Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
399.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox'ı alalı 3 gün falan oluyor ve henüz internet bağlantısı kurmadım, gördüğüm kadarıyla bir ay Gold Live üyeliği veriliyor, bu 1 ay süre ben Xbox'ta Single oynamak için profili açtığım ilk anda mı başlıyor yoksa benim düşündüğüm gibi ilk online olunduğunda mı Gold üyelik veriliyor?
  • İlk online üyelik alındığında otomatik olarak verilir
  • çok pahalıymış wireless adaptör yaw Başka bir yolu yok mu acaba?
  • En ucuzu ethernet kablo
  • Gold üyelik bitti bugün 1 aylık aldım bu aldığım keyi nereye yazacağım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

İlk online üyelik alındığında otomatik olarak verilir

Hmm... Daha iyiymiş o zaman, bu kullanmadığım sürede boşa gitmemiş oldu böylece, teşekkürler cevap için.
  • sinir oldum saat gecenin 2.48 i ben 3.5 saattir xboxu internet sorunuyla uğraşıyorum

ip adresi ve geri kalanları almıyor

airties rt211 kablosuz kullanıyorum kabloyu bağladım yerel ağı açmam mı gerekiyor pcden yoksa kendsi otomatik mi algılıyor?

xboxlive sitesindeki tüm çözüm önerilerini okudum nafile çözülmedi

sanırım başlamadan bitti benim için live yardım da yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witch-king-05

Gold üyelik bitti bugün 1 aylık aldım bu aldığım keyi nereye yazacağım?

dostum hemen bi cevap alman için yazıyorum tam doğru o0lmaya bilir Memberships bölümünde Gold üyeliği satın alma adımlarını görebiliyorsunuz.hiç gold üyelik uğraşmadım ama alınan key de heralde buralardan girilebilir bir dene

• Dashboardda en sol sekmeye gelin heme sağ alt köşede "Redeem Code" kısmından.

quote:

Orjinalden alıntı: Witch-king-05

Gold üyelik bitti bugün 1 aylık aldım bu aldığım keyi nereye yazacağım?
  • Hata kodu veriyor mu? Modemi açıp kapamayı denediniz mi? Başka bir ethernet kablosuyla denediniz mi?

quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

sinir oldum saat gecenin 2.48 i ben 3.5 saattir xboxu internet sorunuyla uğraşıyorum

ip adresi ve geri kalanları almıyor

airties rt211 kablosuz kullanıyorum kabloyu bağladım yerel ağı açmam mı gerekiyor pcden yoksa kendsi otomatik mi algılıyor?

xboxlive sitesindeki tüm çözüm önerilerini okudum nafile çözülmedi

sanırım başlamadan bitti benim için live yardım da yok
  • merhabalar
    ben bugün bi arkadaştan 2. el 20 gb hard disc
    aldım benim arcadeye nasıl bağlarım acaba?
    resimli gösterim varsa sevinirim.
  • Dün 2. controller aldım sıfır olarak Xbox 360 için. Tek controller varken Xbox 360'ta da, controllerda da 1. ışık yanıyordu (sol üst) yani 1 controller görüyordu, 2. yi aldığımda da 1 ve 2 yanmaya başladı konsolda, controllerların da birincisinde 1, ikincisinde 2. ışık yanıyor buraya kadar herşey normal ama ara sıra controllerın bir tanesinde 1 ve 3 ile 2 ve 4. ışıklar hızlıca yer değiştirerek (arama yapıyor gibi) yanıyorlar neden olduğunu anlamadım birkaç kere tekrar tarattım hep buluyor kullanıyorum ama yine ara sıra öyle olmaya devam ediyor fakat o ışıklar yanarken de çalışmaya devam ediyor. Sonra bu arama yapan controllerı tek başına kullanmaya başladım yeniden taratıp, PGR4 oynarken oyun durdu ve reconnect controller dedi, tarama yapınca buldu devam ettim ama bu controller 1. olanı mı 2. olanı mıydı tam emin değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 28 Haziran 2008; 12:09:32 >
  • dostum sorun pillerden değildir ama sen yinede bir bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel2910

dostum sorun pillerden değildir ama sen yinede bir bak

Öneri için teşekkürler.

