Şimdi Ara

XFX 7970 Black Edition O.C (1000 Mhz/1425Mhz Mem) Kullanıcı İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
6.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Güzel sistem. Nazar için de okuyun ki nazar değmesin.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • hayırlı olsun 3d mark 11 cd key bulursanız sonuçlarınızı merakla bekliyoruz

Orijinalden alıntı: Nessarien

Teşekkürler.

Neden ayıp olsun, sorun değil Bütün sistem toplam'da 8.000 TL dolayında tuttu. Sadece kasa değil, razer naga epic mouse, razer chimaera 5.1 wireless headset, logitech g 110, razer galiathus mouse pad ve windows 7 bu paketin içine dahil.

Ayrıca extradan 120 euro cougar vortex fanlar ve bunların yurt dışından kargolanması için (70 euro fanlar + 50 euro kargo ücreti) harcandı.

Bu cougar vortex fanların özelliği ne ki bu kadar para verdiniz?
    ARCTIC Liquid Freezer II 360
    Asus TUF Gaming Z590-PLUS
    G.SKILL Trident Z RGB DDR4-4400MHz
    XFX SPEEDSTER QICK 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK
    CORSAIR RM850x 850 Watt 80 PLUS
    Asus TUF Gaming VG27BQ
  • İŞLEMCİ VS. TÜM DEĞERLERİNİZİ YAZARSANIZ BİR TEST DE BEN EKLEYEYİM AKŞAMA KARŞILAŞTIRMA OLSUN..
    tşk..
    Güle güle kullanin kartinizi

F.@.T.İ.H & cenkyyy

Evet beğenmenize sevindim. Ben de 3d mark bulabilirsem deneyeceğim forumdan yardımcı olup key gönderen bir arkadaş var saolsun lakin kabul etmedi 3d mark bakalım akşama kadar buluruz bir key birinden herhalde

@ S a m a e L

O kartın boş olduğu zaman saat hızını aşağı çekip enerji tasarrufu moduna geçmesi ile alakalı yük altındayken max hızlarda çalışıyor tabiki dolayısıyla gpu-z bugı ya da driver ile ilgili bir sorun değil

@ fbsrkc06

İşlemci default hızlarda henüz oc yapacak fırsatım olmadı.

@ B.M.W

Cougar vortex fanlar en sessiz ve en yüksek performansla çalışan fanlardır. Benzeri performansı gösteren fakat ses konusunda kafayı şişiren birçok alternatif elbette ki mevcut ancak kimse kafasının şişmesini istemez ben de bu yüzden bu seçimi yaptım fan konusunda

http://www.youtube.com/watch?v=P6P1tElLTRU

Buradan kısa bir official tanıtım videosu var onu izleyebilirsiniz.
    Intel Core i9 13900KS - ASUS ROG Maximus Z790 Extreme - ASUS RTX 4090 Strix Gaming OC - 34" Alienware AW3423DW - Caselabs SMA8 & Custom Watercooling - Corsair 32GB DDR5 7200MHz CL34 Dominator - Corsair Ax1600i - Samsung 990 Pro - Corsair K70 RGB MK.2 SE - Logitech G502X Plus - Creative Sound Blaster ZXR - Beyerdynamic DT 1770 Pro & Mmx 300 2nd Gen

• quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Teşekkürler herkese.

F.@.T.İ.H & cenkyyy

Evet beğenmenize sevindim. Ben de 3d mark bulabilirsem deneyeceğim forumdan yardımcı olup key gönderen bir arkadaş var saolsun lakin kabul etmedi 3d mark bakalım akşama kadar buluruz bir key birinden herhalde

@ S a m a e L

O kartın boş olduğu zaman saat hızını aşağı çekip enerji tasarrufu moduna geçmesi ile alakalı yük altındayken max hızlarda çalışıyor tabiki dolayısıyla gpu-z bugı ya da driver ile ilgili bir sorun değil

@ fbsrkc06

İşlemci default hızlarda henüz oc yapacak fırsatım olmadı.

@ B.M.W

Cougar vortex fanlar en sessiz ve en yüksek performansla çalışan fanlardır. Benzeri performansı gösteren fakat ses konusunda kafayı şişiren birçok alternatif elbette ki mevcut ancak kimse kafasının şişmesini istemez ben de bu yüzden bu seçimi yaptım fan konusunda

http://www.youtube.com/watch?v=P6P1tElLTRU

Buradan kısa bir official tanıtım videosu var onu izleyebilirsiniz.

