Şimdi Ara

xenon hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
13.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mercek değil de mercekli komple far olarak yolluyorum
  • impress sana nasıl ulaşabiliriz yerin nerede.bende yeni kasa hb civic var ona mercekli xenon olurmu.
  • Ben bu işte baya baya bilgisizizim ama görüntü açısından mutlaka arabama taktırmak istiyorum.Ancak bilgisi olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.
    Arabamda sadece beyaz ışık alsam görüntü olarak xenon kadar şıık dururmu??
    Mercekli olmasının özelliği nedir olmazsa ne olur??
    Ve en önemlisi angel far olunca ne oluyor??
    Arkadaşlarda beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronin67777

impress sana nasıl ulaşabiliriz yerin nerede.bende yeni kasa hb civic var ona mercekli xenon olurmu.

yukarıda bana ulaşabileceğiniz bilgiler mevcut. yeni kasa civic hb ye super white uyguladım ve gayet güzel oldu. yerim istanbul zincirlikuyu da . sis hariç diğerlerinin montajını yapabilirim sis için lift gerekiyor çünkü.

bir de xenon montaj yapmıyorum sadece halojen. mercek isterseniz yapılabilir ancak çok profesyonel bir işçilik gerektirir. aracınız da garantiden çıkar sanırım mercek ile.

quote:

Orjinalden alıntı: red_power

Ben bu işte baya baya bilgisizizim ama görüntü açısından mutlaka arabama taktırmak istiyorum.Ancak bilgisi olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.

super white ile xenon etkisi alabilirsiniz renkte ancak asla bir xenon performansı beklemeyin. xenon apayrı bir teknolojidir.

mercekli olursa aracınız daha homojen bir görüntü alırsınız.

angel far olunca görüntü oluyor sadece. ışık performansını etkilemez. zevk işi sadece

• philips GT 150 kullaniyorum,bu MTEC white serisi dahami üstün yoksa sadece beyazlik olarakmi üstün?
  • beyazlık olarak üstünlüğü var mtec in. gt 150 serisi şeffaf camlı ve takviyeli bir ampul çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: BorDeAuX

philips GT 150 kullaniyorum,bu MTEC white serisi dahami üstün yoksa sadece beyazlik olarakmi üstün?

Beyazlık olarak daha fazla, ama görüş mesafesi olarak Philips çok çok daha iyidir
  • ok
  • ben texon marka xenon ampulleri almıştım bi kaç ay önce hala onları kullanıyorum. Fena diiller aslında. Başka texon kullanan varmı? Yazıları okuyunca mtech alasım geldi
  • resim iyi cıkmadı ama yinede bir fikir verebilir
    mtec super white
    ayrıca röle taktırın performansı ve dayanımı daha cok artıyor
    2-3 gün rölesiz kullandım bugun usta sisleri takarken önerdi taktık ve farın performansı daha fazlalastı resmen
    pahalı birseyde değil korkmayın

xenon hakkında...
  • impres bey
    size ulaşacağımız adres yukarda demişsiniz ama göremedim ben yarın istanbula geleceğim size nasıl ulaşabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: impress

quote:

Orjinalden alıntı: ronin67777

impress sana nasıl ulaşabiliriz yerin nerede.bende yeni kasa hb civic var ona mercekli xenon olurmu.

yukarıda bana ulaşabileceğiniz bilgiler mevcut. yeni kasa civic hb ye super white uyguladım ve gayet güzel oldu. yerim istanbul zincirlikuyu da . sis hariç diğerlerinin montajını yapabilirim sis için lift gerekiyor çünkü.

bir de xenon montaj yapmıyorum sadece halojen. mercek isterseniz yapılabilir ancak çok profesyonel bir işçilik gerektirir. aracınız da garantiden çıkar sanırım mercek ile.

quote:

Orjinalden alıntı: red_power

Ben bu işte baya baya bilgisizizim ama görüntü açısından mutlaka arabama taktırmak istiyorum.Ancak bilgisi olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.

super white ile xenon etkisi alabilirsiniz renkte ancak asla bir xenon performansı beklemeyin. xenon apayrı bir teknolojidir.

mercekli olursa aracınız daha homojen bir görüntü alırsınız.

angel far olunca görüntü oluyor sadece. ışık performansını etkilemez. zevk işi sadece

Verdiğin bilgiler için saol dostum

• son sürat devam
  • yeni resimler

xenon hakkında...

xenon hakkında...

xenon hakkında...

xenon hakkında...

xenon hakkında...

xenon hakkında...

astra gsi

xenon hakkında...

xenon hakkında...

• DÜRÜST SATICI,HARİKA ÜRÜNLER,UYGUN FİYAT!!
  • Hayırlı satışlar
  • Akadaşlar Yusuf arkadaşımıza gözünüz kapalı güvenebilirsinz.

Dün havaleyi yaptım ve bugünde kendisi bana her konuda yardımcı olarak kiti gönderdi.

Sonuçları ekliyeceğim buraya.

Saygılar... Cihan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayborean -- 9 Mart 2007; 1:25:24 >
  • saygılar benden sağolun arkadaşlar
  • Bu da Yusuf kardeşime benden.... Ford Fiesta 2006 çoook dikkat çekiyor sormayın
    ( Mtec Super White Halojen)

xenon hakkında...

xenon hakkında...

xenon hakkında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 10 Mart 2007; 8:36:29 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.