Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.429
Cevap
268
Favori
776.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazı almak istiyorum ama forumda ses kaymalarından ve wifi bağlantı kopmalarından bahsediliyor. Bu sorunlar kronik sorun mu? Sık sık yaşanıyor mu?
    Cihazın herhangi bir kronik sorunu yoktur. Alacağınız zaman kesinlikle Global versiyonu alın! Çin versiyonunu almayın!

Orijinalden alıntı: cey100

Cihazın herhangi bir kronik sorunu yoktur. Alacağınız zaman kesinlikle Global versiyonu alın! Çin versiyonunu almayın!
    Çok teşekkür ederim bende zaten hepsiburada dan alacağım global versiyonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aranıza yeni katıldım ve birkaç şeyi yapamadım ve bulamadım. Umarım bana yardımcı olursunuz.

1) Tüm APK ları yükleyebiliyor olmama rağmen TURBO VPN yükleyemiyorun. Yükle aktif olmuyor.

2) Cihazda Tivibu kullanmak istiyorum cep telefonu sürümünü indirdim ama yan ekran kalıyor, bir tavsiyesi olan var mı?

3) Cihaz televizyonumun (50r5020) kumandası ilede kullanılıyor. Bu özelliği kapatmak istesem bir yolu var mı?

4) Cihazın ayarlarında görüntü çözünürlüğü 1080p 30fps de bunu 4k 50fps e almam gerekiyor mu?

Destekleriniz için çok teşekkür ederim.

2-Set Orientation diye bir uygulama var. Onu kurman gerekiyor.

3-Ayarlar - uzaktan kumanda aksesuarlar'da görünmesi gerek. Eşleşmeyi sonlandırmak işe yarar bence.

4-Bilmiyorum. Benim TV 1080p 60hz. Ayarlar da öyle. Digiturkplay'de maç izlerken 50i'ye indiriyorum. Akıcılık artıyor.

Orijinalden alıntı: ism72

Hepsiburada dan ısmarladım. 3 yaşında çocuk için tavsiye edeceğiniz uygulamalar oyunlar var mıdır? Kumandasında hareket sensörü mü var? Nintendo wii benzeri oyunlar oynanır mı?
    Kumanda hareket sensörlü değil. Ayrıca satılıyormuş galiba.

Orijinalden alıntı: akndgn

1-Kumandadan kapatıp açarsan -yükle- aktif görünmeli.

2-Set Orientation diye bir uygulama var. Onu kurman gerekiyor.

3-Ayarlar - uzaktan kumanda aksesuarlar'da görünmesi gerek. Eşleşmeyi sonlandırmak işe yarar bence.

4-Bilmiyorum. Benim TV 1080p 60hz. Ayarlar da öyle. Digiturkplay'de maç izlerken 50i'ye indiriyorum. Akıcılık artıyor.
    Cevaplarınız için çok ama çok teşekkür ederim.

1) Turbo VPN kurulumu tamamdır.

2) ilgili programı kurmuş olmama rağmen maalesef açtığımda halen yan ekran, muhtemelen tamamen telefon için yapılan ve dik kullanılan bir uygulama çünkü video başlatmadığım sürece telefondada yatay konuma gelmiyor. Play store üzerinde bulmayı umuyorum ve Tivibu nun TVBOX sürümü olmadığını görünce dumur oldum. Gerçi ilgili programı kullanmayıda beceremiyor olabilirim çünkü Turbo VPN de açtığımda yan dönmedi.

3)Maalesef ilgili ayarlarda tv kumandası gözükmekte.

Şuan için gerçek manada canımı sıkan ve çözüm için önerilere ihtiyaç duyduğum tek şey TİVİBU.

• Bjenige kullanıcısına yanıt
    Set orientation'ın ayarlarını kurcalasanız. Ya da muadili var mıydı acaba bakmak gerek.

Orijinalden alıntı: Bjenige

Cevaplarınız için çok ama çok teşekkür ederim.

1) Turbo VPN kurulumu tamamdır.

2) ilgili programı kurmuş olmama rağmen maalesef açtığımda halen yan ekran, muhtemelen tamamen telefon için yapılan ve dik kullanılan bir uygulama çünkü video başlatmadığım sürece telefondada yatay konuma gelmiyor. Play store üzerinde bulmayı umuyorum ve Tivibu nun TVBOX sürümü olmadığını görünce dumur oldum. Gerçi ilgili programı kullanmayıda beceremiyor olabilirim çünkü Turbo VPN de açtığımda yan dönmedi.

3)Maalesef ilgili ayarlarda tv kumandası gözükmekte.

Şuan için gerçek manada canımı sıkan ve çözüm için önerilere ihtiyaç duyduğum tek şey TİVİBU.

Alıntıları Göster
    Şu video size yardımcı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: seanpaul18

Şu video size yardımcı olacaktır.

https://youtu.be/S_MKGg7fu5Y

Alıntıları Göster
    Teşekkürler video yardımcı oldu uygulamalar dönüyor artık ama maalesef tivibu içeriklerini seçip açamıyorsun. :(

• quote:

Teşekkürler video yardımcı oldu uygulamalar dönüyor artık ama maalesef tivibu içeriklerini seçip açamıyorsun. :(

Alıntıları Göster
    Tivibu için güncel apk dosyasını kurduğunuzdan emin olun.. Güncel apk kurulumuna rağmen sorun yaşıyorsanız eski sürümleri deneyip cihazınıza uygun versiyonu bulabilirsiniz..

