Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
399.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tahtakale taslak elektronikte olması lazım 1 hafta kadar önce gitmiştim vardı arcade ler oraya bakın derim
  • Arkadaşlar siz cdleri nasıl çıkartıyorsunuz.Ben oyunun ana menüsündeyken basıp çıkarıyorum.siz nasıl yapıyorsunuz?
  • kadıköyde emin önünde hiç biyerde yok konsoll aramadıgım yer kalmadı bugün yaa tam paramı denkleştirdimm konsollar bitti yaa nezaman tekrar xbox360 lar piyasa girer ya
  • bence oyundan (X) tuşuna bas ve Y yap çık xbox dashboard önce dön sonra dvd yi çıkar oyunun ortasında güm diye çıkarma
  • Bişey sorucam gittigidiyor.com'dan alınan ürün kargoda 3k ışık verme oranı nedir?Bide gittigidiyordan alınabilirmi xbox 360 çünkü orda vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jok3R.

Bişey sorucam gittigidiyor.com'dan alınan ürün kargoda 3k ışık verme oranı nedir?Bide gittigidiyordan alınabilirmi xbox 360 çünkü orda vardı.

gittigidiyordan gelip gelmemesi önemli degil de eger makinan falcon anakartlı ise 3k verme şansı daha azdır degilse daha fazla. pardon ayıp olmassa kaca aldın gitti gidiyordan
  • quote:

Orjinalden alıntı: shockbey

quote:

Bişey sorucam gittigidiyor.com'dan alınan ürün kargoda 3k ışık verme oranı nedir?Bide gittigidiyordan alınabilirmi xbox 360 çünkü orda vardı.

gittigidiyordan gelip gelmemesi önemli degil de eger makinan falcon anakartlı ise 3k verme şansı daha azdır degilse daha fazla. pardon ayıp olmassa kaca aldın gitti gidiyordan

almadım ama almayı düşünüyorum.
    Özellikler:
    XBOX 360 ELITE 120GB FW Lİ
    AVRUPA PAL VERSION
    FALCON İŞLEMCİ (3KIRMIZI SORUNU GARANTİLİ)

OYUN KONSOLLARININ EN İYİSİ
    120GB PAL FALCON SİYAH KASA ELİTE

PAKET İÇERİĞİ:
    KONSOL
    ÜCRETSİZ XBOX LİVE ÜYELİĞİ
    HDMI KABLO
    SİYAH CONTROLLER
    AUDIO VIDEO KABLOLARI
    ADAPTÖRÜ (220W AVRUPA)
    SİYAH KULAKLI MİKROFON SETİ
    İSTENİRSE FW YÜKLENİYORMUŞ.

789,80 YTL(Kargo hariç) Nasıl sizce?

• quote:

quote:

quote:

almadım ama almayı düşünüyorum.
    Özellikler:
    XBOX 360 ELITE 120GB FW Lİ
    AVRUPA PAL VERSION
    FALCON İŞLEMCİ (3KIRMIZI SORUNU GARANTİLİ)

OYUN KONSOLLARININ EN İYİSİ
    120GB PAL FALCON SİYAH KASA ELİTE

PAKET İÇERİĞİ:
    KONSOL
    ÜCRETSİZ XBOX LİVE ÜYELİĞİ
    HDMI KABLO
    SİYAH CONTROLLER
    AUDIO VIDEO KABLOLARI
    ADAPTÖRÜ (220W AVRUPA)
    SİYAH KULAKLI MİKROFON SETİ
    İSTENİRSE FW YÜKLENİYORMUŞ.

789,80 YTL(Kargo hariç) Nasıl sizce?

kardess suanda piyasada pek xbox360 kalmadı ama gelicek yakın zamanda senin almayı dusundugun elit modelini 640 satan yerler varr cok pahalıya geliyor söliyim sabret biraz gelsin ürünler piyasaya öle alırsın

• merhaba arkadaslar benim iki sorum olcaktı
    1-gold üyelik almak istiormda şimdi account acarken uk mail adresi aldım ama location bilgilerini virginia radford felan onları grdm accountum usa mı yoksa uk mi olur?
    2-bi de eklenen fanlar oluyor onlar cok faydalı mı almama gerek var mı yani?
  • quote:

kardess suanda piyasada pek xbox360 kalmadı ama gelicek yakın zamanda senin almayı dusundugun elit modelini 640 satan yerler varr cok pahalıya geliyor söliyim sabret biraz gelsin ürünler piyasaya öle alırsın

640satan yerler var diyorsunda onlar garantilimi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jok3R. -- 28 Haziran 2008; 21:40:26 >
  • kardess xbox resmi olarak türkiyede satılmadıgı ve fw yaptırıldıgı için zaten otomatikman resmi garantisi olamaz bitek aldıgın dükkan kendisi sana garanti verebilir veren yerlerde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockbey -- 28 Haziran 2008; 21:42:29 >
  • quote:

kardess xbox resmi olarak türkiyede satılmadıgı ve fw yaptırıldıgı için zaten otomatikman resmi garantisi olamaz bitek aldıgın dükkan kendisi sana garanti verebilir veren yerlerde var

anLadım.Bide ark. ben balıkesir/akçayda oturuyorum.fw yaptırıp alabileceğim en yakın korsan oyun nerede var?
  • quote:

quote:

kardess xbox resmi olarak türkiyede satılmadıgı ve fw yaptırıldıgı için zaten otomatikman resmi garantisi olamaz bitek aldıgın dükkan kendisi sana garanti verebilir veren yerlerde var

anLadım.Bide ark. ben balıkesir/akçayda oturuyorum.fw yaptırıp alabileceğim en yakın korsan oyun nerede var?

kardess korsan oyun falanla ilgili şeyler forumda konusmak yasak cezasıda var o yüzden bişi diyemem
  • arkadaslar eyer televizyonum desdekliyorsa ntsc oyunlarini pal makinede oynaya bilirmiyim?
  • merhaba arkadaslar benim iki sorum olcaktı
    1-gold üyelik almak istiormda şimdi account acarken uk mail adresi aldım ama location bilgilerini virginia radford felan onları grdm accountum usa mı yoksa uk mi olur?
    2-bi de eklenen fanlar oluyor onlar cok faydalı mı almama gerek var mı yani?

?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anar

arkadaslar eyer televizyonum desdekliyorsa ntsc oyunlarini pal makinede oynaya bilirmiyim?

Hayır, Pal makinede Pal oyunları oynayabilirsiniz.
  • cevap icin tesekkurler
  • Eğer ki bir oyun piyasaya region free olarak çıkmış ise oyunu NTSC olarakta temin edip PAL makinede oynayabilirsiniz.
  • cevap icin tesekkurler sky_walker indirdigim oyun ntsc region free
  • Çalışır PAL konsolla
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.