Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
760.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr_divx

evet keşke, global sürüm rom var ne diye kilidi açık satıyorsun ki alan insan ne yaparsa yapsın , enteresan işler bakalım nasıl bir kazık çıkacak ? yazarım sonucu
    Boot Loader kilidinin son dönemde ülkemizde ithalatçı garantili satılan cihazlarda açık olmasının tek açıklaması bu cihazlara Global ROM yüklenmiş olduğudur. Ülkemizde satılacak cep telelefonlarını ithal etmek için Türkçe menü olması zorunluluğu olduğu için bu şekilde yükleme yapılıp satılıyor. Piyasaya girişinin uzamasını sebebi de bu. Mi8 için şu an cihazlar tekrar kilitlenemiyor, dolayısı ile açık bırakarak satıyorlar.

Bu bir sorun teşkil etmez, güncellemelerinizi normal şekilde OTA üzerinden almaya devam edersiniz, herhangi bir güvenlik açığı oluşturmaz hatta sizin kurtarma seçeneklerinizi arttırır.

Cihaz unlock edildiğinde Find Device, bankacılık uygulamaları ve sistem içerisindeki bazı güvenlik özelliklerinin çalışmayacağı belirtiliyor fakat Mi8 için şu an bunlar yaşanmadı, Find Device ve bankacılık uygulamaları unlock sonrası da çalışıyor Mi8 için...

• Ben Netflix i APK olarak indirdim fakat Netflix üzerinden dizi&film indirmek istediğimde hata veriyor ama üyeliğim var . Bu yüzden üyeliğin pek bir anlamı kalmadı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    hangi Migros ta cihaz var
    bilgisi olan var mı?
    ben istanbul dayım
  • lewizsthank1 kullanıcısına yanıt
    fotoğraf benim için önemli çokk kötü çemiş . mi 8 de balon çıktı. 1500 lük teller de bu kadar çekiyor zaten.indirdim fotoğrafı az bi yaklaştırsan bozuluyor.işlemcisi ram ı ekranı iyidir o ayrı ben oyun oynamam zaten.fotoğraf için alınnmazmış..boşa beklemişiz
  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    Bu kadar önemliyse P20 Pro ya bakın, o da kesmezse profesyonel makine alırsınız. Yani şu telefonlardan bu kadar büyük beklenti nedendir anlamıyorum. Hiç biri dslr makineler gibi çekemeyecek şuan için, o yüzden beklentinizi çok yüksek tutmayın derim. Zaten telefondan çekilen fotoğrafları bilgisayara indirip derinlemesine inceliyorsanız hiç biri sizi tatmin etmeyecektir.
  • an itibari ile shiftdelete haber yapmış. bu kadar da yalan olmaz ki...

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Xiaomi Mi 8 almak isteyenler için fırsat - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/xiaomi-mi-8-almak-isteyenler-icin-buyuk-firsat

• quote:

Orijinalden alıntı: efe80

fotoğraf benim için önemli çokk kötü çemiş . mi 8 de balon çıktı. 1500 lük teller de bu kadar çekiyor zaten.indirdim fotoğrafı az bi yaklaştırsan bozuluyor.işlemcisi ram ı ekranı iyidir o ayrı ben oyun oynamam zaten.fotoğraf için alınnmazmış..boşa beklemişiz
    Valla hocam ne yalan söyleyim, ben çok memnun kaldım.
    En iyi fotoğraf çeken 3.cihaz bana göre. 1. P20 pro, 2. S9+, 3. de mate 10 pro, Mi8.

Özellikle AI kamerayı aktif edip HDR'ı otoya çekince çok kaliteli görüntüler aldım. Sosyal medya da özellikle çok iyi sonuçlar elde ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliefe_1963

Ben Netflix i APK olarak indirdim fakat Netflix üzerinden dizi&film indirmek istediğimde hata veriyor ama üyeliğim var . Bu yüzden üyeliğin pek bir anlamı kalmadı .
    APK bende düzgün çalışıyor, fakat en fazla 280p çözünürlük veriyor...

Edit1: Aşağıdaki versiyon 540p verdi:
    netflix.apk.cafe
    Netflix for Xiaomi Mi 8 - free download APK file for Mi 8
    https://netflix.apk.cafe/xiaomi/mi-8

Edit2: İndirme kısmını sormuşsunuz, kendi APK'sından denememiştim ama üstte verdiğim APK indirilebilir içerikleri indiriyor.

