Şimdi Ara

Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ (Türkçe Seslendirme) + Videolu anlatım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
16
Favori
11.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 70Mai DashCam A500s ile 70Mai DashCam A500s-1 farkı nedir acaba?

    s-1 daha ucuz

  • Selamlar, bu ürün yaz sıcağında güneşin altındaki araçta kalınca bataryada sıkıntı olur mu? Allah korusun patlama vs yapar diye tedirgin oldum. Tecrübeleriniz nasıl bununla ilgili?

  • kagan06 kullanıcısına yanıt

    Hocam park kitinin amacı zaten akü zayıfladığında otomatik olarak kamerayı park moduna alıyor kapatıyor yani. sadece darbe aldığunda aktif oluyor kendi bataryası ile. akü bağlantısını fuse tap kullanırsanız daha sağlıklı olur tabiki.

  • HKILIC H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,

    Ancak burada anlamadığım husus kamera arabayı park edip kitlediğimizde özel bir moda doğrudan geçiş sağlıyor mu? Yoksa akü belli bir seviyeye düşünce mi bu park modu dediğiniz moda geçiyor?

    Benim bildiğim şöyleydi:

    Park kitimiz sigortadan bağlandıysa; Aracı park edip kitlediğimizde kamera normal sürüş modunda ki kayıttan çıkıyor time lapse dediğimiz az enerji harcayan bir moda geçiyor ve akü belli bir voltaj altına düşünce sallıyorum 11,8V düşünce de bu park kiti kamerayı komple kapatıyor.

    Benim bildiğim gibiyse benim aracım 11.8 V da çalışmıyorsa yani 11.9 V çalışıyorsa bu durumda park kiti elektriği kesse dahi aracımız çalışmama ihtimali var, ben bu durumu aşmak adına 3 4 gün aracı kullanmayacaksam kamerayı altındaki uzun tuşla kapatmalı mıyım? Yada başka bir tavsiyeniz var mıdır.

    Biraz karışık olmuş olabilir umarım açıklayabilmişimdir




  • Yaptım teşekkür ederim. Kadın sesi yapmak istedim ama yolun yarısında pes ettim baya bir iş. Karakter sınırlaması da var yapılan sitede. Vpn'le çözdüm ama uzun sürüyor tek tek. Emeğinize sağlık.

  • kagan06 kullanıcısına yanıt

    Biraz siteye giremedim kusura bakmayın,


    Park kiti kablosunu biraz özet geçeyim, sigorta kutusundan istediğiniz bölümden alabilirsiniz fakat en doğru sigorta merkezi kilit sigortası, araç kilitlendiğinde park kablosu var ise sizin seçiminiz;

    time lapse seçiminiz var ise araç kilitlendikten 5 dk. sonra saniye başı foto çekip hızlandırılmış video olarak kayıt tutuyor, time lapsenin amacı daha az ver kaplasın görüntüler, kamera yine açık kalıyor düzenli bir şekilde aracı yine kullanmanız gerekli sürekli kayıt gibi bu modda akü den yiyor bunuda uzun süre test ettim.

    Şuan normal sensör devreye girince kayıt etsin kullanıyorum, akü ile ilgili hiçbir sorun yaşamıyorum bazen 2-3 gün bazende 5-60 gün aracımı çalıştırmıyorum hiç sorun yaşamıyorum, park kablosunu neden o zaman kullanıyorsun diyeceksin; daha estetik aracın içerisinde sarkan bir kablo kirliliği yok kamerayı açmakla uğraşmıyorum uzaktan kumanda ile kilidini açınca aracın kamera direk kendisi açılıyor kilitledikten 5 dk. kamera kapanıyor sensör devreye girince kendi kendini açıyor sonra yine 5 dk. kayıt yaptıktan sonra kapanıyor. kamerayı açıkçası ellemiyorum gibi bir şey,


    yine de kafana takılan bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırız, umarım yardımcı olabilmişimdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukfar -- 5 Temmuz 2023; 0:52:26 >




  • stylerbb kullanıcısına yanıt

    Tebrik ederim, bende VPN ile yapmıştım uzun sürüyor biraz sabır işi Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ (Türkçe Seslendirme) + Videolu anlatım 

  • mordorlu12 M kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bir sıkıntı şimdilik yaşamadım fakat; çok sıcak olduğu zaman kendini kapatıyor ön cama klimayı biraz üflettikten sonra kendine geliyor. zaten kendini kapattığı zaman inanın siz bile o aracın içerisinde camları açmadan yada klimayı açmadan duramazsınız.

  • yapamadım daha ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz?

  • atlas2012 A kullanıcısına yanıt

    Bir ara sıfırdan nasıl yapıldığı ile ilgili video yapmayı düşünüyorum.

  • Kamerayı dün aldım.Türkçe yapmayı denedim ama olmadı.video anlatım ile gösterebilirseniz çok sevinirim

  • Ayrıca,cihaza Türkçe seslendirmeyi kurduğumuzda kamera garanti kapsamı dışını çıkar mı

  • farukfar F kullanıcısına yanıt

    Ben de hardware kitini alarak sigorta kutusuna montaj yaptırdım. Kontağı açınca kayıda başlıyor kapattıktan sonra ise ayarlardan belirlediğim şekilde 10dk boyunca timelapse şeklinde kayıt yapmaya başlıyor.


    Aslında benim yapmak istediğim kontağı kapatıp aracı kapattıktan sonra 7/24 sürekli kayıt yapmasıydı.Montajı yaptırdığım oto elektrikçisi kameranın sürekli kayıt yapmadığını darbe sensörünün bir hareket algılarsa kayıda gireceğini iletti. Sürekli kayıt yaptırmak mümkün mü nasıl bir ayar yapmam lazım internette izlediğim videolarda dediğim şekilde fotoğraf şeklinde olsa da bu şekilde sürekli kayıt olabildiğini görüyorum.Benim kameram ise kontağı kapatıp aracı kitlediğimde yalnızca 10dk'lık timelapse kayıtlar oluyor sonra kendini kapatıyor.

  • Hocam menü Türkçe oluyor mu? Bir de konuyu anlatan youtube videosu çekersen çok memnun olacağım. Teşekkürler. Emeğine sağlık

  • merhaba,aynı dosyalar ile 70mai M500ü de Türkçe yapabiliyormuyuz?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.