Çavuş
07 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba,

Acer Aspire 3, ryzen 5, 16 GB Ram, 256 GB SSD laptopum var. 2 yıldır düzenli kullanmaktayım.

geleyim sorunuma; son zamanlarda belirsiz zamanlarda, oyun oynarken Youtube'dayken ya da film izlerken hoparlarden ses cızırtılı geliyor, sanki hoparlör bozuk gibi çıkıyor ses ama PC'yi yeniden başlatınca sorun düzeliyor, bazen ilk açtığımda bile yapıyor yeniden başlatınca düzeliyor.

Çözüm için yaptıklarım; içini açıp hoparlöre ve kablosuna baktım, kopukluk, temassızlık, lehim atması gibi bir durum yok. Ses driverlarını güncelledim, kaldırıp yeniden kurdum, sitesinden güncel ses driverını kurdum.

Başkaca çözüm önerileriniz nedir denemek ve bunu çözmek istiyorum zira 2 yıl önce makul fiyata aldığım bu PC'yi güncel fiyatlarla almak istemem açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba Acer Aspire A-315-42G-R3L6 Marka/Model Laptop aldım.

Laptop hakkında her yerde hatta faturasında ve kutusunda Radeon R540X harici ekran kartlı olduğu belirtiliyor.

Ben PC'ye Windows 10(Home ve Pro ikisini de denedim) kurduktan sonra dxdiag'dan donanım bilgilerine baktığımda Ekran kartı bölümünde AMD RADEON VEGA 8 yazıyor, oluşturucu sekmesine bastığımda ise R540X olarak yazıyor. CPUZ programıyla baktığımda ekran kartı olarak hem onboard VEGA hem de R540X olarak görüyor, boyuta baktığımda ram'den yediğini anlıyorum dolayısıyla 8 GB ram'in 2 GB'ını ekran yiyor. velhasıl bu ekran paylaşımlı ve VEGA 8 oluyor öyle mi arkadaşlar? peki neden bazı yerlerde R540x yazıyor?

Şaştım Kaldım.Şaştım Kaldım.Şaştım Kaldım.
Arkadaşlar merhaba Acer Aspire A-315 Laptopum var. bunun single 8 GB ram DRR4 1333 MHZ ram var. ben diğer slota 4 GB aynı frekansta bir ram ilave edebilir miyim yoksa illa ekleyeceğim ramde mi 8 GB olmalı? kimi olur kimi olmaz diyor kafam daha da karıştı. donanım bilgisi yüksek arkadaşlardan yardım istiyorum. teşekkür ederim. iyi günler dilerim.

Bilgiler aşağıdaki gibidir;

Laptop Ram Yükseltme
Arkadaşlar merhaba, fifa/pes 2020 ya da diğer orta seviye bazı oyunlar için Dell Inspiron FB35F82C16 Notebook tavsiye eder misiniz? fiyatı şu an 4899 civarı, f/p olarak iyi mi? aynı fiyata tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir notebook olur mu? şimdiden teşekkür ederim.

Özellikleri:

Ekran Kartı Hafızası 2 GB - Nvidia GeForce MX230 - GDDR5
İşlemci Cache 6 MB Cache
İşlemci Hızı 1 GHz
İşlemci Nesli 10.Nesil
İşlemci Tipi Intel Core i5
Kullanım Amacı Oyun ve Eğlence
Ram (Sistem Belleği) 16 GB
Ram Tipi DDR4
SSD Kapasitesi 256 GB
Şarjlı Kullanım Süresi 3 Saat ve Altı
Arkadaşlar merhaba, sorum basit. Pes ya da Fifa 2020'yi kasmadan oynatacak en uygun fiyatlı laptop tavsiyeleriniz nelerdir. genel kullanım ve arada bu tarz oyunlar için kullanılacaktır. çok yüksek bütçem yok 4500 TL bandına kadar çıkabilirim. Ayrıca AMD RYZEN 7 serisi hakkında ne düşünüyorsunuz, gördüğüm kadarıyla AMD işlemcili PC'ler İntel'e göre daha uygun fiyatlı. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, HTC ONE M7 Cihazimi güncelleme yaparken ünlem işareti geliyor ekrana ve güncelleme olmuyor. Kısaca bu sorunu nasıl hallederim yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba,

Yarı profesyonel(ya da yarı profesyonelimsi dslr-like) fotoğraf makinası arıyorum. Aklımda üç model belirledim karar veremiyorum. Belirlediklerimi yazayım müsadenizle

Samsung WB100 modeli(A101'de haftaya 325 TL'ye satılacak) 16.2 MP

Canon Powershot SX150 14.2 MP 260-300 arası internette

Fujifilm S2980 349 TL

Biliyorum daha önce konusu çok açılmış, sorulmuş. Ama kafamda bir şey netleşmedi. Canon SX150 çok övülmüş ama iso'su ve gece çekimi kötüymüş, diğer iki modele göre daha amatör gibi duruyor, diğerleri profesyonele biraz daha benziyor,görünüş olarak. Siz ne tavsiye edersiniz arkadaşlar ? fotoğraf merakım yeni. Amatörüm, başlangıç için bu üçünden hangisi daha tatminkâr olur ? doğa, insan çekimi için.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 87
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.480 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.