Edit3: Aşağıdaki son versiyon, bu da indirmede sorunsuz ve 540p veriyor:
    https://www.apkmirror.com/apk/netflix-inc/netflix/netflix-6-9-0-build-29137-release/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 13 Ağustos 2018; 13:53:57 >

• Telefondan film dizi felan mi izlenir ya, yolculuk vs yapmıyorsanız dizilere yazık etmeyin.

Evde de fırsat olmuyorsa bilemem tabi ama telefondan izlemek için açıkçası Netflix e para vermezdim kendi adıma.

• Hepsibırdada indirime girmiş Mi8 3699 olmuş fiyatı.

• '' Xxx IMEI No'lu cihaz kayit disi oldugu icin 11/12/2018 tarihinde kullanim disi kalacaktir. Lutfen satin aldiginiz yere basvurunuz. B001 " arkadaşlar bana böyle bir mesaj geldi bugün, migrostan almıştım, topluca mı kayıt yapılıyor acaba bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: tyler.durden1907

'' Xxx IMEI No'lu cihaz kayit disi oldugu icin 11/12/2018 tarihinde kullanim disi kalacaktir. Lutfen satin aldiginiz yere basvurunuz. B001 " arkadaşlar bana böyle bir mesaj geldi bugün, migrostan almıştım, topluca mı kayıt yapılıyor acaba bilen var mı
    Evet, 1-2 hafta bekleyin, kaydı yapılmış olacaktır.
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    ne indirimi, bindirim olmuş hali hocam o... sabah daha düşüktü.
  • hepsiburadadan 128gb lik ön sipariş verip kargosu yapılan var mı aranızda en son 13 pazartesi diye mail atmışlardı halen kargoya vermediler

• quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

an itibari ile shiftdelete haber yapmış. bu kadar da yalan olmaz ki...

Para için yapmayacakları şey yok bu Shiftdelete' nin Yazık ya.

Reklam verme ihtiyacı neden duydular ki ? Satamıyorlarmı bu fiyattan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit019 -- 13 Ağustos 2018; 14:0:28 >
  • rasit019 kullanıcısına yanıt
    150 den fazla yorum yapılmış ve hepside fiyatı yüksek yazmışlar.

Haliyle fiyatı dolar kuruna göre hala çıkmadı diye reklam yapıp satmaya çalışıyor fırsatçılar.

Gidip migros dan alırım daha iyi, fiyatı daha önceki kampanya fiyatına cekmezlerse.

• quote:

ne indirimi, bindirim olmuş hali hocam o... sabah daha düşüktü.
    İndirime girdi diye o zaman siparişe çekiyorlar bizi.Bende görünce inandım açıkcası :)
  • quote:

an itibari ile shiftdelete haber yapmış. bu kadar da yalan olmaz ki...

Bunlar millet zamanında General Mobile kapısını aşındırıp söverken de firmayı öven bir ton haber yapmıştı. Tamam ticari bir iş yapıyorlar kabul ama milleti enayi yerine koymak başka şey, bu tutumu ne zaman bırakacaklar merak ediyorum.

15 ağustos gibi resmi tanıtım olacak deniliyordu artık onda da sonuç çıkmazsa resmi mağaza açılışına kadar beklemek zorundayım bu fiyatları veremem çünkü.

• Resmi mağaza yine hayal oldu 15 ağustos olsa tanıtımları yapılırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: googlenes

Bunlar millet zamanında General Mobile kapısını aşındırıp söverken de firmayı öven bir ton haber yapmıştı. Tamam ticari bir iş yapıyorlar kabul ama milleti enayi yerine koymak başka şey, bu tutumu ne zaman bırakacaklar merak ediyorum.

15 ağustos gibi resmi tanıtım olacak deniliyordu artık onda da sonuç çıkmazsa resmi mağaza açılışına kadar beklemek zorundayım bu fiyatları veremem çünkü.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam haklısınız gm olayı da vardı.Huawei içinde paralı reklam yaptıklarını düşünüyorum tüm huawei cihazlar müthiş modundalar...

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.