Şimdi Ara

XENON ALIYORUM 6000k mı 8000k mı araba R9 Fairway yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
20.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XENON ALIYORUM 6000k mı 8000k mı araba R9 Fairway yardım

• kesinlikle tavsiye etmem hem performans alamazsınız hem de aşırı göz alır. prabolik (desenli) camlı far tiplerinde xenon performans düşüklüğü yaratıyor. menzil istiyorsanız osram night breaker öneririm.
  • kardeşim olur mu öle şey Çakma osram night breakerle bi xenon mukaese edilemez merceksiz desenli far bile olsa xenon mükemmel aydınlatma sağlıyor arkadasımda var 8000ksı R9 broadway mukemmel modacarın siz gelmiş osramdan bahsedıosunuz
  • hayırlı olsun ne diyelim.
  • bizim burda bi tane broadwayda war harika bişey ya far ayarı tamsa süper aydınlatma war ama çok göz alıyo tavsiyem 6000K arkaşının ki kaçlık
  • 8000klık arkadaşın
  • Kelvin arttıkça ışık daha mavimsi olur ve görüş azalır. Beyazlık istiyorsan 4300K veya en fazla 6000K xenon..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8000k tavsiye edıo herkez :S
  • tavsiye olarak 6000K önerimim arkdaşın dediği gibi mavileştikçe görüntü azalıyor ama senin tercihin istersen iki ampulu kullanan bi arabada bak gör ona göre al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: rallyman23

tavsiye olarak 6000K önerimim arkdaşın dediği gibi mavileştikçe görüntü azalıyor ama senin tercihin istersen iki ampulu kullanan bi arabada bak gör ona göre al derim

istedigim şey dikkat ceksın hemde önümü orjınal fara göre daha iyi göreyim 8000k orjınal ampüle göre 2 kat iigösterir diyedüşünüyorum :)

• quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

quote:

Orjinalden alıntı: rallyman23

tavsiye olarak 6000K önerimim arkdaşın dediği gibi mavileştikçe görüntü azalıyor ama senin tercihin istersen iki ampulu kullanan bi arabada bak gör ona göre al derim

istedigim şey dikkat ceksın hemde önümü orjınal fara göre daha iyi göreyim 8000k orjınal ampüle göre 2 kat iigösterir diyedüşünüyorum :)

O zaman hocam dikkat çeksin istilyorsanız 50.000k lık xenonlar var görüş alanı biraz dar ancak çok pembemsi yanıyor ve tatlı gerçektende birçok kişinin dikkatini çekiyor oturudğum şehir küçük ve elle gösterilir bir araç oldu yalnız araç opel vectra.
    Ama benimde size tavsiyem 8000 olacaktır...

• quote:

Orjinalden alıntı: impress

kesinlikle tavsiye etmem hem performans alamazsınız hem de aşırı göz alır. prabolik (desenli) camlı far tiplerinde xenon performans düşüklüğü yaratıyor. menzil istiyorsanız osram night breaker öneririm.

+++
  • quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

Xenonla dikkat filan çekmezsin. 8000K yı da kafaya koydun galiba Dediğim gibi Kelvin arttıkça ışık mavileşeceğinden görüş azalır..Tercih senin.
  • slm arkadaşım bende 6000k xenon kit var aydınlatması süper tavsiye ederim. 8000k hafif mavi ışık verir görüntüsü gerçek xenon a daha yakındır ama 6000k kadar net aydınlatma olmaz benim size tavsiyem 6000k
  • bi fotograf cekıp koyabilrmisiniz yolu ve farları rica etsem
  • Arkadaşlar Geçen Gün Babamda Xenon Taktırmış Kısalar= 6000k uzunlar=8000k sisler= 16000k okuduğum kadarıyla renk mavileştikce görüş düşüyomuş acaba uzunlarıda mı 6000k yaptırsak?
  • Koymamanı tavsıye ederım. Artık herkes xenon takmakta ve dikkat çekmeye çalısmakta ama farkında degıller gözlerı ne kadar aldıgını. Lütfen merceksiz farlara xenon takmayınız
  • Farlardan ne beklediğinize göre,
    Aracınızı çoğunlukla hangi yol koşullarında(kastettiğim yol aydınlatması) kullandığınıza göre,
    Farların şuanki reflektörlerinin ne kadar temiz ve parlak olduğuna göre,
    Farlar iyi aydınlatsın mı? araç şekil olsun mu? fikrinize göre,
    Maddi durumunuza göre,
    Yakın zamanda aracı değiştirip, değiştirmeyeceğinize göre,
    Değişir...
    Merceksiz xenonda far ayarı düşük ister ki oda 6000k dan yukarısı beğenmezsiniz söyleyeyim. Bildiğim kadarıyla R9FW lerde
    içerden kumandalı far yükseklik ayarı da yok herhalde. Farklı yol koşullarında far yüksekliğine siz müdahale edemiyorsunuz yani.
    Nacizane tavsiyem 4300k ve 6000k ampullerdir.
    Ha far grubunuza uyan mercekli reflektör çözümleri belki vardır, bir onlara bakın derim. O da aracı bir süre daha kullanacaksanız eğer.
    Tüm bunların dışında farlarım göstermiyor xenon yapayım-önümü göreyim diyorsanız 4300k&6000k dan yukarısıyla yanılırsınız,birşey göremezsiniz. Büyüdükçe renk mavileşecek, daha da büyüdükçe kırmızı perdeye geçecektir. Bu durum için en iyisi aracın farlarını orjinal yenileri ile değiştirmek olur. Komple far grubunu diyorum.
    Merceksiz xenon ile araç şekil olur ancak önünüzü süper aydınlatmaz. Heryeri aydınlatır...İşin tekniği biraz derindir.
    Beklentiler önemli.
    Aracımı değiştirmem bu arabanın bende hatırası var. Daha kullanacam arkadaşım diyorsanız "buraya" bakınız. Ampul tipinize göre adam gibi bir modifiye ye girişmek lazım derim. Xenon far böyle yapılır. Gerisi şekil tabir ettiğim durumun ötesini karşılamaz, mümkün değil. Tekniğe aykırı oluyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeiffer -- 28 Nisan 2009; 10:02:13 >

• slm bn forumunuza yeni bi üyeyim geçn günde kndi arabama taktırdm 6000 K çok kötü duruyor Bn 8000 K taktırdm yolu çok güzel aydınlatıyor ve dikkatide çekio
  • i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 21 Eylül 2013; 21:44:22 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.