmuş 2018 yok çin romu yok bilmem ne romu ver kardeşim bütün dünya hepsi global rom kullansın herkes her özelliği bölge bölge ayırt edilmeden kullanılsın

telefonda bütün diller olsun herkes istediği dili seçip kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 13 Ağustos 2018; 17:8:21 >
  • 2 adet aldık arkadaşımla kendime. Mi8 Siyah 128gb.

Global rom mevcut içerisinde. Kendim Samsung Galaxy Note4ten geçiş yaptım.

Eski telefondan tüm verilerimi kopyaladım. İki gündür kullanıyorum.

-Cihaz hız olarak Miui arayüzünün sadeliği olarak fazlasıyla iyi. 6gb rami güzel kullanıyor. Miui10 gelince çok daha iyi olacaktır.

-Kişisel ayarlama şansı ve ayarlar menüsü oldukça detaylı.

-Cihaz kendisini sürekli temizliyor. Size öneriler getiriyor şunları sileyimmi falan gibi.

-128gb günümüz şartlarında yeterli 2-3 sene telefon değiştirmiyorsanız 128gb tavsiye ederim. 64gb yetmez diyorum.

-Ekran boyutu olarak Galaxy Note4ten 1.5 parmak uzun yarım parmak dar gibi. Kullanım olarak ele çok iyi oturuyor. Kasa kalitesi güzel. Ekran 6.5inch olsa sırıtmazmış. Umarım mi9 6.5inch olarak gelir.

-Kamerası Note4ten sonra baya farketti ki Note4 cidden güzel kaliteye sahip bir arka kameraya sahipti. Yazılım güncellemesiyle kamerada fps ayarı gelmeli 1080p 30fps 1080p 60fps gibi. Titreşim engelleyici Eis daha iyi olmalı. Ses kaydı biraz daha kalınlaşırsa çok iyi olur.

-Arkası cam olduğu için elden kayıp düşme şansı çok. Kutudan kılıf çıkması avantaj.

-3400mah pil şuan için yeterli ama 4000mah olsaymış gerçekten çok iyi olurmuş. Birsonraki nesilde ekran 6.5inch pil ise 3800 4000mah olacaktır kesin. Şuan için 6-8 saat arası ekran açık zamanı alınabiliyor. Bataryalı kılıflardan kullanılabilir seyahatlerde piysaya çıkacaktır yakın zamanda.

-Teleonla konuşursek sesin karşıya gitmesi çok net. Ahize sesi de güzel. Hiçbir sorun yok.

-Gps çok hızlı bağlanıyor. Denemeye devam ediyorum.

-Ekran parlaklığı ve netliği güzel. Çok fazla ebook okurum. Hem tablette hem de telefonda beni rahatsız eden birşey olmadı.

Telefondan oldukça memnun kaldık. 2-3 sene rahatlıkla kullanılır sonrasına bakarız.

-Hafıza kartı

-Su geçitmezlik de olsa çok daha iyi olurmuş. Bir de 6.5inch bu kasada çok iyi olurdu.

• Evet migrosta vardı bugün 128gb gelmişti tekrardan aldım ben siyahi bugün stoklarina girmis

• Beyler alalım mı? Migrostan. Fiyat düşmez gibi artık

• Ekran koruyucu izmir Çankaya da var Midir bilgisi olan arkadaş ?

• merkep kullanıcısına yanıt
    Ben bugun forum Bornova dan aldım 2 gün sonra kampanya bitiyomus fiyatlar yüksek zaten düşeceğini pek sanmıyorum. Kupadaki elektronikçi arkadaşlar da öyle derdi

• quote:

Orijinalden alıntı: tyler.durden1907

'' Xxx IMEI No'lu cihaz kayit disi oldugu icin 11/12/2018 tarihinde kullanim disi kalacaktir. Lutfen satin aldiginiz yere basvurunuz. B001 " arkadaşlar bana böyle bir mesaj geldi bugün, migrostan almıştım, topluca mı kayıt yapılıyor acaba bilen var mı
    Ben yurtdisi cihazimi 1 aydir kullaniyorum. Bana hala gelmedi öyle birsey

• Abi kırk yılın başı güzel bi telefon alalım dedik hevesimizi kursağımızda bıraktılar. Emeği geçen herkese teşekkürler.

• questosera kullanıcısına yanıt
    sizin yerinizde olsam , Google a 5m Migros yazardım telefonlari çıkıyor! etrafınızda kilere telefon ederdim. ben öyle yaptım son kalan siyahı aldım digerlerinde ya yoktu ya da pembe renk olduğunu söylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagri561

hepsiburadadan aldım, cuma dediler kargoya vermediler, sonra Pazartesi dediler gene vermediler. Ürünler iptal olursa şaşırmayın. Dolar yükseldi çakallık peşindeler.
    Bana cuma günü yazılan mailde;

Merhaba Emre Bey,

Öncelikle yaşanan sorun için özür dilerim.

Kategori departmanımızdan 91402XXX numaralı siparişinizde bulunan Xiaomi Mi 8 128 GB (İthalatçı Garantili)-Siyah-128 GB ürünün 15.08.2018 tarihinde kargoya verileceği bilgisini aldım. İlgili sürenin sonunda ürünün kargoya verilmemesi durumunda tarafımıza bilgi vermenizi rica ederim.

Sürecinizin takibini üyelik sayfanızın sağ üst bölümünde yer alan Hesabım menüsünden "Siparişlerim- Sipariş Detayı” adımlarını izleyerek yapabilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

İyi günler dilerim.

Buradan anlaşılacağı üzere ayın 15'inde gelecek kargo. Umarım aksaklık çıkmaz, yeni satışa çıkardığı (ön sipariş harici) 128'ler içinde aynı tarihi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 13 Ağustos 2018; 19:22:47 >

• Bende migrostan aldım hemen öncesinde devletten imeisini kayıtlıdır dedi sıkıntı yok kardeş.

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.