Dostum fanlar pahalıya almışsın, söyleseydin newegg den getirtirdik.Kepler çıksın alacam oradan.

• Teşekkürler ^^ Evet newegg ve amerikadan iste yoluyla almak daha uygun olur sanırım fakat günlerce beklemek de cabası. Ben beklemek istemediğim için hızlı kargo seçeneğiyle alınca haliyle fiyat biraz yukarı çıkmış oldu pek de sorun değil açıkçası önemli olan fanları sistem kurulumuna yetiştirmekti 9

Bu arada hala 3d Mark şifresi bekliyorum :p Elinde olanlara duyrulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 5 Mart 2012; 14:02:26 >
    Intel Core i9 13900KS - ASUS ROG Maximus Z790 Extreme - ASUS RTX 4090 Strix Gaming OC - 34" Alienware AW3423DW - Caselabs SMA8 &amp; Custom Watercooling - Corsair 32GB DDR5 7200MHz CL34 Dominator - Corsair Ax1600i - Samsung 990 Pro - Corsair K70 RGB MK.2 SE - Logitech G502X Plus - Creative Sound Blaster ZXR - Beyerdynamic DT 1770 Pro &amp; Mmx 300 2nd Gen

• @Nessarien

BENDE STOK HIZLARDA TESTLER EKLERİM AKŞAMA..TEKRAR HAYIRLI OLSUN..

V-Sync: On
    Max Fps: 60
    Min Fps: 52
    Settings: Ultra
    Shadows: Full
    AA: Supersampling
    Intel Core i9 13900KS - ASUS ROG Maximus Z790 Extreme - ASUS RTX 4090 Strix Gaming OC - 34" Alienware AW3423DW - Caselabs SMA8 &amp; Custom Watercooling - Corsair 32GB DDR5 7200MHz CL34 Dominator - Corsair Ax1600i - Samsung 990 Pro - Corsair K70 RGB MK.2 SE - Logitech G502X Plus - Creative Sound Blaster ZXR - Beyerdynamic DT 1770 Pro &amp; Mmx 300 2nd Gen

• Hayirli olsun Sisteminiz, İyi Günlerde Kullanın.

Hele şükür keyime kavuştum, 3d Mark 11 sonuçları yolda

• Cok guzel sistem ve kart hayirli ugurlu olsun hocam.

Bu arada ses seviyesi nasil? Stok 7970 kullananlar sesten cok sikayetcilerdi sizde durum nasil acaba? Tesekkurler.
  • 3d Mark 11'in sonuçlarını taze taze soğumadan atalım hemen

: Sistem Bileşenleri :

Anakart: Asus Maximus IV Extreme (B3 rev.) P67
    Cpu: Intel Core i7-2700K 3.50GHz
    Cpu Cooler: Corsair Hydro Serisi H100
    Memory: G.Skill RipjawsZ DDR3-1866Mhz CL9 16GB (4x4GB)
    Hdd: Western Digital Caviar Black 1TB 64MB 7200rpm SATA 6.0Gb/s
    Ssd: Crucial M4 Series 256GB
    Ekran Kartı: XFX HD7970 Black Edition O.C
    Kasa: Corsair Obsidian 800D-USB 3.0 Full Tower
    Kasa fanı: XIGMATEK XLF-F1253 120mm 1500rpm, 61cfm, 20db Beyaz Ledli Turuncu
    Kasa fanı: XIGMATEK XLF-F1453 140mm 1000rpm, 63.5cfm, 16db Beyaz Ledli Turuncu
    Cpu Fanı: Push-Pull (x2+x2) Cougar CF-V12HP Vortex Hydro-Dynamic-Bearing 120mm 1500rpm, 119.8cmh, 17,9db
    Psu: Corsair 1200AX Professional Series AX 1200W 80+ Gold

XFX 7970 Black Edition O.C (1000 Mhz/1425Mhz Mem) Kullanıcı İncelemesi Max Temp: 69

XFX 7970 Black Edition O.C (1000 Mhz/1425Mhz Mem) Kullanıcı İncelemesi Max Temp: 71

@nosfecagri

Ses diye birşey yok kart soğutması gerçekten çok başarılı. Hardwareheaven yaptığı incelemede en iyi ve en başarılı 7970'in xfx black edition olduğunu söylerken abartı yaptıklarını sanıyordum ama gerçekten çok haklılarmış. Hiç ses duymuyorum ve sıcaklıklar son derece güzel değerlerde kalıyor.

• Gule gule kullan. Ben de asus hd7970 dc2 yi bekliyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.