Orijinalden alıntı: seanpaul18

Tivibu için güncel apk dosyasını kurduğunuzdan emin olun.. Güncel apk kurulumuna rağmen sorun yaşıyorsanız eski sürümleri deneyip cihazınıza uygun versiyonu bulabilirsiniz..

Alıntıları Göster
    Acaba Tivibu Android TV veya TV box uygulaması varda benmi bulamıyorum. :( Çünkü resmi bir TV Box için Tivibu uygulaması olmaması çok mantıksız geliyor.

Acaba Tivibu Android TV veya TV box uygulaması varda benmi bulamıyorum. :( Çünkü resmi bir TV Box için Tivibu uygulaması olmaması çok mantıksız geliyor.

Alıntıları Göster
    Android Tv platformu için Tivibu uygulaması mevcut değil.. Alternatif olarak Chrome veya benzeri internet tarayıcıları ile tivibu web sürümü üzerinden sisteme giriş yapmayı deneyebilirsiniz..

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • Cihaz bugün elime ulaştı. Bana kalırsa 300+ meblağlari vermenizi hiç gerek yok. Gearbeste zaman zaman indirime giriyor. Ben 241 TL ye aldım.

Avrupa fiş seçeneği de var ama Avrupa fiste mi nin kendi adaptörü değil noname bı adaptörle geliyor o yüzden us seçtim. Vergi konusuna gelince hiç bir şey çıkmadı. 4.60 TL dahil çıkmadı yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: selfmachine

Mi Box'larınızda hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Benimkiler şu şekilde. Bilmediğimiz uygulamalar varsa bu şekilde haberimiz olsun.

bunlar hep sideload mı hocam?
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?

• Cihazı 3-4 gündür kullanıyorum. Bu konuda yazılan birçok şeyi okumaya çalıştım. Sorun yaşayan arkadaşlarla benzer sıkıntılari bende yaşıyorum.

Öncelikle şunu belirteyim aynı zamanda Apple TV kullanıcısıyim ama hem meraktan hem de Apple'ın özgürlükleri sinirlandirmasindan dolayı mi box'i denemek istedim.

Öncelikle internet çekimi çok sıkıntılı. Terrarium TV de'ki dizileri oynarken sık sık donuyor en sonunda da kalıcı şekilde donuyor. Kodi turkvod eklentisinde 1080p filmleri açıyor ama onda da sürekli donuyor.

En Garibi de Netflix, bazi dizileri izleyebiliyorum ama bazılarında tvq-pm-100 (5.2.5) hatası alıyorum. Bu arada televizyonum Samsung d6000, biraz eski ama hdpc mevcut.

İnternetim Superonline 50mbit fiber. Apple TV de hiç problem yaşamadım hız konusunda. Cat cat Netflix ye 1080p izleyebiliyorum.

Ne önerirsiniz arkadaşlar, bu sıkıntıların çözümü var mı? Yoksa iade mi etmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: soar

Cihazı 3-4 gündür kullanıyorum. Bu konuda yazılan birçok şeyi okumaya çalıştım. Sorun yaşayan arkadaşlarla benzer sıkıntılari bende yaşıyorum.

Öncelikle şunu belirteyim aynı zamanda Apple TV kullanıcısıyim ama hem meraktan hem de Apple'ın özgürlükleri sinirlandirmasindan dolayı mi box'i denemek istedim.

Öncelikle internet çekimi çok sıkıntılı. Terrarium TV de'ki dizileri oynarken sık sık donuyor en sonunda da kalıcı şekilde donuyor. Kodi turkvod eklentisinde 1080p filmleri açıyor ama onda da sürekli donuyor.

En Garibi de Netflix, bazi dizileri izleyebiliyorum ama bazılarında tvq-pm-100 (5.2.5) hatası alıyorum. Bu arada televizyonum Samsung d6000, biraz eski ama hdpc mevcut.

İnternetim Superonline 50mbit fiber. Apple TV de hiç problem yaşamadım hız konusunda. Cat cat Netflix ye 1080p izleyebiliyorum.

Ne önerirsiniz arkadaşlar, bu sıkıntıların çözümü var mı? Yoksa iade mi etmeliyim?
    Bende yeni kullanıcıyım ve bu sorun benimde dikkatimi çekti kullanımdada bariz olan bu sorun yaptığım testlerdede açıkça ortada, telefonumu ve TV box yan yana koyuyorum speed testte telefon 32mbps iken televizyon 14mbps, çok ilginç bir sorun eğer bir çözüm varsa çok mutlu olurum.

• Bjenige kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende dün telefonda 31 mbit olctum ama mi box sürünüyor. Kodi'de 720p bile oynatmiyor. Terrarium TV de en düşük kalitedeki dizide bile sürekli donma yapıyor. Bir arkadaş geçmiş mesajlarda misafir ağ vb. bir şey söylemişti, çok da dikkat etmemistim. Hafta sonu o mesajı tekrar arayıp bulmaya çalışacağım.

Ayrıca Netflix büyük problem. Netflix izleyemedikten sonra cihazın hiçbir anlamı yok benim için.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.