Şimdi Ara

XFX 7970 Black Edition O.C (1000 Mhz/1425Mhz Mem) Kullanıcı İncelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
6.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

XFX 7970 Black Edition O.C (1000 Mhz/1425Mhz Mem) Kullanıcı İncelemesi
    Intel Core i9 13900KS - ASUS ROG Maximus Z790 Extreme - ASUS RTX 4090 Strix Gaming OC - 34" Alienware AW3423DW - Caselabs SMA8 & Custom Watercooling - Corsair 32GB DDR5 7200MHz CL34 Dominator - Corsair Ax1600i - Samsung 990 Pro - Corsair K70 RGB MK.2 SE - Logitech G502X Plus - Creative Sound Blaster ZXR - Beyerdynamic DT 1770 Pro & Mmx 300 2nd Gen

• Birçoğunuzun merak ettiğini düşünüyorum çünkü Diablo III henüz release edilmedi ve beta şansına sahip kişi sayısı pek fazla değil

Hemen sonuçlarımıza bir bakalım. Testi başlangıçtan level 5'e kadar yaptım. Vsync off ve on olarak iki aşamaya ayırdım. Şuan için betada bize verilen en yüksek grafik ayarı High lakin sanıyorum ki oyun release olduğunda Ultra seçeneğini görmemiz mümkün olabilecek çünkü grafikler bu haliyle ekran kartı için çıtır çerez olmuş durumda

Sonuçlar =>

Vsync off : 140 fps - 190 fps | Sıcaklık 68-76

Vsync on: 60 fps stable | Sıcaklık 58-61

XFX 7970 Black Edition O.C (1000 Mhz/1425Mhz Mem) Kullanıcı İncelemesi  XFX 7970 Black Edition O.C (1000 Mhz/1425Mhz Mem) Kullanıcı İncelemesi  XFX 7970 Black Edition O.C (1000 Mhz/1425Mhz Mem) Kullanıcı İncelemesi

XFX 7970 Black Edition O.C (1000 Mhz/1425Mhz Mem) Kullanıcı İncelemesi  XFX 7970 Black Edition O.C (1000 Mhz/1425Mhz Mem) Kullanıcı İncelemesi
    Intel Core i9 13900KS - ASUS ROG Maximus Z790 Extreme - ASUS RTX 4090 Strix Gaming OC - 34" Alienware AW3423DW - Caselabs SMA8 & Custom Watercooling - Corsair 32GB DDR5 7200MHz CL34 Dominator - Corsair Ax1600i - Samsung 990 Pro - Corsair K70 RGB MK.2 SE - Logitech G502X Plus - Creative Sound Blaster ZXR - Beyerdynamic DT 1770 Pro & Mmx 300 2nd Gen

• Degerler gayet iyi
    İyi ki almisim bu karti

Akşama eve gelince deneyebilirim eğer o bölüme ulaşırsam detayları pm ile at istersen hangi level aralığında olduğunu bilmiyorum çünkü

@Just In Time

Nvidia gerçek 680'i çıkarmadığı için olsa da olur olmasa da olur kafasındaydım. 680 bulamadım üzerine lightning 7970'leri görünce stoklarda 2 adet lightning 7970 sipariş ettim. Birkaç saat sonra kargo gelecek diye tahmin ediyorum. Millet 1200 mhz'e çekip 70 derecede stabil olarak kullanıyor kartı forumlarda gördüğüm kadarıyla. Sıvı soğutma eklenince o kart neler yapar göreceğiz yakında. Lightningler güzel çıkarsa bu kartı satacağım ve sıvı soğutmalı sistemimi 7970 lightning ile kuracağım. Olurda 680 Lightning daha harika bir kart olarak bize sunulursa ve almaya değer olursa ya da Evga Classified/Hydro FTW çok çok daha iyi bir şekilde gelirse o zaman yine gündeme alırım 680'leri. Lakin şuan için 7970'de kalmak niyetindeyim.

Ha gerçi yine 680 alacağım ama kendi sistemime değil. Hatunun pcde 590 var onu da 680 sli yapar öyle devam ederiz diye düşündük hele bi çıksın özel tasarım kartlar. Hem de güzel bir kıyaslama yapmış olurum sistemler eş her bileşen hemen hemen aynı bir tek kartlar farklı olacağı için on numara test kaynağı olacak.

