Şimdi Ara

M Süspansiyon Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımı m paket olarak sipariş verdim. Fakat dün kontrol ettiğimde siparişte adaptif m süspansiyon yoktu aradım sordum m süspansiyon koymuyoruz standart geliyor süspansiyonlar diye söylediler halbuki bmw kendi sitesinde adaptif m süspansiyon var diye görünüyor. Bunun bana artıları eksileri nedir?

Bu arada sipariş verdiğim yer Antalya / Kosifler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet dediginiz gibi oluyor..

Ozellikle m suspansiyon talep etmeniz gerekiyor diye biliyorum...

Sacmalik...

• Razorback R kullanıcısına yanıt
    Türkiye şartlarını göz önünde bulundurursak normal geliyor malum yollarımız. Ama benim bahsettiğim konu neden bizi bilgilendirmiyorlar şahsen adaptif m süspansiyon ekleyebilirdim ben ekli geliyor diye biliyorum

• adaptif m suspansiyonun fiyatı 2000 euro bilginize

• Siparişi verirken 1- m suspansiyon 2- m adaptif suspansiyon 3- m suspansiyon iptali seçebiliyorsunuz. Sizin araçta büyük ihtimal m suspensiyon iptali yani luxury line daki suspansiyon seçilmiştir. M adaptif isterseniz 1000 küsür euro fiyatı var. Ama M suspansiyon (pasif) isterseniz ücretsiz olarak eklerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

Siparişi verirken 1- m suspansiyon 2- m adaptif suspansiyon 3- m suspansiyon iptali seçebiliyorsunuz. Sizin araçta büyük ihtimal m suspensiyon iptali yani luxury line daki suspansiyon seçilmiştir. M adaptif isterseniz 1000 küsür euro fiyatı var. Ama M suspansiyon (pasif) isterseniz ücretsiz olarak eklerler.

Mevcut aracımda hangi süspansiyon olduğunu nasıl öğrenebilirim? VIN kodundan çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

Siparişi verirken 1- m suspansiyon 2- m adaptif suspansiyon 3- m suspansiyon iptali seçebiliyorsunuz. Sizin araçta büyük ihtimal m suspensiyon iptali yani luxury line daki suspansiyon seçilmiştir. M adaptif isterseniz 1000 küsür euro fiyatı var. Ama M suspansiyon (pasif) isterseniz ücretsiz olarak eklerler.

Mevcut aracımda hangi süspansiyon olduğunu nasıl öğrenebilirim? VIN kodundan çıkar mı?

Evet çıkması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • d4ng3r kullanıcısına yanıt
    Luxery line daki süspansiyon Nasıl ? Bu arada aracın üretimden çıktı dediler de vın code den bakınca nerde olduğunu yazıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: WarıorHoly

Luxery line daki süspansiyon Nasıl ? Bu arada aracın üretimden çıktı dediler de vın code den bakınca nerde olduğunu yazıyor mu?

Luxury line daki suspansiyon en yumuşak ayarlı ülkemiz yollarına uygun olduğu düşünüldüğü için m pakette belirtmediğin taktirde bu suspansiyonu koyuyorlar. Ben kendi aracımda m adaptif i sipariş verdim ama.

http://www.bimmer.work/

Buraya vın code unu yazınca çıkması lazım bütün opsiyonları. Buraya ekran görüntüsünü koyarsanız bakabiliriz.

• Bu arada 4.25d 224 PS 450 Nm mart ayında üretime başlanıyor diyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

M Süspansiyon Hakkında M Süspansiyon Hakkında M Süspansiyon Hakkında

• WarıorHoly W kullanıcısına yanıt
    Süspansiyon opsiyonu burada görünmüyor. Ama dediğim gibi %90 spor suspansiyon iptali ile geliyorlar aksi taktirde 19'' jantlarla baya bir sert olucaktır sürüş. Hayırlı uğurlu olsun bu arada.
    Eyvallah. M süspansiyonu başta iptal ediyoruz diye söylediler şuan 520 lerdeki süspansiyonla gelecekmiş. Daha önce bilgim olsaydı adaptif m süspansiyon sipariş ederdim sağlık olsun en azından xDrive var. içi dolu bir araç oldu nbt hariç. Dışı için ise bir tek arkaya spoiler düşünüyorum başka her hangi bir şey yapılabilir mi orijinalliğini bozmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarıorHoly -- 6 Mart 2016; 22:16:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarıorHoly

Eyvallah. M süspansiyonu başta iptal ediyoruz diye söylediler şuan 520 lerdeki süspansiyonla gelecekmiş. Daha önce bilgim olsaydı adaptif m süspansiyon sipariş ederdim sağlık olsun en azından xDrive var. içi dolu bir araç oldu nbt hariç. Dışı için ise bir tek arkaya spoiler düşünüyorum başka her hangi bir şey yapılabilir mi orijinalliğini bozmadan

Kendi aracıma yapmayı planladığım modlar

1-Arka spoiler
    2-Siyah böbrek ızgaraları
    3-M performans egsoz (dizelde yok)
    4-Siyah ayna kapakları

Bunların hepsini bmw orjinal olarak sunuyor.

Garanti bittikten sonrada rftlerden kurtulup iyibir lastik takarım ve belkide jantları siyaha boyarım.

Siyah detaylar beyaz araçlara çok yakıştırıyorum, ben beyaz alsaydım dediklerimin haricinde arabanın üstünden ve yanından çekilen m performance stripes lardan yapardım (https://www.youtube.com/watch?v=wt9T3TSmlC0 )

Birde xdrive normal modellerden 2-3 santim yüksekte duruyor suspansiyondan dolayı, ben olsam büyük ihtimal coilover takardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4ng3r -- 7 Mart 2016; 0:24:30 >

Evet biraz daha yüksek oluyor ama Bahsettiğiniz gibi 2-3 cm yükselme olmuyor xDrivelarda. Fakat tüm videoları incelemeleri izledikten sonra xdrivenin ne kadar mantıklı olduğunu gördüm. Benim 19 jantlar zaten siyah ve gri arka spoiler size katılıyorum ama diğer modlar orijinallikten uzaklaştırabilir o yüzden onlara karşı biraz daha temkinliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarıorHoly -- 7 Mart 2016; 11:02:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.