Bu arama yapmasının ve Reconnect demesinin nedeni ilk controllerımın (Energizer) pillerinin zayıflamasıymış tamamen. Xbox 360'ı aldığımdan beri hergün saatlerce oynamıştım o controller ile ve Guide'ı açtım baktım epey azalmış ve Duracell piller taktım normal şekilde kullanıyorum. Yeni aldığım controllerın ise pilleri zaten full...

Ben de bir sorun var sanmıştım, neyseki her iki controllerı da sorunsuzca kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 28 Haziran 2008; 12:36:50 >

• Xbox360 ın üst kısmında petek bir kısım var, orada bir klips görüceksiniz onu kaldırıp çıkartın, çıkınca harddiski oraya oturtucaksınız, resimli anlatıma gerek dahi yok zira aşırı kolay takması.

quote:

Orjinalden alıntı: cartok

merhabalar
    ben bugün bi arkadaştan 2. el 20 gb hard disc
    aldım benim arcadeye nasıl bağlarım acaba?
    resimli gösterim varsa sevinirim.
  • merhabalar iyi forumlar öncelikle ;

bugun aranabilecek heryeri aradım istanbulda ankarada bursada arcade bulmak neredeyse imkansız..

sorduğum yerlerde premium pack vs teklifler verdiler..premium pack alsam ısınma sorunu yaşarmıyım 2008 üretimli diyorlar 2008 üretimi varmı onların bilmiyorum benimi yediler
    arcade alamıyorsam sizce hangi seçeneği kullanmalıyım elite alıcak param yok çünkü birde extra kol almam gerek..

ne atik ne ırmak nede diğerlerinde arcade yok
    premium kafamı karıştırıyor ya 3k görürsem :/
    şimdiden teşekkürler ilginize..

Çağdaş Aybakan
  • Premium pack lerin yeni adı Pro pack oldu, size ondan bahsediyorlardır, 2008 üretimse sorun yok, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Piyasada genel olarak Arcade Pack yok hatta genel olarak konsol yok bu ara, her şehirde bu durum geçerli.
  • sıfır ücreti ?

kutu içeriği nasıl ?

kaplama sorunu var mı ?

görüntü kalitesi olarak sıkıntı yaşarmıyım ?

çok mu oldum ne :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godz -- 27 Haziran 2008; 21:07:56 >
  • Merhabalar

Xbox almayı düşünüyorum ,fakat maddi durumum pek yerinde olmadığı için burada ki faiş fiyatlarla almam biraz zor.
    Bu yüzden Ebay.com'dan almayı düşünüyorum orda gerçekten ucuza bulunabiliyor. Burada sıfırlar 700-800 YTL arası iken Ebay'da
    250-350$ arası değiyor. Ürünü aldıktan sonra gönül rahatlığıyla evimde oturup güvenle elime gelmesini
    bekliyebilirmiyim? sıfırmı 2.el mi almak daha mantıklı çünkü forumda okumuştum 2.el alıpta satıcıyla anlaşıp üzerine "hediyedir"
    die yazdırırsak gümrükte takılma ihtimali azalıyomuş. Bide alacağım ürün NTCS-U formatında olacak istanbul(anadolu yakası ) bu formatta rahatlıkla oyun bulabilirimiyim yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

• Premium Pack lerin sıfır piyasası hakkında bilgim yok ancak Elite'lerin 640 ytl gibi süper bi fiyatla satıldığını gördüm uzunca bir süre. Arcade Pack lerde 500 ytl olduğuna göre bu ikisi arasında bir rakam olmalı fiyatı.

Kutu içeriği 1. sayfadaki soru-cevaplarda var, tüm xbox360 ların (ilk üretimler dahil) görüntü kalitesi birbirinin aynıdır. Kaplama sorununu sadece GTA IV te yaşarsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: blackjackue#8

sıfır ücreti ?

kutu içeriği nasıl ?

kaplama sorunu var mı ?

görüntü kalitesi olarak sıkıntı yaşarmıyım ?

çok mu oldum ne :)
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.