Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
45 Misafir (17 Mobil) - 28 Masaüstü17 Mobil
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
398.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tip bir ürün gümrükte %99.9 takılacaktır, 2.el olması yada üzerine "gift" yazılması hiçbişeyi değiştirmez. TR de Xbox360 ların sıfırı 500 ytl, hesabınızı buna göre yapıp, bu fiyata göre para biriktirin, ebay den almak size zaman ve çok büyük ihtimallede para kaybettirecektir. Bu arada yurtdışı alışverişlerle ilgili olarak şu konuyu kullanınız.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=19940720&go=last

quote:

Orjinalden alıntı: NitRo_GliSeriN

Merhabalar

Xbox almayı düşünüyorum ,fakat maddi durumum pek yerinde olmadığı için burada ki faiş fiyatlarla almam biraz zor.
    Bu yüzden Ebay.com'dan almayı düşünüyorum orda gerçekten ucuza bulunabiliyor. Burada sıfırlar 700-800 YTL arası iken Ebay'da
    250-350$ arası değiyor. Ürünü aldıktan sonra gönül rahatlığıyla evimde oturup güvenle elime gelmesini
    bekliyebilirmiyim? sıfırmı 2.el mi almak daha mantıklı çünkü forumda okumuştum 2.el alıpta satıcıyla anlaşıp üzerine "hediyedir"
    die yazdırırsak gümrükte takılma ihtimali azalıyomuş. Bide alacağım ürün NTCS-U formatında olacak istanbul(anadolu yakası ) bu formatta rahatlıkla oyun bulabilirimiyim yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

• ilgin için çok teşekkürler sky_walker , son anda ereneren adlı arkadaştan arcade buldum çok sevindim vallahi şimdiden çok heyecanlıyım
    sonsuz teşekkürler
  • Çok sevindim, hayırlısı olsun
  • ii forumlar arkadaslar
    ben de xbox ımın üretim tarihini öğrenmek istiorumda ilk sayfada yazan yerden yola cıktım ama ben alalı 3 ay olduğundan kutunun içindeki bazi bölümler gitmisbaska nasıl orenebilirim
  • Konsolun arka tarafında da yazıyor.

İnternette bulduğum örnek bir fotoğraf:
     XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 27 Haziran 2008; 23:09:49 >
  • okey cok tesekürler
  • Ben Xbox360 ı tam 1yıl önce aldım ağustos 2008 de özkandan
    patch siz oyunları çalıştırmıor bu sayede live a girebilirsin falan diyorlardı doğru mu (galiba Iextreme)?
  • Geçen Euro 2008'i taktığımda Update sorusu geldi, hayır deyince oyuna girmedi sonra tekrar denediğimde yine sordu evet dedim, o sırada ethernet bağlı değildi (hiç bağlamamıştım aldığımdan beri), update disc istedi sonra ethernet kablosunu bağlayıp yeniden başlattım ve update yaptı ve ilk kez Join Live'a tıkladığımda da bir Update yaptı sonra girmedim zaten (halen üyeliğim yok).
    Bu durumda Ban riski artmış diyebilir miyiz kesin olarak? (Makine FW'li) Ban gelecekse Update olmadan da; her türlü gelebilir diye düşünüyorum ve açıkçası Live benim için çok önemli değil yani Xbox 360 alma sebebim ve eğer ban gelirse para farkı verip gider ban olmayan bir xbox 360 ile takaslarım diyemem. Daha çok Single ve Co-Op/Split Screen back-up oyunlar için almıştım; olursa da Live'a kimse hayır demez tabii ki...

Ayrıca benim makine 2007/12/08 üretimli Pal Falcon, bildiğim kadarıyla bunun mesela 2008/01 üretimlilerinden bir farkı yok tarih değişse de, böyle bildiğim için gönül rahatlığıyla aldım, doğrusu da benim bildiğim gibi, değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 28 Haziran 2008; 11:32:27 >

• Orjinalden alıntı: sky__walker

Xbox360 ın üst kısmında petek bir kısım var, orada bir klips görüceksiniz onu kaldırıp çıkartın, çıkınca harddiski oraya oturtucaksınız, resimli anlatıma gerek dahi yok zira aşırı kolay takması.