Amd'yi pek sevmeme sebebim driver anlamında kötü olmalarıydı. 4870 4890 kullanmıştım zamanında ve çok nefret etmiştim amd'den. 7970 kullanmaya başlarken kendimi en kötü senaryoya hazırlayarak başladım zaten düşüncem eğer kötü çıkarlarsa 7 günüm var gider geri iade ederim olur biter yönündeydi. Lakin testlerim burada her bir detayın testi var bu başlıkta. Pmler geliyor onları da vaktim oldukça yapıp ekliyorum. Şuana kadar ne bir takılma yaşadım oyunlarda ne bir black screen ne bir artifact ne de başka bir sorun. Benim 590 deneyimim bile Nvidia adına biraz sorunlu geçmişti ama Nvidia durumu çabuk toparlayıp akabinde sorunsuz bir deneyim yaşatmıştı. Bunda ise ilk günden al tak sorunsuzca kullan durumu var.

Driverlar mükemmel mi ? Değil tabiki AMD hala çok hatalar yapıyor ufak tefek bugları fixlemeyi es geçiyor ve bazı sistemlerde bunlar ilginç sorunlar yaratıyor. Driverları mükemmelleştirmeye daha fazla vakit ve para harcamalı diye düşünüyorum.

• bende de gtx285 den gtx480-580 e geçiş heyecanı gtx680 de olmadı. sıradan bir kart gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 2 Nisan 2012; 16:49:17 >

Orijinalden alıntı: Just In Time

bende de gtx285 gtx480-580 e geçiş heyecanı gtx680 de olmadı. sıradan bir kart gibi geliyor.

bende de tam tersi oldu. 285 den 580 e geçerken hiç heycanlanmadım. ama 580 den 680e geçeceğim için çok heycanlıyım
    CORE İ7 2600K@5 GHZ/MSİ Z77A-GD65/CORSAİR VENGEANCE 4*2 GB 1600 MHZ/ MSİ GTX 680 (1308/7212) /CORSAIR120GB FORCE 3 SSD (550MB Okuma / 510MB Yazma)/ NOCTUA D14 CPU COOLER/THERMALTAKE 700 WATT/SAMSUNG 2494HS FULL HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

bende de gtx285 gtx480-580 e geçiş heyecanı gtx680 de olmadı. sıradan bir kart gibi geliyor.

bende de tam tersi oldu. 285 den 580 e geçerken hiç heycanlanmadım. ama 580 den 680e geçeceğim için çok heycanlıyım

perf. anlamında heyacan yerini sıradan karta bırakabilir.. asıl heyecanı 258 den 580 e geçerken yaşamış olman gerekirdi ama..

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

perf. anlamında heyacan yerini sıradan karta bırakabilir.. asıl heyecanı 258 den 580 e geçerken yaşamış olman gerekirdi ama..

aslında dediğin gibi olmalıydı ama kartı biraz bulamamak falan biraz daha gizemli yaptı herhalde kartı.
    CORE İ7 2600K@5 GHZ/MSİ Z77A-GD65/CORSAİR VENGEANCE 4*2 GB 1600 MHZ/ MSİ GTX 680 (1308/7212) /CORSAIR120GB FORCE 3 SSD (550MB Okuma / 510MB Yazma)/ NOCTUA D14 CPU COOLER/THERMALTAKE 700 WATT/SAMSUNG 2494HS FULL HD

• quote:

680 bulamadım üzerine lightning 7970'leri görünce stoklarda 2 adet lightning 7970 sipariş ettim. Birkaç saat sonra kargo gelecek diye tahmin ediyorum. Millet 1200 mhz'e çekip 70 derecede stabil olarak kullanıyor kartı forumlarda gördüğüm kadarıyla. Sıvı soğutma eklenince o kart neler yapar göreceğiz yakında. Lightningler güzel çıkarsa bu kartı satacağım ve sıvı soğutmalı sistemimi 7970 lightning ile kuracağım. Olurda 680 Lightning daha harika bir kart olarak bize sunulursa ve almaya değer olursa ya da Evga Classified/Hydro FTW çok çok daha iyi bir şekilde gelirse o zaman yine gündeme alırım 680'leri. Lakin şuan için 7970'de kalmak niyetindeyim.

Ha gerçi yine 680 alacağım ama kendi sistemime değil. Hatunun pcde 590 var onu da 680 sli yapar öyle devam ederiz diye düşündük

nassi ya 7970 var uzerine 2 tane daha mi siparis ettin?alir satarsin hadi bunu kabul ettim de hatunun makinede 590 var?680 sli yapacaksiniz?o makineyi de sen kullaniyorsan sorun yok da harbi hatun oyun oynuyorsa oyle 590 680 sli sistemlerde o zaman caaat diye bir ses duyabilirsin.kiskancliktan ortadan ikiye yarilma sesimdir. forumdaki bazi arkadaslar yeni parca aldigimizda aciklamakta sorun yasiyoruz bu nedir ne ise yarar niye aldik gibisinden.hatunda yuzuk yoksa hemen tak hemen.

https://ibb.co/JFcsQyQL

• Benim 590 deneyimim paranoyaklığa dönüşmüştü ha yanacak ha yandı diye aman sıcaklıklar yüksek mi dur bakayım durum ne falan.. Sıcaklık göstergeleri açılır birkaç dakikada bir bakılırdı falan hahahaha çıkar çıkmaz aldığıma pişman olmuştum o kartı daha sonra olay aydınlığa kavuşunca 1-2 haftalık eziyetin sonrasında kartın keyfini sürmeye başlamıştım onun dışında fena değildi sanırım.

