Xiaomi 70mai A500s Pro Plus+ Tükçe Seslendirme
Türkçe ADAS tanıdım videosu
PC ortamında, Nasıl yapılır videosu; (Mikrofon problemi olduğundan Altyazı ekledim, Altyazıları açmayı unutmayın)
Seslendirme Dosyaları
Türkçe Ses Dosyaları - Orjinal Ses Dosyaları
Cihazın dosya sistemine erişebilmek için 2 adet ücretsiz olan yazılıma ihtiyacımız vardır.
Cihazın kutu içeriğinde mevcut olan USB güç kablosu ile bilgisayara bağlayarak güç almanızı tavsiye ediyorum işlem sırasında bataryasının bitmesi gibi sorunlar ile karşılaşmamanız adına, daha sonra bilgisayarımızdan cihazımızın Wi-Fi ağına bağlanmamız gerekiyor (70mai_Pro_Plus+ isimli ağ)
Dosya sistemine erişmek için
https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=1018592&st=2820#entry110534938
link'teki adresi kopyalayın yeni bir sekme açın adresi yapıştır ve git deyip tam olarak ilgili bölüme gideceksiniz, yönergeleri izleyerek erişim sağlayabilirsiniz.
Dosya sistemine erişim sağladıktan sonra \mnt\app\res\voice\ klasörünün altında diller ile ilgili klasörler mevcut genelde İngilizce olarak kullandığımız için \mnt\app\res\voice\english\ klasörünün içerisindeki 55 adet ses dosyalarını silerek yada üzerlerine yazarak Türkçe ses dosyalarını ekledikten sonra cihazı kapatıp tekrar açmamıza gerek kalmadan cihazımızın sesleri direk Türkçe olacaktır.
Not; Cihaza güncelleme geldiğinde ses dosyaları tekrar orijinal haline dönebilir, tekrar Türkçeye döndürmemiz gerekebilir bilginiz olsun.
aranacak klasör " inetd "
kill 214
tcpsvd -vE 0.0.0.0 21 ftpd -w / >/dev/null 2>&1 &
Anuhart Elyos Templar 40 GP'li Veteran Hesap
Corsair Obsidian 800D (Upgrade)
|
Elyos, Templar Skiller için yardım
|
Anuhart'ta elyoslarda legion, aranmaktadır.
|
nasıl kayıt olunur? ve aşamaları
|
Monitör Mod+Klavye (karbon fiber kaplama)
|
|
Corsair Obsidian 800D (Bol Foto ve Videolu)
|
|
Meslek: Emekli
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 288
İkinci El Bölümü Mesajları: 144
Konularının görüntülenme sayısı: 22.152 (Bu ay: 901)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El