< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi mi 11 lite ana konu (76. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba , bu uygulama kasasıni devreye alabilen var mı? Ben de Google discover var. Hindistan, Endonezya, Türkiye bölgelerinin hepsini tek tek kurdum olmadı. Geliştirici seçeneğini açtım orda yok. Bu konuyu nasıl halledecem biri yardım etsin artık 😭
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ayarlar-ana ekran-(-1 ekran) seçeneğine basın Google discover yazar, onun üstünde uygulama kasası olması lazım
S20fe geçen hafta aldım.guzel telefon kategorisine göre lakin mi 11 lite'i daha çok seviyorum.
Tâbi benim cihazın hiçbir sorunu yok,sen bahsettiğin sorunlardan dolayı soğumussun telefondan fakat s20fe'de Allah yapısı değil, hiçbir zaman arıza yapmiycak diye bir garanti yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durumdan muzdarip oldum. Kendi kendine bir anda donuyor. Uzun süre açma kapama tuşuna basmak ve açıp kapatmak gerekiyor. Gece saat kaçta donmuş sabah alarm çalmadı. Az daha işe geç kalıyordum. Temiz kurulum yapmama rağmen güncellemeden sonra böyle oldu. Rezil bir güncelleme verdiler. Resmen telefon çöp oldu. Zamanım olsa bunu satıp Samsug modellerine döneceğim ama uğraşacak zamanım yok.
Yakın zamanda Rusya sürümüne 800mb'lık güncelleme yayınladılar. Yayınlanan güncelleme güvenlik yamasindan daha fazlasını içeriyor gibi, muhtemelen stabilizasyon güncellemesi. Bize de 10 güne kalmaz gelir bu yeni güncelleme (emin değilim pek). Umarım gerçek bir "stabilizasyon" güncellemesi olur bu güncelleme.
Merhaba.cihazda sensör sorunu varmı acaba?
Parmak izi sensörü çalışmıyor ve parmak izi ayarları kayboldu, test yaptığımda sensor fod not found hatasi veriyor...
Sende de gitmiş hocam. 10 gün önce bende de gitti. Garantin varsa servis değiştiriyor yoksa internette 150 lira civarına satılıyor
Hocam ugrasirken duzeldi ama insallah bir daha olmaz
telefonla konuşurken hoparlörde sorun yaşayan var mı bir ara düzelmişti bugün gene büyük sıkıntı yaşadım.
-
Arkadaşlar uzun süre araştırmalarım sonunda mi 11 lite 5G NE modelini almayı düşünüyorum.şuan kullandığım telefon samsung note 8.her tarafı kırıldı döküldü.ekran dokunamtiği çok zor çalışıyor.2017 de almıştım.1-2 senedir kırık ve dokunmatiği çalışmıyor.zar zor idare edebildim.bu telefonun tek beğendiğim tarafı kamerasaydı.hem gece hem gündüz çekimlerinde.diğer türlü ağırlığını,ses seviyesini,ekran parlaklığını,aşırı parmak izi kalışını sevmiyordum.daha samsung almak istemediğinden
ve iphone telefonların aşırı pahalı oluşundan mi 11 lite 5G NE almayı düşünüyorum.diğer düşüncem ise mi 11 t.bununda tasarımını beğenmiyorum.sizce bu telefonu alırsam pişman olurmuyum.çoğu kişi bunun yerine aynı fiyatta s20 fe almamı öneriyor
-
Arkadaşlar güncelleme ne durumda, benim miui sürümüm 12.5.4, henüz 13.0 güncellemesi yapmadım çok olumsuz durum yaşayanlardan dolayı, şu an 13.0.3.0 güncelleştirmesi bende gözüküyor. bu güncelleştirmeyi şu an yapmamı önerir misiniz yoksa biraz daha bekleyeyim mi?
-
Arkadaşlar herkese selam telefonumun parmak izi bildirim geldiğinde okunmuş gibi kendiliğinden açılıyor. Bir de parmak izi bazen başka parmağımla falan da açılıyor bu soruna nasıl bir çözüm getirebilirim daha önce parmak izi kullanımı aktif değildi bozulmuştu garantiye yolladım. Ve şimdi de böyle bir sorun oluyor yazılımsal bir şey olabilir mi ?
-
ben yaptim 13 u yaklasik 2 ay once hic bir sorun yasamadim acikcasi.
-
Hiç tavsiye etmem şahsen. Öncelikle güncellemeyi yaptığın vakit bazı karanlık mod işlevlerini unutun, mesela 3.parti uygulamaları karartan özellik 13'de çalışmıyor ve bozuk. Ayrıca telefon tutarsız davranabiliyor, bu yeni sürümde telefonumda nadiren de olsa donmalar oluyor. Güncellemeden sonra sıfırlamış olsam da telefonu yine de pek fayda etmedi. Android 12'nin tek sevdiğim yanı Play üstünden uygulama yükleme hızının ciddi oranda kısaltmasıdır. İmkanım olsa MIUI 12.5'de kalırım.
Arkadaşlar kayıtsız bir mi 11 lite alacağım son durum nedir şuan kayıt yapılabiliyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X