Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
399.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RT 103 kablolu RT 205 heralde kablosuzdu
  • Evet kablosuz
  • tam anlamı ile olmasada yardımcı olabilecek bazı live bilgileri

Kaynak
  • arkadaslar bu live accountu nasil aciliyor hep live id ile ilgili hata veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Evet kablosuz

Hmm.. Tamam hocam kalsın o zaman kablosuzlar benim başıma hep dert açıyor..

RT 103 bu kablolu mu ?
  • RT 103 kablolu nat mat problemleri yok tak bağlan ucuz bir modem tek çıkışı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anar

arkadaslar bu live accountu nasil aciliyor hep live id ile ilgili hata veriyor

windows live id hatasımı veriyor? eger öyleyse yazdıgın mail adresine gir orda ülkeyi amerika seç tabi live accountunuda amerika seçtiysen sonra oluyor ben 2 saaat ugraştım kafam patladı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel2910

kapsamlı cvp lara ne oldu
    bide sadece gta değil her hangi bir oyun için şimi sitede verilen gametagların hepsini ekliyimmi ?
    ekleyince nasıl o kişi ile maçlara veya gow oyununda oynuyoruz teklifmi götürmem lazım olay nasıl oluyo yani bilgim yok hiç biraz yardım varya tartışılan bir konu oraya yönlendirin bari veya varmı anlatılan bir link onu verirseniz çok sevinirim

sen istediğini ekle kafana göre. mesela gow u taktın oynuyosun, listendekilerde o an gow oynuyorsa müsaitlerse o kişinin nicki yanında ok işareti oluyor oyuna girebilirsin diye.ok gösterilen kiişinin üstüne tıklayıp join dersen girersin server larına..eğer ok işareti yoksa kendin teklif yollayıp kendi maçlarına davet edebilirsin. "invite game" a basarak

• quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

quote:

Orjinalden alıntı: angel2910

kapsamlı cvp lara ne oldu
    bide sadece gta değil her hangi bir oyun için şimi sitede verilen gametagların hepsini ekliyimmi ?
    ekleyince nasıl o kişi ile maçlara veya gow oyununda oynuyoruz teklifmi götürmem lazım olay nasıl oluyo yani bilgim yok hiç biraz yardım varya tartışılan bir konu oraya yönlendirin bari veya varmı anlatılan bir link onu verirseniz çok sevinirim

sen istediğini ekle kafana göre. mesela gow u taktın oynuyosun, listendekilerde o an gow oynuyorsa müsaitlerse o kişinin nicki yanında ok işareti oluyor oyuna girebilirsin diye.ok gösterilen kiişinin üstüne tıklayıp join dersen girersin server larına..eğer ok işareti yoksa kendin teklif yollayıp kendi maçlarına davet edebilirsin. "invite game" a basarak

işte budur çok saol

• AirTies RT 103, tek portluysa benim işime yaramaz ki Xbox & Pc kullanılacak, yada ben en iyisi birisini bulayım adam gibi ayar bilen biri ona yaptırayım..
  • sana önerim airties alman daha üst modelleri var ama biraz pahalı gelebilir biraz ararsan bulursun
  • ben xbox a ethernet kablosunu taktığım da bağlanıyorum ve tema resim olsun her şeyi indirebiliyorum ama oyun oynamak için girdiğimde
    örn: nba 2k8 oyununda xbox live kısmına tıkladığımda
    "Sory elufi , your gamer profile restricts your acces to multiplayer game modes , so those options have been greyed out in the xbox LIVE menus"

hatası alıyorum ve birde Family settings den xbox live control kısmına giremiyorum orda da
    "there were no xbox child profiles found "

bu hatalardan nasıl kurtulabilirim nasıl online oyun oynaya bilirim yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 25 Haziran 2008; 20:02:44 >
  • Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim , bugün xbox arcade pack konsolumda 2 defa oyun oynarken 3 kırmızı gördüm .

Kapatıp tekrar açınca sorunsuz açılıyor ancak daha oyunun ortasında 3 kırmızı alıyorum . Sorun ne olabilir ? Odanın için hamam gibi bu yüzden olabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim , bugün xbox arcade pack konsolumda 2 defa oyun oynarken 3 kırmızı gördüm .

Kapatıp tekrar açınca sorunsuz açılıyor ancak daha oyunun ortasında 3 kırmızı alıyorum . Sorun ne olabilir ? Odanın için hamam gibi bu yüzden olabilirmi?

bence senin xbox ı bağladığın pirizlerde bir sorun olabilir dikkat et 3k en çok voltaj olaylarından oluyor diye biliyorum

bu arada benim soruma cvp vericek yokmu yeni konu açmak istemiyorum ama hiç kimse bişey bilmiyormu

• Sorununuzu internette araştırdım silver üyelikle multiplayer oyun oynamaya çalışıldığında çıkıyormuş bu hata, gold üyelik alın yazılmış.
  • quote:

Sorununuzu internette araştırdım silver üyelikle multiplayer oyun oynamaya çalışıldığında çıkıyormuş bu hata, gold üyelik alın yazılmış.

ya bu herkes şimdi gold üyelik alarak mı online oyun oynuyor yani herkes para veriyor ?
    gold üyelik mi satın almamız gerekiyor bunun başka bir yolu yokmu ?
  • kendi sorumun cevabını yine buldum ama yinede çok saol her zamanki yardımların için sky_walker

- Online oyun oynamak için XboxLive Gold hesap almanız gerekmektedir. Normal, ücretsiz Silver hesaplarla online oyun oynayamazsınız.

Sorununuzu internette araştırdım silver üyelikle multiplayer oyun oynamaya çalışıldığında çıkıyormuş bu hata, gold üyelik alın yazılmış.

ya bu herkes şimdi gold üyelik alarak mı online oyun oynuyor yani herkes para veriyor ?
    gold üyelik mi satın almamız gerekiyor bunun başka bir yolu yokmu ?

• kablosuz modemle live'a nasıl giriliyor? test yaptığında kablosuz bölümünü görmüyor bile. Extra bir şeymi satın almam gerekiyor?
  • Xbox360 da dahili wireless bulunmaz, ekstra, Xbox360 için üretilen wireless lardan almanız gerekli.

TR de fiyatı 120 ytl civarı, yurtdışından alırsanız 80 ytl ye getirebilirsiniz sanırım.

• teşekkürler cevap için hemen bakıcam
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.