Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
760.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce migros çalışanıyla konuştum kampanya ay sonuna kadar dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bi yerde yokmu bulamıyorum
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Migros dan daha önce de xiaomi telefon aldım kilitli gelmişti ve global sürümdü ! rom root işlerine bulaşmıyorum artık ve telefonu orijinal olduğu gibi kullanmayı seviyorum . kapalı gelmesi gereken güvenlik adımının açık gelmesini pek doğru bulmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki saat markette gezdim aldım geçtim. Bu saatten sonra dolar anca 5/6 arasına gelir

• merkep kullanıcısına yanıt
    bence durmayın! hepspburda da 64 gb olanı 3700 tl dan satıyorlar kaldı ki migros da 128 3400 tl.xiaomi mağazası açıldığında 3000 tl civarı fiyatı olacağını da sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_divx

bence durmayın! hepspburda da 64 gb olanı 3700 tl dan satıyorlar kaldı ki migros da 128 3400 tl.xiaomi mağazası açıldığında 3000 tl civarı fiyatı olacağını da sanmıyorum.
    Xiaomi mi8 i alacaklar zaten , hali hazırda iş gören bir telefonu olup güncel teknolojiyi takip edebilmek için alıyorlar , kurların bu durumda olması 3000 lik telefonların 4000 e dayanması , xiaomi müşterilerini telefonu değiştirmemeye iter,

Ne zaman xiaomi Türkiye ye resmî olarak girer o zaman Samsung huvai apple gibi markalarla fiyat kıyaslanarak alınıp alınmayacağına karar verilir

• dr_divx D kullanıcısına yanıt
    Doğru bulup bulmama meselesi değil, yukarıda detaylı olarak anlattım, şu an Mi8'e Global ROM yüklerken ya da yükledikten sonra Boot Loader kilidini kapatırsanız telefon brick olur elinizde kalır...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada.com adresinden verdiğim sipariş bugünde kargoya verilmemiş. Burada bazı arkadaşlarda aynı dert var gördüğüm kadarıyla. Sipariş durumuyla ilgili mesaj yazdım daha geri dönen olmadı. Umarım hepsiburada bizleri mağdur etmez.
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    evet,anlamış oldum deneyimlediğim kadarı ile
  • Bu dolar kuruyla ve 128gb modeli 3400 ya bidaha bulunmaz görenler kacirmasin migros stoklarina soktu mutlaka bayrama kadar hermarkette olur ama her mağazaya 2 -3tsne veriyorlar arayıp ayirttin gidip alın hemen.

• Bugün migros dan bende aldım. Fiyat düşecegini sanmadigimdan ve artık telefona ihtiyacım olduğundan aldım.

Beyaz renk bulamadım, yakındaki ilden de gondermediler, bende siyah sevmediğimden Rose Gold aldım ama resimlerde gozukenden fazla pembe çıktı diyebilirim. Güneşte ve ışıklı ortamda beyaza yakın, diğer ortamlarda pembeye yakın görüntüsü var. Özellikle yan çerçevelerin.

Sağolsun diğer alan arkadaşlar resim atıp yorumlamayı siyah alırdım açıkçası.

Gold renk Samsung S7 Edge ile karşılaştırmanın acisindan büyüklük ve renk için özelikle ekliyorum.

İleride kamera karsilastirmalarinida eklerim. Alacak arkadaşlara renk olarak fikir verir. Spigen siyah kılıf alıp kullanmayı düşünüyorum. Arada orijinal kilifiyla da kullanırım tabi.

Telefon şimdilik güzel gerçekten, bir yıldır General Mobile 4g android one kullanıyordum. İlk çıktığında S7 Edge bir yıl kullandim...

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, her migrosta oluyor mu cihaz acaba ?

Bir de rom global mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 13 Ağustos 2018; 21:30:35 >
  • Mesajlara girdiğimde kayıtlı kişiler numara çıkıyor sonra düzeliyor böyle bir sorunu olan var mı acaba

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Kastamonu migros,

Bir adet siyah kalmıştı ben alırken. İki taneydi ama biri sabah satılmış. Rose Gold u da ben aldım.

İki aydır Casper via10 kullaniyordum, 2000 mah batarya ve 5 inç civarı ekran ile çöp kamerası vardı.

Sonunda S7 Edge den aşağı olmayan bir telefon kullanmaya başladım, eski telefonlara geçmek açıkçası can sıkıcı.

• Arkadaşlar Antalya migrostan aldığım mi8 128 gb telefonum yüz tanıma menüsü yok

Aynı sorunu yaşayan var mı

• nbdrkc1215 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar, ek ayarlar, bölge

seçeneğinden honkong gibi bir yeri seçin ve menü geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nbdrkc1215

Arkadaşlar Antalya migrostan aldığım mi8 128 gb telefonum yüz tanıma menüsü yok

Aynı sorunu yaşayan var mı
    Global ROM da bu sorun var henüz TR bölgesi için yüz tanıma gelmedi, bölgeyi HongKong, Taiwan ya da İtalya yaparsanız gelecektir...

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    Rom global mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Bugün migros dan bende aldım. Fiyat düşecegini sanmadigimdan ve artık telefona ihtiyacım olduğundan aldım.

Beyaz renk bulamadım, yakındaki ilden de gondermediler, bende siyah sevmediğimden Rose Gold aldım ama resimlerde gozukenden fazla pembe çıktı diyebilirim. Güneşte ve ışıklı ortamda beyaza yakın, diğer ortamlarda pembeye yakın görüntüsü var. Özellikle yan çerçevelerin.

Sağolsun diğer alan arkadaşlar resim atıp yorumlamayı siyah alırdım açıkçası.

Gold renk Samsung S7 Edge ile karşılaştırmanın acisindan büyüklük ve renk için özelikle ekliyorum.

İleride kamera karsilastirmalarinida eklerim. Alacak arkadaşlara renk olarak fikir verir. Spigen siyah kılıf alıp kullanmayı düşünüyorum. Arada orijinal kilifiyla da kullanırım tabi.

Telefon şimdilik güzel gerçekten, bir yıldır General Mobile 4g android one kullanıyordum. İlk çıktığında S7 Edge bir yıl kullandim...

Hocam Mi8'de kilit ekranında saat görünmesini nasıl sağladınız?

• geçen hafta 3150tl ye aldığım mi mix 2s

şimdi 4050 olmuş

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.