tesekkur ederim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi mi 11 lite ana konu (74. sayfa)
-
-
Arkadaşlar mi 11 lite 5 g 8/128 telefon aldım.satici kayıtlı fln dedi inandım zati hic bildiğim konular değil.
Mesaj geldi kapanacak diye. Şimdi napacagim bu telefon kapanırsa battım brn.imei atılmıyor mu bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Git telefonu geri ver uğraşma değmez arka kapak açılıp direnç atılıp öyle imei atılıyor
Ya hocam arkadaş Urfa'ya gitmiş di burada telefonlar cok ucuz sanada alalım dedi satan şahıslar kayıtlı demiş kesinlikle kapanmaz demişler.geri verme şansım da Yok yani
Direnç attırıcaksın 300 tl youtube videosu var hatta mi 11 lite 5 g konusuna bak orada arkadaş yaptırdı onunla konuşabilirsin
Çok teşekkür ederim sağolun forumda yeniyim
Hiç panik olmayın aldığınız telefon çift hatlı. İlk hat kısmına takıp 4 ay kullanırsınız, kapanınca 2. hat kısmına takarsanız 4 ay daha kullanırsınız. Aralığın ortaları gibi telefon kapanır, ocak başında tekrar açılır çünkü yeni yıla giriyoruz. Tekrar 8 ay daha kullanırsınız. O sırada dirençsiz, daha ucuz bir yöntem çıkar. O zaman imei attırırsınız
Xiaomi Mi 11 Lite Kılıf, Mi 11 Lite 5G Şeffaf Silikon Kılıf, Mi 11 Lite Kamera Koruyuculu Kılıf amazonXiaomi Mi 11 Lite Kılıf, Mi 11 Lite 5G Şeffaf Silikon Kılıf, Mi 11 Lite Kamera Koruyuculu Kılıfhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09MQSHCRZ/ref=cm_sw_r_apan_i_CH32JZ0ZHMXEM1P5A8RP?_encoding=UTF8&psc=1
Bu kılıfı 2 gündür kullanıyorum tavsiye ederim ihtiyacı olan varsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, telefon için kullandığınız hayalet ekran koruyucu var mı tavsiye edebileceğiniz? Teşekkürler şimdiden.
-
hocam silikon şeffaf kılıflar bir süre sonra renk atıyor. şuana kadar atmayan görmedim ama süre önemli tabi. 1 sene giderse 30 TL ye süper f/p olur.
-
Zamanla illaki sararma yapıyor ama rengine vuruldum telefonun zaten kapamak istemedim. Tam oturma ve köşe koruması güzel. Ayrıca yanlarda kaydırmaz koymuşlar o yüzden beğendim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi günlerde eskitin hocam :)
-
merhaba arkadaşlar bu ara mi 11 lite alma arefesindeyim imei atılı olacak muhtemelen tr cihazı alamam , ama daha önce böyle imei kayıtlı bir cihaz kullanmadım sizin tavsiyeleriniz önemli rahatça sıfırlayıp reset atacağım ve güncelleme gelince güncelleyeceğim herhangi bir şekilde imei kaydı silinmesin , bazı modellerde bu gibi güncelleme ve sıfırlama durumunda sıkıntı oluyormuş ne öneriyorsunuz arkadşlar
-
hocam samsung m52 al gec hepsiburada da extra indirim ve samsung tag hediyeli 5200 tl
Merhaba, Mi tarayıcıda Instagram ve Twitter'daki videoları indirebiliyordum ama birkaç haftadır hata veriyor. Benzer durumla karşılaşan var mı acaba?
Arkadaşlar merhaba. Mi 11 lite 12.5 sürümü kullanıyordum. eu rom yükledim hala sorun devam ediyor . birisi beni ararken 2 ton çalıp , telefon otomatik meşgule atıyor insanları . hiçbir mod açık falan değil çok kontrol ediyorum ama bir türlü olmuyor . Bunun çözümü allah rızası için bilen söyleyebilir mi
-
Kişiler-arama ayarlarından kişilere engelleme konulmuş mu bakabilirsiniz. Hat ayarlarından tercih edilen ağ türüne bakabilirsiniz. Yalnızca 4g seçiliyse bu dediğiniz olabilir.
13.0.7 yamasini yapan oldumu..ekran isigi cok fazla oldu..bunu farkeden varmi
Arkadaşlar merhaba.
Çok sinir bozucu bir sorun yaşıyorum. Özel albümümde olan tüm fotoğraflar bulanık gözüküyor ve indir dememe rağmen hiçbir şey olmuyor. senkronize edilemedi hatası verip duruyor. senkronizasyon falan açık, eskiden böyle bir problem de olmuyordu. üç gündür çözemedim, kafayı yemek üzereyim. yüzlerce fotoğraf ve videoyu görüntüleyemiyorum. Çözümünü bilen var mı?
-
Yapmaz olaydım hocam telefonun Chrome whatsapp vs. Yerlerde renkleri değişti hiç hoş değil böyle sanki sürekli okuma modu açık gibi duruyor. Hatta ilk telefon açılınca herhalde okuma modunu açtı dedim ama kapalıymış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X