Beni en çok heyecanlandıran kart ise Evga Gtx 280 FTW olmuştu. İsveç'de guild meeting'den dönerken guildden 3 arkadaş beraber 1er tane almıştık guild masterın pcsinde denemiştik kartları sorunsuz çalışıyor mu diye sonra o da fps farkını görüp gaza gelip kendine bir tane almıştı . İlk Evga kartım olması sebebiyle feci heyecanlanmıştım uçaktan eve en hızlı gidişimi yapmıştım kartı gidip takayım hemen diye hahaha
    Intel Core i9 13900KS - ASUS ROG Maximus Z790 Extreme - ASUS RTX 4090 Strix Gaming OC - 34" Alienware AW3423DW - Caselabs SMA8 &amp; Custom Watercooling - Corsair 32GB DDR5 7200MHz CL34 Dominator - Corsair Ax1600i - Samsung 990 Pro - Corsair K70 RGB MK.2 SE - Logitech G502X Plus - Creative Sound Blaster ZXR - Beyerdynamic DT 1770 Pro &amp; Mmx 300 2nd Gen

• hocam yanlis anladin ben hatunu kiskandim kartlari degil.ssd aliyoruz karsimizda pc konusunda tin biri oldugu icin nedir ne ise yarar niye para verdik anlatamiyoruz.sistemi goruyorsun hala ddr2.590'in ne oldugunu bilen bir hatunla yasasam ssd nedir anlatmak zorunda kalmazdim ki benim gibi baska arkadaslar da var forumda aldiklari parcalari aciklayamayan ve bu yuzden yeni parca alamayan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Benim 590 deneyimim paranoyaklığa dönüşmüştü ha yanacak ha yandı diye aman sıcaklıklar yüksek mi dur bakayım durum ne falan.. Sıcaklık göstergeleri açılır birkaç dakikada bir bakılırdı falan hahahaha çıkar çıkmaz aldığıma pişman olmuştum o kartı daha sonra olay aydınlığa kavuşunca 1-2 haftalık eziyetin sonrasında kartın keyfini sürmeye başlamıştım onun dışında fena değildi sanırım.

Beni en çok heyecanlandıran kart ise Evga Gtx 280 FTW olmuştu. İsveç'de guild meeting'den dönerken guildden 3 arkadaş beraber 1er tane almıştık guild masterın pcsinde denemiştik kartları sorunsuz çalışıyor mu diye sonra o da fps farkını görüp gaza gelip kendine bir tane almıştı . İlk Evga kartım olması sebebiyle feci heyecanlanmıştım uçaktan eve en hızlı gidişimi yapmıştım kartı gidip takayım hemen diye hahaha

ah o 6990ın gelişi sistemin komple değişimi
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

680 bulamadım üzerine lightning 7970'leri görünce stoklarda 2 adet lightning 7970 sipariş ettim. Birkaç saat sonra kargo gelecek diye tahmin ediyorum. Millet 1200 mhz'e çekip 70 derecede stabil olarak kullanıyor kartı forumlarda gördüğüm kadarıyla. Sıvı soğutma eklenince o kart neler yapar göreceğiz yakında. Lightningler güzel çıkarsa bu kartı satacağım ve sıvı soğutmalı sistemimi 7970 lightning ile kuracağım. Olurda 680 Lightning daha harika bir kart olarak bize sunulursa ve almaya değer olursa ya da Evga Classified/Hydro FTW çok çok daha iyi bir şekilde gelirse o zaman yine gündeme alırım 680'leri. Lakin şuan için 7970'de kalmak niyetindeyim.

Ha gerçi yine 680 alacağım ama kendi sistemime değil. Hatunun pcde 590 var onu da 680 sli yapar öyle devam ederiz diye düşündük

nassi ya 7970 var uzerine 2 tane daha mi siparis ettin?alir satarsin hadi bunu kabul ettim de hatunun makinede 590 var?680 sli yapacaksiniz?o makineyi de sen kullaniyorsan sorun yok da harbi hatun oyun oynuyorsa oyle 590 680 sli sistemlerde o zaman caaat diye bir ses duyabilirsin.kiskancliktan ortadan ikiye yarilma sesimdir. forumdaki bazi arkadaslar yeni parca aldigimizda aciklamakta sorun yasiyoruz bu nedir ne ise yarar niye aldik gibisinden.hatunda yuzuk yoksa hemen tak hemen.

