Şimdi Ara

Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ (Türkçe Seslendirme) + Videolu anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
16
Favori
11.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ Tükçe Seslendirme


    Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ (Türkçe Seslendirme) + Videolu anlatım


    Türkçe ADAS tanıdım videosu


    Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ (Türkçe Seslendirme) + Videolu anlatımFaruk AKARÇAYyoutube
    Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ model araç kamerası için Türkçe seslendirme çalışmam, 55 Adet ses dosyası mevcut olup hepsi Türkçe olarak seslendirme çevirisi yapılmıştır. Dosyalar ve anlatım aşağıdaki link'te mevcuttur. https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-70mai-a500s-pro-plus-turkce-seslendirme--155764677
    https://www.youtube.com/watch?v=qmSZmG_hE6k



    PC ortamında, Nasıl yapılır videosu; (Mikrofon problemi olduğundan Altyazı ekledim, Altyazıları açmayı unutmayın)


    Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ (Türkçe Seslendirme) + Videolu anlatımFaruk AKARÇAYyoutube
    Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ model araç kamerası için Türkçe seslendirme çalışmam, 55 Adet ses dosyası mevcut olup hepsi Türkçe olarak seslendirme çevirisi yapılmıştır. Dosyalar ve anlatım aşağıdaki link'te mevcuttur. https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-70mai-a500s-pro-plus-turkce-seslendirme--155764677
    https://www.youtube.com/watch?v=ed-f-1r_ph0&feature=youtu.be



    Seslendirme Dosyaları

    Türkçe Ses Dosyaları - Orjinal Ses Dosyaları


    Cihazın dosya sistemine erişebilmek için 2 adet ücretsiz olan yazılıma ihtiyacımız vardır.

    WinSCP - PuTTY


    Cihazın kutu içeriğinde mevcut olan USB güç kablosu ile bilgisayara bağlayarak güç almanızı tavsiye ediyorum işlem sırasında bataryasının bitmesi gibi sorunlar ile karşılaşmamanız adına, daha sonra bilgisayarımızdan cihazımızın Wi-Fi ağına bağlanmamız gerekiyor (70mai_Pro_Plus+ isimli ağ)


    Dosya sistemine erişmek için


    https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=1018592&st=2820#entry110534938


    link'teki adresi kopyalayın yeni bir sekme açın adresi yapıştır ve git deyip tam olarak ilgili bölüme gideceksiniz, yönergeleri izleyerek erişim sağlayabilirsiniz.


    Dosya sistemine erişim sağladıktan sonra  \mnt\app\res\voice\ klasörünün altında diller ile ilgili klasörler mevcut genelde İngilizce olarak kullandığımız için \mnt\app\res\voice\english\ klasörünün içerisindeki 55 adet ses dosyalarını silerek yada üzerlerine yazarak Türkçe ses dosyalarını ekledikten sonra cihazı kapatıp tekrar açmamıza gerek kalmadan cihazımızın sesleri direk Türkçe olacaktır.



    Not; Cihaza güncelleme geldiğinde ses dosyaları tekrar orijinal haline dönebilir, tekrar Türkçeye döndürmemiz gerekebilir bilginiz olsun.


    aranacak klasör " inetd "

    kill 214

    tcpsvd -vE 0.0.0.0 21 ftpd -w / >/dev/null 2>&1 &




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukfar -- 1 Eylül 2023; 23:48:42 >







  • Rica ederim, benim hatam kusura bakmayın, cep telefonu ile erişim linkini eklemişim kontrol ettikten sonra fark edip hemen pc ile erişim linkini ekledim, Türkçe dil ile ADAS sistemini kullanmak çok güzel oluyor. Türkçe seslendirmeleri https://speechgen.io/tr/ bu site üzerinden *.wav dosyası olarak erkek sesi kullanarak yaptım, daha sonra indirmiş olduğum *.wav uzantılı dosyayı https://cloudconvert.com/wav-to-aac bu siteye upload edip MONO ses ve 16000 Hz frekansını seçip convert edip *.acc formatında indirdim sizlerde sesleri kendinize göre uyarlayabilirsiniz.

  • Çok teşekkürler bir şekilde yapmayı başardım. Emeğine sağlık.
  • yenergin Y kullanıcısına yanıt

    Rica ederim Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ (Türkçe Seslendirme) + Videolu anlatım 

  • Elinize emeğinize sağlık kac aydır bunu arıyordum. ADAS özelliğini Türkçe olmadığı için kullanmıyordum.

    Peki hocam burada yazdığınzı WinScp veya Putty ne için kullanacağız. Vermiş olduğunuz link dosyalara ulaşmak için değilmi?

  • yenergin Y kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Tarif edermisiniz hocam ben yapamadım.

  • HKILIC H kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, WinSCP programı ile cihazın dosya sistemine erişmek için kullanılan bir program PuTTY ise yine aynı programa ait bir komut eklenti programı, burada cihaza bağlantı kurduğumuz anda root'unu yani tam olarak kök dizinine ulaşamıyoruz PuTTY ile "inetd" kill 214 komutu ile tam erişim sağlıyoruz, bu arada link'i yeniledim, tam olarak nasıl yapıldığının kolay ve anlaşılır bölümününe gideceksiniz, takıldığınız yerler olursa yardımcı olmak için elimden geleni yaparım.





  • HKILIC H kullanıcısına yanıt

    tarif etme ile ilgili forum'un linkini yeniledim tekrar bir göz gezdirin isterseniz takıldığınız yerler olursa yardımcı oluruz dert etmeyin yapabilirsiniz.

