Şimdi Ara

xenon hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
13.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çook eski bir konuyu bir arkadaş hortlatmış askerliğimden önce olan bir konu o yüzden fiyat bölümlerini sildim. faydalı bilgiler de mevcut adminler duruma göre işlem yapabilir

iyi günler

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 7 Aralık 2009; 13:34:45 >

• tokyo JAPAN
  • 267 var ama baska bi topic de
  • sorun değil herkes istediği yerden alabilir herkesin ekmeği kendine
  • quote:

Orjinalden alıntı: un

267 var ama baska bi topic de

Mtec ler arıza ışığı yakmıyor ama

Bende mtec almayı düşünüyorum ama once angelları bi aliim , bu hafta aksilik cıkmazsa alacam
  • bi arkadaşım arabasını sattığı için bana h7 mtec ampullerini hediye etti parklarla birlikte (bende almayı düşünüyordum iyi oldu)
    bugün taktırdım.

ankara'da maşllah bugün baya bi kar vardı, resimler kötü çıkmış olabilir. Bence güzel ürünler, philipslere o kadar para verene kadar mtec ler daha uygun..

xenon hakkında...

xenon hakkında...

xenon hakkında...

• bu aradawww.geceucusu.com u kapatmışlar, philips yüzünden, her an benide kapatabilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sunroof arızası hakkında...
    12 yıl önce açıldı
    M Süspansiyon Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Opel servisi Balkan otoya bakıma gittiğimde onlarda xenon mtec marka taktıklarını söylediler, bizzat kutusuna baktım.:: 750 YTL , uygun mu ki?
  • tabi benim 425 ytl lik fiyata göre baya bir uygun
  • peki kredi kartına taksit yapıyormusun ? BEn ankaradayım mesela yaparsan nasıl olacak
  • eft malesef kredi kartı bozar adamı şöyle yapabilirsin card finans var ise taksitli kredi çekebiliyorsun ufak bir faizle. atm den çekip alabilirsin
  • arkadaşlar lütfen indirim teklif etmeyiniz fiyatlar zaten uygun hatta bedava
  • merhaba impress bey.

Benim aracım 98 polo h4 fiyatı mtec için baya uygun almak istiyorum msn e ekledim yoğunsunuz galiba bi bakı verirseniz hemen almak istiyorum.
  • Öncelikle impress arkadaşım iyi bir alışverişti herşey için teşekkür ederim. Parayı daha havale etmeden ampulleri kargoya vermende, ticaretten ziyade karşılıklı insan ilişkilerinde güvene ve müşteri memnuniyetine önem vermen beni ayrıca memnun etti. Farlarım bugün elime geçti hemen taktım. Akşamda biraz gezip fotolarını çektim. Gerçekten güzel ampuller, görüşte eski halojenlerimi hiç aramadım. Arabanın görünüşü de baya şık oldu.

Yani lafın kısası impress arkadaşım da farları da delikanlı çıktı böle biline...

xenon hakkında...

xenon hakkında...

• çok sağolasın hocam dürüstlük ve güven önemli şeyler güle güle kullan
  • mtec nedir diye aklınıza takılmasın
    piyasadaki 15-20ytllik ampullerle aynı kefeye koymayın
    ben dün ankaradan aldım
    h4 super white olandan
    bugun aksam kullandım ve kesinlikle süper
    daha once elektrikci tavsiyesi ile 20ytl ye takmıstık bir tane ama iğrencti
    bu evet işte budur dedirtti yani
    alırken magzada philipste vardı fiyatı 90ytl bunları ise 35ytl ye aldım (cifti)
    aklım hic philipste kalmadı performansı gördükten sonra
    kısaca tavsiye olunur
  • arkadaşım benim 1997 vectra b var . bunun sadece ampullerini değiştirerek düzgün beyaz ışık alabilir miyim ?

bir de hangi ampullerden almalıyım ? h7 mi oluyor ? ön saydam değil ya o açıdan sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torhan -- 10 Şubat 2007; 13:20:28 >
  • ben beyaz ampulunu aldım mtec'in memnunum gerçekten.. çoğu markada beyaz bile alsanız sarı gıbı duruyor mtec oyle deıl görüşte iyi sayılır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: torhan

arkadaşım benim 1997 vectra b var . bunun sadece ampullerini değiştirerek düzgün beyaz ışık alabilir miyim ?

bir de hangi ampullerden almalıyım ? h7 mi oluyor ? ön saydam değil ya o açıdan sordum.

gayet güzel görüntü alabilirsiniz mtec ile. aracınızın kısaları H7, uzunları H1 dir
  • Reklam arası forum...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.