evet haklısın sormama bile gerek yokmuş aslında:)
    kolayca hallettim
    çok teşekkür ederim
  • arkadaşlar sımdı bu 3 kez bır aylık alınabılıyormus lıve uyelıgı sanırım benım bır aylık kullanımın bıtıcek yakın bır sure ıcerısınde tekrardan 1 aylık yenıleyebılmem ıcın bedava gamercardın maılın yada neyın farklı olması gerekıyor yoksa aynı gamercardla aynı maılle tekrardan 1aylık bedava alabılıyormuyum?yardımcı olursanız sewınırım.ne yapmam gerektıgını acıkca bır yazarsanız cok sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 28 Haziran 2008; 10:41:29 >
  • Sıfırdan yeni bir hesap alman gerek farklı bir e-mail adresi ile.
  • saol tesekkurler pekı gamercard aynı olsa farkedermı tanıtabılırmıyım aynı gamercardı?o kadar gamerpoint bosa gıtmesın ya onlıne oyunlarda da achıevement verıyor ya o bakımdan
  • @HuNTeR_1907

O çıkan offline update tir yani disc üzerinde gelen update, onu yapmanızın zararı yok, ethernet kablosunu bağlamadanda yapabilirdiniz. Bunun harici olarak BAN a bu şekilde çok fazla takılmayın takılırsanız hep diken üzerinde kullanırsınız, benim bu tip aşırı dikkat eden arkadaşlarım dahi önceki BAN dalgalarında gitti, Microsoft isterse ve o anki şans durumunuza göre Ban dalgasında sizede vurabiliyor.

Dikkat etmeniz gereken en önemli şey hiçbir oyunu resmi çıkış tarihinden önce oynamayın bunun harici olarak yapabileceğimiz hiçbişey yok banı engellemek için. Ben şahsen hazır Ban dalgası falan filan yokkken Live'in tadını çıkarmanızı online olarak maç yapmanızı bu tadı almanızı öneririm.

Pal Falcon'a gelince, eğer ki cihaz Pal Falcon ise 2007 9. ay ile (attım) 2008 5. ay (yine attım) arasında hiçbir fark bulunmamakta.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Teşekkürler.
    O zaman Update'lere fazla takılmadan, BAN için oyunları resmi çıkış tarihinden önce oynamamaya özen göstermem doğru olacaktır. Live'ın da keyfini çıkarmak istiyorum tabii ki BAN dalgası yokken.

Falconların da hepsi aynı yani, internette 2008 Falcon, 2007 Falcon gibi terimler görünce insan yine de bir kuşkuya düşüyor acaba fark var mı diye, ondan dolayı emin olmak için sormuştum.
  • slm herkese arkadaslar bısey sorcaktım ben xbox 360 alcam fakat ankarada nereyı arasam ellerınde yok bıldıgınız guvenılır bı yer varmı acıl yardım edersenız sewınırım bugun almayı dusunuyorum cunkı
  • Bu ara piyasada konsol yok malesef, her şehirde bu durum geçerli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Bu ara piyasada konsol yok malesef, her şehirde bu durum geçerli.

niye böyle oldu bi bilginiz var mı suan hıc bıryerde bulamaz mıyım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zugo07

slm herkese arkadaslar bısey sorcaktım ben xbox 360 alcam fakat ankarada nereyı arasam ellerınde yok bıldıgınız guvenılır bı yer varmı acıl yardım edersenız sewınırım bugun almayı dusunuyorum cunkı

japon armagandan kubılayı onerırım ben ordan elıte aldım baya ılgılendı bırde ırmak toysland war,bana cok ılgılı gelmedıler almadan once ama herkes bu ıkısınden alıyor bıldıgım kadarıyla bu ıkı dukkandan sasma derım.ıkısıde kızılaydan asagı yururken bır kopru war ızmır caddesınden de gıdılıor.ırmak koprunun ıcınde japon armagan ıse koprunun alt tarafında(izmir caddesı tarafında)bır armagan pasajı dıye bır yer war orada.cadde ısımlerını fazla bılmıyorum kabaca anlattım,öğrencıyız işte napalım fazla kalmıoz kı bı orda bı burda

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 28 Haziran 2008; 13:32:49 >

• aha konsol mu yok,ızmırde wardır.ugur elektronıge bı gıdıp sorıım mıllet hıcbı yerde konsol bulamayıp ızmırden almaya baslıomus ne gulerım walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 28 Haziran 2008; 13:36:30 >
  • Ben Xbox360 ı tam 1yıl önce aldım ağustos 2008 de özkandan
    patch siz oyunları çalıştırmıor bu sayede live a girebilirsin falan diyorlardı doğru mu (galiba Iextreme)?
    Acaba girsem ban yer miyim?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.