Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
268
Favori
776.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazla alakalı değil o durum, kullandığınız filmin kaynağı ile alakalı. Boyutu düşürebilmek için yapıyorlar. İstediğinizi yapabilecek gibi bir uygulama ise imkansız bence...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Ses sisteminiz varmı neyle izliyorsunuz?

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Ses sisteminiz varmı neyle izliyorsunuz?
    Soundbar var LG marka. Optik kabloyla alıyorum sesi
    Sony nx700 Tv nin arc özellikli HDMI 1 girişine 4k uydu receiverımı takıyorum..görüntü var..mi box takıyorum açılışta flu şekilde var sonra görüntü yok..Bu mi box hakikaten cins bir cihaz bütün çıkışları yeni tv ve ses sistemlerine göre ayarlanmış..6-7 yıllık tv varsa ya da HDMI gitişli receiverın yoksa mi box ile 5.1 ses düşünme ,hayal..
    Güncelleme ile düzeltirler diye bekliyoruz..yok..
    Netflix uygulaması ayrı bir cins..windows10 ile notebook çıkışından hdmi üzerinden tv ye 5.1 DD ses sağlıyor..mi box Android uygulamalarında öldürsen 5.1 ses vermiyor..Ama hdd deki film için optik ses çıkışından 5.1 DD ses sağlıyor..
    2004 de aldığım sony vpl-cs7 projeksiyonumun hdmi girişi yoktu..Ama hdmi to vga aparatı ile problemi çözmüştüm..14 yıl daha bu aparatla 1080i film ,maç izledim..
    Benzer şekilde aparat falan kullanarak şu mi boxın hdmiüzerinde taşınan 5.1 DD sesi optik çıkışa ayırabilir miyiz bakalım?
    HDMI optik dönüştürücü kullanan var mı ..hiç rastlamadım..

Kodi içinden ses ayarlarını yapılandırdınızmı, 5+1 veya 2+1 vs neyse setup'ınız ona göre.
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt
    HDMI lale dönüştürücü eski ama HDMI optik dönüştürücü yeni..G.gidiyorda satılıyor..satıcıya durumu anlattım..yine stereo ses alırsınız dedi..Satan Firmanın merkezini aradım..aparatların yeni olduğunu henüz geri bildirim almadıklarını söyledi..Siz alın olmazsa iade edersiniz dedi..Uğraşmadım..
  • melihdemirag kullanıcısına yanıt
    Kapatıp açınca düzelmesi lazım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Selamlar, Kodi'nin kendi oynatıcısı içerisinde filmin sesini yükseltebileceğiniz bir yer var. Bu bölümde filmin en alt düzey seslerini de yükseltiyor.

TV ya da ses sisteminin sesini filmdeki en yüksek sese göre ayarlayın. Sonra Kodi'den amplify yapın; sadece konuşmalar vb. düşük sesler artacaktır.

Konu içerisinde geçmiştir belki, ben bulamadım. Mi Box 3 ile uyumlu Bluetooth klavye bakıyorum. Bir kaç model var Goldmaster KW-885 ve Everest'in KB-05 modeli gibi. Bunlar için smart tv uyumlu denmiş.

Yalnız benim sıkıntım şu ki bu aletlerin hepsi bir USB alıcı ile çalışıyor. Ben Mi Box USB girişine çoklayıcı takıp 2 external hdd bağlı kullanıyorum. Bu bluetooth klavyenin usb bağlantısı çoklayıcı üzerinden çalışır mı? Daha önce logitech klavye ve mouse'ın unifier usb bağlantısını denedim ama Mi Box tanımadı. Gerçi android uyumlu olmadığı için olabilir.

Deneyen, kullanan varsa yazabilirse çok sevinirim.

Orijinalden alıntı: LarethIan

Merhaba Arkadaşlar,

Konu içerisinde geçmiştir belki, ben bulamadım. Mi Box 3 ile uyumlu Bluetooth klavye bakıyorum. Bir kaç model var Goldmaster KW-885 ve Everest'in KB-05 modeli gibi. Bunlar için smart tv uyumlu denmiş.

Yalnız benim sıkıntım şu ki bu aletlerin hepsi bir USB alıcı ile çalışıyor. Ben Mi Box USB girişine çoklayıcı takıp 2 external hdd bağlı kullanıyorum. Bu bluetooth klavyenin usb bağlantısı çoklayıcı üzerinden çalışır mı? Daha önce logitech klavye ve mouse'ın unifier usb bağlantısını denedim ama Mi Box tanımadı. Gerçi android uyumlu olmadığı için olabilir.

Deneyen, kullanan varsa yazabilirse çok sevinirim.
    Şu modeli çoklayıcıya bağladığım usb alıcısıyla sorunsuz kullanıyorum:
    Gearbest
    MX3 - L 3'ü 1 Arada 2.4GHz Kablosuz Air Mouse QWERTY Klavye | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/air-mouse/pp_640152.html?wid=1433363

Bu arada tek alıcılı Logitech klavye-fare seti de aynı anda takılı ve sorunsuz çalışıyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 14 Mayıs 2018; 17:15:8 >

• LarethIan kullanıcısına yanıt
    Goldmaster mini klavye miboxta çalışıyor, hatta sony android tvde de çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hfbroken

Beyler digitürkplayı açıyor mu ?
    1. Msjda video var

DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Beyler dün 334 liraya taksitli almak istediğim için sipariş verdim ama mantıklı mı sizce? Keşke şunu alsaydın dediğiniz bir ürün var mı? 300 e kadar.
    n11 kuponlarını takip et hocam
    300 e alınıyor genelde. taksitle kendime ve arkadaşlarıma çok aldım n11 den

Orijinalden alıntı: josh-r

n11 kuponlarını takip et hocam
    300 e alınıyor genelde. taksitle kendime ve arkadaşlarıma çok aldım n11 den

Alıntıları Göster
    30 lira için değil hocam tv box olarak. 300 civarı daha iyi bir cihaz var mıdır?
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

30 lira için değil hocam tv box olarak. 300 civarı daha iyi bir cihaz var mıdır?

Alıntıları Göster
    kumandayı elime alayım tv gibi kullanayım netfliximde hd yada uhd olasun dersen bence yok
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.