Şimdi Ara

xenon hakkında... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
13.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @impress hocam peki bunları taktırmak için ne kadar alır elektrikçiler acaba? Bir bilgin varmı? Uygun bir fiyata takıyorlarsa ben almak isterim mtec super white...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 23 Mart 2007; 0:12:13 >
  • alacağı max. 10 ytl dir o da sis felan varsa. kısa park uzunu 5 ytl ye yaparlar montajını
  • H4 MTEC super white ampül aldım burada söylenenlere inanarak.Para verilen şey illa övülüyor,insanlar yanıltılıyor.Bende para verdim ve şu kadar diyeyim,Önünü görmek isteyen MTEC ampül kullanmasın.Osram Cool Blue da kullandım,bu MTEC (Japon!) ampüller Osram cool blue nin yarısı kadar bir aydınlatma bile sağlamıyor,yağmurda karda herhalde sıfır görüş olur.Tek kelimeyle BERBAT bir aydınlatması var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dartannyan

H4 MTEC super white ampül aldım burada söylenenlere inanarak.Para verilen şey illa övülüyor,insanlar yanıltılıyor.Bende para verdim ve şu kadar diyeyim,Önünü görmek isteyen MTEC ampül kullanmasın.Osram Cool Blue da kullandım,bu MTEC (Japon!) ampüller Osram cool blue nin yarısı kadar bir aydınlatma bile sağlamıyor,yağmurda karda herhalde sıfır görüş olur.Tek kelimeyle BERBAT bir aydınlatması var.

Bir çok kullanıcı memnunken ilginç....
  • quote:

H4 MTEC super white ampül aldım burada söylenenlere inanarak.Para verilen şey illa övülüyor,insanlar yanıltılıyor.Bende para verdim ve şu kadar diyeyim,Önünü görmek isteyen MTEC ampül kullanmasın.Osram Cool Blue da kullandım,bu MTEC (Japon!) ampüller Osram cool blue nin yarısı kadar bir aydınlatma bile sağlamıyor,yağmurda karda herhalde sıfır görüş olur.Tek kelimeyle BERBAT bir aydınlatması var.

buyrun buranın harici bir memnuniyet

http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=motronik

karalama amaçlı birşey olmuş yardım isteseniz yardım ederdik önce far ayarlarınızı kontrol ettirin profesyonel bir makina ile ondan sonra yorum yazın. kullandığınız aracı da yazmamışsınız

yardım etmek için buradayız sonuçta ana platform yardımlaşma üzerine kurulu sizin gibi bana da bağıran çağıran çok oluyor önümü göremiyorum iğrenç diye. gerekli yönlendirmelerden sonra kaç kere teşekkür ettiklerini unutuyorlar.

far ayarını içeriden 5 e getirip önümü göremiyorum diyen o kadar çok kişi var ki muhtemelen far ayarlarınız bozuk. ben ne desem boş burada kullanan söylüyor istisnalar kaideyi bozmaz arada olur öyle

• Arabam tempra far ayarını düşürdüm ki ışığı daha çok toplayayım,yükseltince hiç olmuyor zaten.Mtec iyidir yada kötüdür insanların zevkine kalmış ama şehir içinde karşıdan araba gelince hiç birşey gözükmüyor,zifiri karanlık yolda görürsün ama hafif trafiği olan karayolunda karşıdan gelen arabanın ışığı senin farının ışığını öldürüyor,bunda rengin beyaz olmasının da payı var.Ama onu bilir onu söylerim Osram Cool Blue Mtec in 2 katı performans veriyor.
  • Yusuf abi msn 'e ekledim.. Birazda Bursadaki yolları aydınlatalım beyaz ışıkla...
  • quote:

Arabam tempra far ayarını düşürdüm ki ışığı daha çok toplayayım,yükseltince hiç olmuyor zaten.Mtec iyidir yada kötüdür insanların zevkine kalmış ama şehir içinde karşıdan araba gelince hiç birşey gözükmüyor,zifiri karanlık yolda görürsün ama hafif trafiği olan karayolunda karşıdan gelen arabanın ışığı senin farının ışığını öldürüyor,bunda rengin beyaz olmasının da payı var.Ama onu bilir onu söylerim Osram Cool Blue Mtec in 2 katı performans veriyor.

farlarınız orjinalmidir peki? far aynasındaki zamanla oluşan kararmalar performansı çok düşürür kontrol ettirirseniz yararınıza olur

• Evet arkadaşlar dün farlarım elime ulaştı bugun montajını yaptırdım.. Bu arada @impress nickli abimizden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Kargolama hızlı paketleme güzeldi ben bile zor açtım.. Kendisine teşekkür ederim.. Ben mtec super white ampulleri 99 Corsa B aracıma uyguladım ve sonuçtan gerçekten memnun kaldım..

PARKLAR

xenon hakkında...

xenon hakkında...

KISALAR

xenon hakkında...

xenon hakkında...

• Ben 24 milyar verip 0 km aldığım aracı bile zamanında bu forumda yerden yere vurmuş bir insanım ki 30 milyon verip satın almış olduğum bir ürünü methetmek zorunluluğunu hiç hissetmedim. Yani mesajınızdaki "PARA VERİLEN ŞEY İLLA ÖVÜLÜYOR" cümlesini kesinlikle üzerime almıyorum Aker arkadaşımızın gönderdiği resimlerde benim araçtaki gibi gayet açık.

quote:

• Bende mtec 8000k aldım arkadaşlar Herşey mükemmel , teşekkürler abi

10gün icinde de merceklenecez inşallah

parklar

xenon hakkında...

bunlarda 8000k mtec

xenon hakkında...

xenon hakkında...

xenon hakkında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 30 Mart 2007; 22:18:02 >

• Semih, Deniz abi ve Hüseyin çok sağolun arkadaşlar ben burada ne desem boş en güzel yorum sizin yorumunuz ben hepsine açığım iyi kötü ne olursa. iyi olursa teşekkür ederiz, kötü olursa çözmeye çalışırız almasaydın kardeşim yok bizde

Hüseyin turbofsi i da fena koparmışın sağolasın
  • Abi millet senin 70-80 e sattıgını 180 e alıyor :D Uyandıriim dedim milleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 30 Mart 2007; 22:15:41 >
  • yusuf abi dobloya xenon u taktığında şapka sığmıyor demiştin hallettinmi onu
  • henüz bir gelişme yok oturup farı söküp uğraşmak lazım ona dışarıdan olacak gibi gözükmüyor
  • abi bugün bi aksesuarcıda gördüm doblo xeonlu sordum mtec taktım dedi orjinal şapka vardı önünde onu öğreneyim sana da bildirriim.
  • Arkadaşlar ampullerin yağmurlu havadaki performansı da kötü değil.. Dün test ettim...
  • Ben MTEC leri çıkarttım normal sarı ampülü taktım,şimdi herşey çok güzel gözüküyor.dediğim gibi zifiri karanlık yolda güzel ama bir şehirlerarası yolda adamı çok yorar bu ampüller.Ben uzun yola çıktığımda 1000 km gidiyorum ve gece yolculuğu yapıyorum,bu ampüllerle 1000 km gidemem,alanlar güle güle kullansın,bu beyaz ışık işi sadece şehir içi için güzel.Ama uzun gece yolculuklarında tehlikeli.
  • MTEC in bütün ürünleri stoklardadır. bekleyen arkadaşlar sipariş verebilir...
  • son kasa golf için xenon kit varmı? ne kadara mal olur? bide yeriniz neresi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.