Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
268
Favori
776.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Benim sorunum biraz değişik. Evde 100 mb hizda netim var. Kabloluda 90-95 arası hız alıyorum. Ugreen firmasının Ethernet to usb adaptörünü aldım ve mi box kablolu şekilde internete bağlandı. Her şey çok hızlı ve güzel. İp tv dışında. İyi bir serverim var. Evde bilgisayarda tüm kanallar açılıyor ve hiç donma yok. Cep telefonunda tüm kanallar açılıyor ve hiç donma yok. Fakat mi box ta kanalların sadece üçte bitri açılıyor yine en ufak bir donma yok. Kanalların büyük çoğunluğu mi box ta hiç açılmıyor. Sizce neden olabilir? Bu arada wifi 5g bağlanıyor ve sonuç aynı. Hiç değişmiyor.

Orijinalden alıntı: S_ina_N

Ses sistemi konusunda elimden geldiğince yardımcı olabiliri. İstediğiniz Giriş ve çıkışlarınızın fotoğrafını çekmek suretiyle
    Merhaba NETFLIX filmlerinde 5.1 ses seçeneği görünmüyor..mi box ses çıkışı optik kablo ile avr ye bağlı..Sistem D.Digital 5.1 ses vermiyor..hdd yi mi box a usb den bağlayığ D.Digital 5.1 filmleri oynattığımızda ses sisteminden 5.1 DDigital ses alabiliyoruz.HDMI TO OPTIC dönüştürücü alsak problem çözülür mü?
    marantz sr5005
    harman kardon hkts60 5.1
    epson tw3200
    sony mdr-hw700ds
    pioneer lx58
  • Benim tek derdim Youtube. Mod'lu da kullansam, resmi de kullansam videolarda açılmama, ileri sardırınca siyah ekranda kalma sorunu geçmiyor. Youtube videolarında reklam da çok nadir çıkıyor bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftalık cihazın kumandası bugün çalışmamaya başladı. pili değiştirdim falan ama yok. acaba yazılımsal bi şey midir? servis olayını nasıl çözücez, hb üzerinden almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popcorn time da turkce karakter probleminin cozumu yok mu acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim kumanda da üzerine sıvı dökülmesi sonucu bozuldu. Her türlü denedim, hiç bir tuşu çalışmıyor. Zaten sevmiyordum, tuşları tak tuk sesler çıkarıyordu ama mikrofon tuşu işlevseldi. Buna iç piyasadan daha kaliteli bir alternatif bulabilir miyiz? Not: Klavyeli olanından elimde var, klavyesiz benzer ürün bakıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tekrar eşleştirin bendede oluyo bazen düzeliyo.cihaza yaklaştırıp geri tuşuyla ,ana menü tuşuna basılı tutun eşleşene kadar basılı tutun.kumandayı cihaza 10 cm e kadar yaklaştırın ama bu işlemi yaparken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: resai

bu cihazdan dolby atmos , dts-hd , dolby true hd sesleri avr ye passthrough yapabilen var mı arkadaşlar aranızda?
    saatlerce uğraşıp bütün ayarlarla oynayıp beceremedim bir türlü. en son kıracağım elimde kalacak alet valla :)
    kendi sorunumu kendim çözdüm yine sonunda , kodiyi google playden değilde 17.4 versiyonunu başka yerden indirip usb den kurdum , bir de hdmi kablolarıyla oynadım düzeldi. (4x2 hdmi matrix kullanıyordum , çıkartıp avr ye direkt bağladım kabloyu)
    sıra geldi menülü blu-ray ve dvd oynatımına
    sony mdr-hw700ds
    pioneer lx58
  • pprc P kullanıcısına yanıt
    mibox'ı farklı bir ağa bağlayıp denediniz mi? Örneğin telefondan interneti paylaşıma açıp bağlayıp test eder misiniz?

Orijinalden alıntı: -STAIND-

Popcorn time da turkce karakter probleminin cozumu yok mu acaba ?
    Benim için basit bir çözüm önereyim size. Tercih size kalmış.
    1) Önce Popcorn time'da istediğiniz filmi açın 1,2 saniye oynatın, kumandadan yuvarlak tuşla uygulamayı arka plana atın, ama sakın geri tuşuyla çıkış yapmayın!
    2) "Es dosya Yöneticisi" ile sol sütünde cihazı seçip (sdcard > Time4Popcorn > Cache) klasörünün içindeki yüklemeye devam eden film dosyasını MX Player ile açın. (ileride kolaylık olsun diye "Cache" klasörünü favorilere ekleyin, aramazsınız.)
    3) MX Player'de filmi açtık, fakat alt yazının yine hatalı olduğunu gördük, çözümü çok basit: 3 noktalı yerden alt yazı bölümünde, çevrim içi alt yazı ara yaptığımızda mevcut alt yazının düzgün halini bize sunduğunu göreceksiniz, kabul edip izlemeye devam edin.

Türkçe karakter sorunu haricinde stabil çalışan sürüm: https://popcorn-time.to/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cey100 -- 11 Mayıs 2018; 12:14:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: first9

1 haftalık cihazın kumandası bugün çalışmamaya başladı. pili değiştirdim falan ama yok. acaba yazılımsal bi şey midir? servis olayını nasıl çözücez, hb üzerinden almıştım.
    Küçük yuvarlak tuş ile geri tuşuna aynı anda basın bırakın cihaz eşleşsin, muhtemelen düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cey100 -- 11 Mayıs 2018; 10:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Tebrikler kardeş.. Biz olduğumuz yerde sayıyoruz..17.4 nerden indirdiniz? optik çıkışda çalışır belki..
    https://www.apkmirror.com/apk/xbmc-foundation/kodi/kodi-17-4-release/
    sony mdr-hw700ds
    pioneer lx58
  • quote:

Orijinalden alıntı: resai

https://www.apkmirror.com/apk/xbmc-foundation/kodi/kodi-17-4-release/

Alıntıları Göster
    İndirdim hdd ye atıp es dosya yöneticisinden yüklemeye çalıştım ..ayrıştırma hatası dedi..

• kemalege2000 K kullanıcısına yanıt
    Netflix 5+1 ses alamayanların sorunu buymuş. Netflix 5+1 sesi Dolby Digital Plus gönderdiği için mibox optic çıkıştan bu ses alınamıyor. Optic çıkıştan max DD ve DTS 5+1 alınabiliyor. DD+ Bunun bir sonraki nesli diyebiliriz.
    Mibox tv ye hdmi ile bağlı ordan da optic ile ses sistemine bağlayınca neden çalışmıyor diyecek olursanız ses tv nin içinden geçtiği için, tv de Dolby Digital Plus ses çıkışı desteklemesi gerekiyor. Yani tvnizde güncel olmalı.

Aşağıdaki kaynakları türkçeye çevirip okumanızı tavsize ederim.

https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comments/73n5b4/51_in_netflix_on_mi_box/

en.m.wikipedia.org
    Dolby Digital Plus - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dolby_Digital_Plus

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.