Şimdi Ara

xenon hakkında... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
13.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

golf V H7 kullanmaktadır. h7 mtec xenon kitin fiyatı 425 ytl dir yerim zincirlikuyu da
  • selam arkadaşım benimde 99 mitsubishi carisma gl var acaba bize nasıl bi far gerekli fiyatı ne olur. beyaz ışık için tabi xenon deil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris24 -- 22 Nisan 2007; 23:04:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dartannyan

Ben MTEC leri çıkarttım normal sarı ampülü taktım,şimdi herşey çok güzel gözüküyor.dediğim gibi zifiri karanlık yolda güzel ama bir şehirlerarası yolda adamı çok yorar bu ampüller.Ben uzun yola çıktığımda 1000 km gidiyorum ve gece yolculuğu yapıyorum,bu ampüllerle 1000 km gidemem,alanlar güle güle kullansın,bu beyaz ışık işi sadece şehir içi için güzel.Ama uzun gece yolculuklarında tehlikeli.

Uzun yolda xenon'u tek geçerim.

Evet dediğiniz gibi beyaz ampuller şehir içi şehir dışında yoruyor gözleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris24

selam arkadaşım benimde 99 mitsubishi carisma gl var acaba bize nasıl bi far gerekli fiyatı ne olur. beyaz ışık için tabi xenon deil.

selamlar

aracınızın far tipi H4 dür ve uzun ile kısayı içerir. fiyatı da 25 ytl dir. yalnız parklarınız farklı bir tip olması gerekiyor eğer dipsiz 5 watt modeli değilse parksız iyi bir performans elde edemezsiniz
  • alakasız olcak ama ben bir soru sormak istiyorum. ben kısalarıma uzun lambası takarsam ne olur? aydınlanma mesafesi aynen uzunlar gibi olur mu?
  • Merhabalar,,ben H4 6000K ya da 8000K zenon almak istiyorum.Acaba bir çiftin fiyatı nedirr?
  • quote:

Orjinalden alıntı: impress

quote:

selam arkadaşım benimde 99 mitsubishi carisma gl var acaba bize nasıl bi far gerekli fiyatı ne olur. beyaz ışık için tabi xenon deil.

selamlar

aracınızın far tipi H4 dür ve uzun ile kısayı içerir. fiyatı da 25 ytl dir. yalnız parklarınız farklı bir tip olması gerekiyor eğer dipsiz 5 watt modeli değilse parksız iyi bir performans elde edemezsiniz

saolun. peki parkaları değiştiremezmiyiz onlar ne kadar tutar .kısaları uzunları yapınca parklarında olması gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

alakasız olcak ama ben bir soru sormak istiyorum. ben kısalarıma uzun lambası takarsam ne olur? aydınlanma mesafesi aynen uzunlar gibi olur mu?

malesef h7 olan kısalarınıza H1 takamazsınız.

uzunları uzun yapan daha uzağı göstermesini sağlayan ampul değil farın projektör yapısıdır.

mesela corsa C de uzun ile kısa aynı ampulu kullanır. yani ikisi de H7 dir. ancak uzun farın projektörünün yansıtma açısı daha dik olduğundan daha uzağı gösterir.

anlayacağınız farın ayna yapısı ile ilgili bir olay ampul ile alakası yoktur

eğer farlarınızdan şikayetçi iseniz xenon kit uygulayabilirsiniz. aracınıza uygun xenon kitin fiyatı 425 ytl dir

quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

Merhabalar,,ben H4 6000K ya da 8000K zenon almak istiyorum.Acaba bir çiftin fiyatı nedirr?

H4 xenon kitin fiyatı parklar ve kargo dahil 580 ytl dir.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: impress

quote:

selamlar

saolun. peki parkaları değiştiremezmiyiz onlar ne kadar tutar .kısaları uzunları yapınca parklarında olması gerekir.

şöyle birşey yapılabilir orjinal park duylarınızı bir oto elektrikçisinden 3-5 ytl ye alacağınız bir çift dipsiz park ampulü duyu ile değiştirirseniz sorun kalmaz.

normal kabloyu kes ekle kıvır olayı ile kendiniz de yapabilirsiniz. + ve ya - farketmez.

transporter T4 lere , vw beetle lara ve bu tür araçlara bu şekilde uygulanıyor

parkları da dahil edersek uzun kısa park 35 ytl ye gelmiş oluyor size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 23 Nisan 2007; 21:14:13 >

• bende polo 97 model hb var
    h4 tipi far kullanıyormuş, bakalım bir iki hafta içinde arkadasa ugruyacam, kısa ve park farları beyaz yapıcaz inş.
    suandaki sarı farlarımdan zaten memnun değilim,inş. beyaz olunca hersey değişicek
    bu arada bu polonun far camı bana kötü geldi ya eskimişte olabilir onlar değişiyormu
  • Kısaları değiştiremezsin.

