Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
268
Favori
776.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cey100

Küçük yuvarlak tuş ile geri tuşuna aynı anda basın bırakın cihaz eşleşsin, muhtemelen düzelecektir.

Alıntıları Göster
    sağolun arkadaşlar, akşam eve geçince deneyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Netflix 5+1 ses alamayanların sorunu buymuş. Netflix 5+1 sesi Dolby Digital Plus gönderdiği için mibox optic çıkıştan bu ses alınamıyor. Optic çıkıştan max DD ve DTS 5+1 alınabiliyor. DD+ Bunun bir sonraki nesli diyebiliriz.
    Mibox tv ye hdmi ile bağlı ordan da optic ile ses sistemine bağlayınca neden çalışmıyor diyecek olursanız ses tv nin içinden geçtiği için, tv de Dolby Digital Plus ses çıkışı desteklemesi gerekiyor. Yani tvnizde güncel olmalı.

Aşağıdaki kaynakları türkçeye çevirip okumanızı tavsize ederim.

https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comments/73n5b4/51_in_netflix_on_mi_box/

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dolby_Digital_Plus
    Üstad optik çıkıştan Dolby digital yada DTS 5.1 e razıyız ..stereo 2.0 veriyor..

• kemalege2000 K kullanıcısına yanıt
    İşte Netflix DD Plus ses verdiği için sorun. Ya netflix'e geribildirim yada xioami ye geribildirimle DD+ sesi DD' ye düşüren bi özellik isteyeceksiniz.

Orijinalden alıntı: kemalege2000

İndirdim hdd ye atıp es dosya yöneticisinden yüklemeye çalıştım ..ayrıştırma hatası dedi..

Alıntıları Göster
    Cihaz usb den yada hdd den apk yüklemez hale geldi..usb bilgierinize ulaşabilecek ..iptal ve silik yükle seçeneği var.. yüklemiyor..
    bilnmeyen kaynaklar açık.. yayımcı doğrula kapalı..Neden yüklemez ki? Cihazı alıp duvara çarpasım geldi valla..Bu ne hastalık böyle? anlamadım..
  • Cihazda olmazsa olmaz dünyada popüler olan "Downloader" uygulamasını mutlaka indirin. Sadece Android TV için yapılmış özel bir uygulama, mobilde bulunmaz. Klavye ve mouse gerekli değildir Mi box kumandası yeter. Uygulama ile istediğiniz apk sitelerinden veya herhangi bir siteden dosya indirebilirsiniz.

Yüklemek için: Mi box'da mağaza arama kısmına "downloader" yazın ve indirin. Son olarak sitelerde gezinebilmeniz için eklentisine de ihtiyacınız var, bunun için uygulamayı açın, adres satırına browser.aftvnews.com yazın ve eklentiyi indirin. Çok faydalı bir uygulama tavsiye ederim.

Kurulumu ve kullanışı ile ilgili video: Downloader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cey100 -- 11 Mayıs 2018; 17:19:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Cihaz usb den yada hdd den apk yüklemez hale geldi..usb bilgierinize ulaşabilecek ..iptal ve silik yükle seçeneği var.. yüklemiyor..
    bilnmeyen kaynaklar açık.. yayımcı doğrula kapalı..Neden yüklemez ki? Cihazı alıp duvara çarpasım geldi valla..Bu ne hastalık böyle? anlamadım..

Alıntıları Göster
    Yükle pasifse yükleme ekranındayken kumandanın kapat düğmesinden kapatıp açın düzelir. Son güncellemeden sonra ortaya çıktı bu iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

Yükle pasifse yükleme ekranındayken kumandanın kapat düğmesinden kapatıp açın düzelir. Son güncellemeden sonra ortaya çıktı bu iş.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkkürler ..hallettim..Netflixe geri bildirim yapsak DD plus ile 5.1 DD versin..
    Tek kelime arama yapabiliyorsunuz, öyle deneyin. Bir den fazla kelimeyi kabul etmiyor.

Orijinalden alıntı: Technical_Support

İşte Netflix DD Plus ses verdiği için sorun. Ya netflix'e geribildirim yada xioami ye geribildirimle DD+ sesi DD' ye düşüren bi özellik isteyeceksiniz.
    Netflixe hepimiz adına bu konuda geri bildirim kaydettirdim..optik ses çıkışından DD 5.1 ses sağlayacak uygulama geliştirin yoksa yalnızca 5.1 optik ses girişine sahip avr si olan arkadaşlar bu filmleri aynı standartlarda internetten izleyebildikleri için Netflix üyeliklerini sonlandırma eğilimindeler.. dedim..2-3 bin Tl verip hdmi giriş çıkışı olan av receiver almak zorunda değiliz dedim..
    Bir kere hdmi üzerinden avr ye ses iletme kadar saçma bir olay yok..görüntü kalitesi bile etkilenir diye düşünüyorum..
    Hadi ben Netflix i projeksiyondan izliycem..Projeksiyonun optik çıkışı yok..
    Görevi topu mi boxa atmaya çalıştı..Hayır efendim..HDD ki filmleri yada başka kaynaklardaki filmleri 5.1 DD izleyebiliyoruz deyince ,şimdi oldu ..anladım.. dedi
    Baya bi yazıştık görevli kaydetti ..Teşekkür etti ..Gerekli yerlere bu durumu derhal iletiyorum dedi..
    Bu durumdan mağdur olan arkadaşlar kusura bakmasın ,onların adına böyle bir şey yaptım..Gerekirse grup kurar tekrar girişimde bulunuruz..
    Ayrıca Technical_support arkadaşımıza konuya katkılarından dolayı teşekkür ederiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 11 Mayıs 2018; 17:46:28 >

• cagdasgun C kullanıcısına yanıt
    tamamdır, eve geçince ilk iş bakacağım. teşekkürler :)
  • Sadece ama.sadece iptv icinse iptv satan siteler mag250 taraftarium gibi cihazlar oneriyolardi. Ama aynı fiyatlara bunu alıp androidin getirdiği güzellikleri neden almanyasınız. Medya dosyalarınızı da rahatlıkla oynayabileceksiniz. Ve arayüz olarak premium bir his yasatir

@Ramsey8795

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fidalarin Murdoch -- 12 Mayıs 2018; 23:26:47 >

Orijinalden alıntı: Ramsey8795

İp tv için alınır mı iptv işinde yeniyim

kesinlikle net..baska cihaza bakmayin..gonul rahatligiyla alabilirsiniz.ancak modeminiz ayni odada veya yakinlarda olmali cunku cihaz wireless ile baglanti sagliyor..illa kablolu baglamak istersenizde ekstra aparat almaniz gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Tabiki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertte

Merhaba arkadaşlar modem ile arada bir duvar var sorun olurmu alacağım korkuyorum bu yüzden :)
    Duvara ve modemine bağlı, bende sorun olmadı. Modemin güçlü ve duvarın çok kalın değilse sorun olmaz. Modeminin 5ghz desteği varsa o da üstüne kreması olur.

• Arkadaşlar genelde bu cihazda KODI'den film izliyorum ağdaki harddiskim aracılığıyla. Sormak istediğim şu, film izlerken bazı yerlerde ses yükseliyor bazı yerlerde çok kısık oluyor. Kavga dövüş sahnelerinde falan sürekli elim kumandada sesi ayarlamak zorunda kalıyorum. Bunu otomatik yapacak bir eklenti vs. var mıdır? Yani kısık sesli konuşmalarda da aynı seviyede olacak patırtı gürültü patlamalarda da aynı seviyeye düşürecek. Böyle bir eklenti veya özellik var mıdır?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.