Haha ben neden iki makine kullanayım yahu onun pcsi nvidialı olan. O benden daha fazla donanım delisi. Neyin ne olduğunu bilir ama Nvidia dışında kart takamazsın onun sistemine imkanı yok İyi de oynar hani öyle girip etrafa bakınıp beceremeyenlerden de değil. Wow dışında bariz üstünlük kurabildiğim oyun sayısı az BF3 ve Assasin Creed multi oynuyoruz benim skoru ikiye katlıyor bazen. O yüzden pcyi süs gibi değil ciddi ciddi kullanıyor. Kuzey avrupa ülkelerinde kız erkek fark etmiyor hepsi feci oyun delisi oluyor küçük yaşlardan itibaren haliyle gayet iyi oynuyorlar doğuştan var onlarda bir bonus bu konuda ya neyse Yüzük var tabi olmaz mı seneye evleneceğiz kısmetse artık DH olarak toplanır düğün hediyesi olarak bir ekran kartı alırsınız

quote:

hocam yanlis anladin ben hatunu kiskandim kartlari degil.ssd aliyoruz karsimizda pc konusunda tin biri oldugu icin nedir ne ise yarar niye para verdik anlatamiyoruz.sistemi goruyorsun hala ddr2.590'in ne oldugunu bilen bir hatunla yasasam ssd nedir anlatmak zorunda kalmazdim ki benim gibi baska arkadaslar da var forumda aldiklari parcalari aciklayamayan ve bu yuzden yeni parca alamayan.

Yok o üsttekini sana değil bir üstündeki postlara yanıt olarak yazdım zaten seninkini yeni gördüm.
    Intel Core i9 13900KS - ASUS ROG Maximus Z790 Extreme - ASUS RTX 4090 Strix Gaming OC - 34" Alienware AW3423DW - Caselabs SMA8 &amp; Custom Watercooling - Corsair 32GB DDR5 7200MHz CL34 Dominator - Corsair Ax1600i - Samsung 990 Pro - Corsair K70 RGB MK.2 SE - Logitech G502X Plus - Creative Sound Blaster ZXR - Beyerdynamic DT 1770 Pro &amp; Mmx 300 2nd Gen

• böyle pc ye düşkün bir kız bulsam hemen evleneceğim. sonra aksın 680 sli lar

Orijinalden alıntı: Nessarien

quote:

quote:

Haha ben neden iki makine kullanayım yahu onun pcsi nvidialı olan. O benden daha fazla donanım delisi. Neyin ne olduğunu bilir ama Nvidia dışında kart takamazsın onun sistemine imkanı yok İyi de oynar hani öyle girip etrafa bakınıp beceremeyenlerden de değil. Wow dışında bariz üstünlük kurabildiğim oyun sayısı az BF3 ve Assasin Creed multi oynuyoruz benim skoru ikiye katlıyor bazen. O yüzden pcyi süs gibi değil ciddi ciddi kullanıyor. Kuzey avrupa ülkelerinde kız erkek fark etmiyor hepsi feci oyun delisi oluyor küçük yaşlardan itibaren haliyle gayet iyi oynuyorlar doğuştan var onlarda bir bonus bu konuda ya neyse Yüzük var tabi olmaz mı seneye evleneceğiz kısmetse artık DH olarak toplanır düğün hediyesi olarak bir ekran kartı alırsınız

quote:

hocam yanlis anladin ben hatunu kiskandim kartlari degil.ssd aliyoruz karsimizda pc konusunda tin biri oldugu icin nedir ne ise yarar niye para verdik anlatamiyoruz.sistemi goruyorsun hala ddr2.590'in ne oldugunu bilen bir hatunla yasasam ssd nedir anlatmak zorunda kalmazdim ki benim gibi baska arkadaslar da var forumda aldiklari parcalari aciklayamayan ve bu yuzden yeni parca alamayan.

Yok o üsttekini sana değil bir üstündeki postlara yanıt olarak yazdım zaten seninkini yeni gördüm.

tamam hocam simdi oldu hatun fena diyorsun ama ayse fatma degil sanirim kuzey avrupa ulkesi diyorsun.tamam o zaman kabul ederim ve kiskanmam.bizim sucumuz birader gibi rusya senin dubai benim gezmemekmis onu simdi daha iyi anladim.neyse artik katlanacaz.dugun icin ekran karti degil de ilginc bir sey bulmak lazim soyle usb ama kelepce seklinde.

• Bayanda bu tarz kartların işi ne hey maşallah :) sokağa atılacak yer arıyorlar.bu kadar lüks kartlar işinizi görmüyormu diğerleri.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.