Hepsini birden değiştirirsin Uzunları ve Kısaları aynı anda, çunku H4 kullanıyor. Ve kısa/uzun bir arada.
  • ne bileyim cahillik işte

impress arkadaş yardımcı olur artık zaten fiyatta verdi kendisi,
  • MTec güzel ya, kullanıyorum memnunum. Güzel duruyor şehir içi için çok güzel ama şehirler arası yolda performansın düşük olduğu doğru ama mercekli farınız varsa pek hissedeceğinizi sanmıyorum.

Bi resim çekip koyamadım ya en kısa zamanda resim çekip koyacağım. Birde bişey fark ettim ampul ısındıkça sanki daha çok ışık veriyor gibime geldi
  • amaaan şehir dışı yolculuk yapacak kadar paramızmı var öğrenciyiz zaten, 10ytl 10ytl atıyorum depoya
    4-5 ayda bir sehirdışına cıkıyorum bandırmaya gidip gelirim anca o zaman , o da pek sorun olmaz herhalde yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Bi resim çekip koyamadım ya en kısa zamanda resim çekip koyacağım. Birde bişey fark ettim ampul ısındıkça sanki daha çok ışık veriyor gibime geldi

evet dediğiniz gibi ampul ısındıkca daha iyi performans veriyor özellikle gaz basıncı düşük olan H4 modelinde daha da belirgin hissediliyor
  • Arkadaşlar 15 gün sonra yaylalar yaylalara gidiyorum izmir bornova ya

karar verme aşamasındaki arkadaşlara duyurulur
  • Yusuf abi şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum.
    Askerde tüm askeri araçlara mtec super white takarsın artık.
  • Bende geçen ay arabama mtec super white h7 + dipsiz park ampullerini taktırdım.
    Işık miktarı bana yeterli geldi, görünümü ise çok havalı (desensiz far camlarında çok iyi duruyor).

Yalnız ben impress'ten de fiyat almıştım bir internet sitesinde kargo dahil haliyle daha ucuza buldum ve ordan aldım (pm mesaj atsanızda sitenin adını impress'ten başkasına veremem ayıp olur)

Not: Beyaz led park ampullerinin daha parlak ışık verdiği söyleniyor, onu da takıp deniycem
  • sizi msnde göremeyince buradan sorayım dedim 10.000k sadece ampül var mı H1 ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oemren

Bende geçen ay arabama mtec super white h7 + dipsiz park ampullerini taktırdım.
    Işık miktarı bana yeterli geldi, görünümü ise çok havalı (desensiz far camlarında çok iyi duruyor).

Yalnız ben impress'ten de fiyat almıştım bir internet sitesinde kargo dahil haliyle daha ucuza buldum ve ordan aldım (pm mesaj atsanızda sitenin adını impress'ten başkasına veremem ayıp olur)

Not: Beyaz led park ampullerinin daha parlak ışık verdiği söyleniyor, onu da takıp deniycem

memnun kaldığınıza sevindim
    arada bazı firmalar uyanıklık yapıp fiyat düşürüyor çoğunu temizledik ama hepsinin de önüne geçilmiyor. şurada kalmış 15-20 gün o yüzden uğraşmak istemiyorum artık

led olayı ise led daha kuvvetli ışık verir ancak kendini aydınlatır sadece. normal ampul daha geniş bir yüzeyi aydınlatır. ayrıca arıza ışığı yakma olasılığı da vardır. fiyatı 3-5 ytl bişey zaten deneyin içinizde kalmasın

quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

sizi msnde göremeyince buradan sorayım dedim 10.000k sadece ampül var mı H1 ?

halojende cosmos blue den daha sonrası yoktur. 6000k, 8000k felan herkes yazar üstüne kutunun üstüne ama kopla işi hepsi. cosmos blue nin beyaz-mavi arası ışık vermesinin sebebide camının mavi değil yanar döner renkli ışık açısına göredeğişen farklı bir sisteminin olmasıdır. kısacası 10000k halojen yoktur

• Xenon sordu sanırım o.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.