  • farukfar F kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim. Linki iyice inceledim. Linkte Mobile telnet programından bahsediyor. Bunun telefonuma indirdim. Kameranın Wifisinde bagladım telefonu ve mobilnet ile baglantı kurdum. Kill 214 komutunuda girdim. sonraki komutuda yazdım. Oraya kadar tamam ama sonrasında ilerleyemedim 3 . sırada takıldım kaldım. Linkte yazan ES dosya yöneticisinde indirdim telefona onunla da işlem yapmaya calıştım ama olmadı. Anladıgım kadarı ile verdiğiniz linkte cep telefonundan bağlantı sağlanmış sizin yazdığınz programlar ise Putty ve Wincsp bilgisayardan cihaza bağlanıp dosya transferi için değilmi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKILIC -- 18 Mayıs 2023; 15:13:52 >
  • farukfar F kullanıcısına yanıt

    hocam yeni linkteki daha anlaşılır olmuş cok teşekkür ederim. bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi eski link cep telefonu için anlatılmıştı ondan sebep karıştırdım. Şimdi akşam gidince bilgisayardan deneyeceğim.

  • HKILIC H kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, benim hatam kusura bakmayın, cep telefonu ile erişim linkini eklemişim kontrol ettikten sonra fark edip hemen pc ile erişim linkini ekledim, Türkçe dil ile ADAS sistemini kullanmak çok güzel oluyor. Türkçe seslendirmeleri https://speechgen.io/tr/ bu site üzerinden *.wav dosyası olarak erkek sesi kullanarak yaptım, daha sonra indirmiş olduğum *.wav uzantılı dosyayı https://cloudconvert.com/wav-to-aac bu siteye upload edip MONO ses ve 16000 Hz frekansını seçip convert edip *.acc formatında indirdim sizlerde sesleri kendinize göre uyarlayabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukfar -- 18 Mayıs 2023; 17:23:51 >




  • farukfar F kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim emeğiniz ilgi ve alakanız için hocam. Sonunda yapabildim. Yalnız yapmak isteyen arkadaşlar olursa dikkat etsin. Lİnkde WinSCp programı acıldığında 192.168.0.121 olarak gösteriyor ancak resimlere bakıldığında 192.168.0.1 olarak girilmiş. ona dikkat edilmesi lazım 192.168.0.121 bağlantı olmuyor o nedenle resimdeki Ip adresini girmek gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKILIC -- 19 Mayıs 2023; 10:10:20 >
  • Çok teşekkürler uzun zamandır beklediğim konuydu.

  • Bu modelde time lapse özelliği varmı kullanan arkadaşlar yazabilir mi? ayarlar menüsünde çıkıyormu sizde?


    A500s versiyonunda olmadığı söyleniyor, sitesindede yazmıyor doğru mu?

  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

    Evet var Akü kablosu olduğu zaman çalışıyor her saniye 1 kare fotoğraf çekiyor ve fotoğrafları video olarak kaydediyor kamera 7/24 sürekli açık kontağı çevirince normal video moduna geçiyor., aracınızı her gün düzenli olarak kullanıyorsanız akü ile ilgili sorun yaşamazsınız 3-5 günde bir kullanıyorsanız akü sorunları ile karşılaşabilirsiniz, ben düzenli kullandığım zamanlarda time lapse özelliğini kullanıyordum, şimdi ise 3-5 günde bir kullandığım için kapattım.

  • Benim aracım USB çıkışı üzerinden daimi elektrik veriyor, bazı durumlarda da powerbank ile kayıt alıyorum ancak geceden sabaha bıraktığımda sabah powerbankin şarjı bitmiş oluyor ve hafıza kartının alanını çokça dolduruyor. Park kablosu için birkaç kötü yorum okudum ve montajında kendime güvenmediğim için almadım ancak acaba kameranın ayarlarıyla oynayarak bu usb çıkışından veya powerbank takarak time-laps modunu aktif edebilirmiyim.

  • Teşekkürler konu için. Ayrıyetten şunu sormak istiyorum. Ben bu ürünün kutudan çıkan kablosunu nereden bulabilirim? Bendeki zarar gördü de, rica etsem bilgi verir misiniz?

  • yiits Y kullanıcısına yanıt

    Benim aracım 2011 focus. Bende ilk etapda çakmaklıktan almıştım güçü. Daha sonra focusun cakmak elektiriğini hiç kesmediğini gördüm devamlı kayıt yapıyordu. Bu nedenle tavan lambasından aldım elektiği. Şuanda kapılar kitledikten sonra 30dakika daha kayıt alıyor sonrasında kapanıyor. Park kablosu olmadan time-laps şuanda zor gibi görünüyor.

  • farukfar F kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam elinize sağlık öncelikle.

    Size sormak istediğim akü bağlantısını fuse Tap ile mi Yaptınız, viafo fuse Tap ler bizim 70mai a500s pro plus ile uyumlu mudur, tavsiyeniz nedir?

    Birde aracı 3 5 günde 1 kullanıyorsam kapatıyorum dediğiniz time laps özelliği kapalıyken kameranızı sürekli açık kalmıyor mu sigortadan elektrik aldığınız için? Bu kısmı anlayamadım.

    Benim istediğim hardwire kit ile doğrudan sigortaya bağlamak ve time lapse özelliğini istediğim zaman kullanabilmek, kullanmadığım zamanda kameranın akü den güç alarak aküyü bitirmemesi.

    Yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.