Skoda Kamiq Servise Çağrıldı
Arkadaşlar 2020 Kamiq 1.0 Premium kullanıyorum. Bugün servisten arayıp randevu oluşturdular. Bir sigortanın ısınma sorunu yapabileceğinden değişmesi gerektiğini söylediler. İşlem ücretsiz olarak yapılacakmış.
Aynı şeyi yaşayan oldu mu? İnsan artık hiçbir şeye güvenemiyor malum, gitmeden bir sormak istedim nedir ne değildir diye.
2021 İstanbul GP'e Gidenler (Bilgi Paylaşımı)
Arkadaşlar merhaba. Bu yıl İstanbul Park'a gidecekler için bir başlık aradım fakat bulamadım. Bu yıl için biletini almış kişilerle bu başlık altında bilgi paylaşımında bulunabiliriz.
Merak ettiğim önemli bir konu 'park sorunu'. Park biletleri etkinlik biletlerinden ayrı satılıyor. Şu an için iç park alanında yer kalmamış, dış park alanı ayarlanıyormuş ve yakında satışa çıkacakmış. Park bileti ücreti de 200tl olarak belirlenmiş (çok yüksek).
Alanı bilen arkadaşlar varsa sormak istiyorum acaba çevrede başka park alanları var mı? Aracımızı nereye park edebiliriz?
edit: çevrede kısıtlı park alanları varmış ancak aşırı kalabalık olacağı için yer bulunamaz diyorlar, bu yüzden park biletiniz yoksa kendi aracınızla gelmeyin diyorlar. Otobüs seferleri düzenlenecekmiş (görsel ekte). İsteyenler otobüsle de gidebilir.
Bunun dışında alana yürümek için uzak ancak taksiyle de çok yazmayacak bir mesafeye aracınızı park edip o şekilde kapıya kadar taksiyle de gidebilirsiniz sanırım. Ben 2.el biletle birlikte otopark bileti de bulduğum için şu an için planımı bu şekilde yaptım.
A101 Oto buzdolabı 6L 249TL / 24L 329TL
Igloo markasının aynı modelini internette bulamadım. Gerçek Igloo ise iyi fiyat olabilir, biraz da yardım ve fikriniz için açtım bu başlığı.
|
iOS 10.1.1'den iOS 11 JB'e Geçmek
|
Orijinal Kulaklık Arasındaki Ses Farkı
|
Anneannemi Bununla Kandırmışlar!
|
|
JB'siz Youtube İndirme Mümkün mü?
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.047
İkinci El Bölümü Mesajları: 208
Konularının görüntülenme sayısı: 30.319 (Bu ay: 407)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 180 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun