Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (265. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
400.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç gb ? gb yetmiyorsa save etmez diyecemde imkansız gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkala

Kaç gb ? gb yetmiyorsa save etmez diyecemde imkansız gibi

48gb boş yer var
  • O zaman hata makinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkala

O zaman hata makinede

2.0.12625.0 öncesinde böyle bir sorun yok bir saveleri kaydediyor sadece dediğim gibi otomatik tanımıyor bu iki konuyu
  • Artık yeter canıma tak etti arkadaşlar bunedir böyle koskoca MİCROSOFT DÜNYANIN EN ZENGİN ADAMI BİLL GATES BİR KONSOL İCAT EDİYOR VE HALİNE BAK ARKADAŞLAR BEN YENİ XBOX ALICAM VE BU KONUDA GERÇEKTEN SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYORUM LÜTFEN TERS YORUMLAR YAZMAYIN AMA SANKİ ERGENLİK DÖNEMİNDEYMİŞİM GİBİ SIKINTI ÇEKİYORUM BİRİSİ DİYOR SLİMLERDE KIRMIZI IŞIK YOK BENİM UPS VAR 2500 WATT Slimi korumak için birde fan taktırın diyorlar arkadaşım geçen gün taktırdı 1 yıllık slim fan taktırdıktan 2 saat sonra kırmızı ışık gördü anlamıyorum yani alıyımmı almayayyımı bir türlü karar veremedim ve bu konu beni acayip bir derecede sıkmaya başladı ne olur yardım edin arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyaç var şöyle sağlam bir xbox kullanıcınsan yardım istiyorummmm LÜTFNNNNN YARDIM EDİN

• bizim buranın elektrik bilmem neleri sağlam değilmiş.
    mesela fırınla ketıl aynı anda çalışmıyor. çalışınca sigorta atıyor.sağlam değil yani elektrik.

makineye zarar vermesin diye dönüştürücü mü almam lazım ?
    ne almalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4nq3rouS

Artık yeter canıma tak etti arkadaşlar bunedir böyle koskoca MİCROSOFT DÜNYANIN EN ZENGİN ADAMI BİLL GATES BİR KONSOL İCAT EDİYOR VE HALİNE BAK ARKADAŞLAR BEN YENİ XBOX ALICAM VE BU KONUDA GERÇEKTEN SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYORUM LÜTFEN TERS YORUMLAR YAZMAYIN AMA SANKİ ERGENLİK DÖNEMİNDEYMİŞİM GİBİ SIKINTI ÇEKİYORUM BİRİSİ DİYOR SLİMLERDE KIRMIZI IŞIK YOK BENİM UPS VAR 2500 WATT Slimi korumak için birde fan taktırın diyorlar arkadaşım geçen gün taktırdı 1 yıllık slim fan taktırdıktan 2 saat sonra kırmızı ışık gördü anlamıyorum yani alıyımmı almayayyımı bir türlü karar veremedim ve bu konu beni acayip bir derecede sıkmaya başladı ne olur yardım edin arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyaç var şöyle sağlam bir xbox kullanıcınsan yardım istiyorummmm LÜTFNNNNN YARDIM EDİN

pm attım detaylı bir biçimde anlat bana

• quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Arkadaşlar FW'li Xbox'ım var, sanırım 1-1.5 sene olmuştur attıralı en son, sürümünü hatırlayamıyorum. Şimdi sorum şu ki, ben orjinale geçmek istiyorum bunun için cihazı açtırıp tekrardan bir işlem yaptırmam gerekli mi, yoksa nete bağlanıp direk update'i yapsam mı ? Çok noob sorusu oldu ama hiç bilgim yok bu konuda gerçekten. Şu ana kadar xbox'ımı hiç internete bağlamadım, ban'lı değil yani.

Sondan bir önceki update fw'i siliyordu . Sen internete bağlayıp sırasıyla tüm updateleri yaparsan fw gider .

Deneme amaçlı bir kopya oyun denersin . Okumazsa olmuş demektir .

Sondan bir önceki siliyordu ama sonuncusundan emin değilsiniz sanırım. Denerim aslında ama riske de etmek istemiyorum, peki kopya bir oyunu çalıştırırsa hemen ban yer miyim ?

Sondan bir önceki siliyor ama onu yapıp fw yaptırmazsan devamında diğerini yaparsan sorun olmaz . Fw onu engelliyordu .

Ban yemezsiniz . Çoğu kişi şuan fw li şekilde live da dolanıyor daha sorun çıkmadı .

Nasil yani fw olupta online isi bitmisti gecen update le yenisimi cikti?

• Fw silen update'in üzerine yeni fw çıktı 1,9 . Sonra ap2,5 oyunlara tekrar koruma geldi ve onun üstünede 1,91 çıktı . Şuan fw ile live'da sıkıntı yok .
  • quote:

Fw silen update'in üzerine yeni fw çıktı 1,9 . Sonra ap2,5 oyunlara tekrar koruma geldi ve onun üstünede 1,91 çıktı . Şuan fw ile live'da sıkıntı yok .

Hadi ya bu yenimi cikti haberim yoktu
  • Merhaba arkadaşlar, xbox ile ilgili bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

3-4 ay önce arkadaşımdan aldım çok oynadıgım ve vakit ayırdığım söylenemez ara sıra pes atıyorum işte.

Jasper ve 1.7 fw var içerisinde.

İlk sorum active.iso diye bir yöntem okudum 1.9 fw oyunları sanırım böyle bir yöntemle oynamak artık mümkün değil dimi?

İkinci sorum 1.90 fw sinde ap25 denilen sıkıntı mevcutmuş 1.91 fw de de bu sorun mevcut mu?

Son sorum ben cihazımın fw sürümünü biliyorum bilmeyenler nasıl öğrenebilir?
  • 1 Yıldır fw'li Xbox'ımı fw'li kullanmaktayım. 1 Aylık deneme üyeliğim bitti. Şimdi Gold almayı düşünüyorum ama 2 yıldır ban dalgası gelmiyormuş buda beni biraz şüpheye düşürdü yani microsoft Kapsamlı bir ban dalgası falan mı düşünüyor diye. Acaba şimdi üyelik alsam 1 aylık banlanma olasılığım nedir ? Bide banlanmak için illa ban dalgası mı olması lazım yoksa microsoft yakaladığını banlıyor mu ?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilkan

1 Yıldır fw'li Xbox'ımı fw'li kullanmaktayım. 1 Aylık deneme üyeliğim bitti. Şimdi Gold almayı düşünüyorum ama 2 yıldır ban dalgası gelmiyormuş buda beni biraz şüpheye düşürdü yani microsoft Kapsamlı bir ban dalgası falan mı düşünüyor diye. Acaba şimdi üyelik alsam 1 aylık banlanma olasılığım nedir ? Bide banlanmak için illa ban dalgası mı olması lazım yoksa microsoft yakaladığını banlıyor mu ?
    Teşekkürler

Fwli cihazlar live girersen eninde sonunda banlaniyor flagliyolar seni zaten ilk baglandiginda, ama ne zaman olucagi belli olmuyor tabi mesela update bile herkese ayni anda gelmiyo, son update bana 10gun sonra falan gelmisti, bide bi hurafe var bence dogru degil ama 1yillik alirsan daha gec banlanirsin diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxxo

quote:

1 Yıldır fw'li Xbox'ımı fw'li kullanmaktayım. 1 Aylık deneme üyeliğim bitti. Şimdi Gold almayı düşünüyorum ama 2 yıldır ban dalgası gelmiyormuş buda beni biraz şüpheye düşürdü yani microsoft Kapsamlı bir ban dalgası falan mı düşünüyor diye. Acaba şimdi üyelik alsam 1 aylık banlanma olasılığım nedir ? Bide banlanmak için illa ban dalgası mı olması lazım yoksa microsoft yakaladığını banlıyor mu ?
    Teşekkürler

Fwli cihazlar live girersen eninde sonunda banlaniyor flagliyolar seni zaten ilk baglandiginda, ama ne zaman olucagi belli olmuyor tabi mesela update bile herkese ayni anda gelmiyo, son update bana 10gun sonra falan gelmisti, bide bi hurafe var bence dogru degil ama 1yillik alirsan daha gec banlanirsin diye.

Ne kadar ki 1 yıllık deneyelim mi acep ? Bide bi program buldum banlanıp banlanmıcağını gösteriyo doğrumudur bunlar

• Fwli makinam var orjinale geçmeyi düşünüyorum, içinde live üyeliği ve biraz puan var, bu gamertag'ı taşırsam orjinal makinem ban yer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amarok3

Fwli makinam var orjinale geçmeyi düşünüyorum, içinde live üyeliği ve biraz puan var, bu gamertag'ı taşırsam orjinal makinem ban yer mi?

Fw liden orjinele geçmek çözüm değil. Konsol kayıtlarını falan tutuyo bunların bide Live a girmişsin. Eninde sonunda ban yersin.
    Yani ben bu durumu böyle biliyorum ama yinede biraz bakın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oxxo

quote:

Teşekkürler

Ne kadar ki 1 yıllık deneyelim mi acep ? Bide bi program buldum banlanıp banlanmıcağını gösteriyo doğrumudur bunlar

Ben oyle bi program duymadim muhtemelen dogru degildir ama 1 aylik abonelik duyduguma gore sakatmis genelde yillik aliniyormus

• Merhaba akadaşlar bende Xbox almaya karar verdim iyi bişey almak istiyorum.Ebaydan araştırdım Microsoft Xbox 360 Elite (Latest Model)- 120 GB Black Console 159$ almanyada yaşayan arkadaşım var ona gönderticem oda türkiyeye gelirken bana getirecek.Sizin bana Almam gerekek Cihaz ve tavsiyeleriniz nelerdir.

1-) 4 GB olan modeli alsam harici disk taksam oyunları oynarmıyım.
    2-)120 gb olanı alsam kendim 1 tb disk alsam sorun olurmu
    3-)Diskin imajını alsam live girmesem sonra fw yapıp tekrar biraz böyle tadını çıkarsam imajı geri yüklesem live girsem sorun olurmu
    4-)Güncellemeler yeni oyunlar içinmi geçerli eski güncelleme olsada ben yinede Pess 12-13-14 oynarmıyım
  • lcd plazma bolumune yazacaktım ama orayla pek kımse ılgılenmıyo sanırım.soru su: dvı ve vga cıkısı olan monıtore hdmı to dvı kablosu ıle xbox ı, vga dan pc yı baglama ımkanımız var mı.bu duurumda ıkısıde calısır durumda olur degıl mı.yanı pc acıkken xboxa gecıp oyun oynayp tekrar pc ye donus yapabılırım.
  • @Katilpence, harici hdd kullanamazsın xbox ile, jtag yaptırman gerekir, jtag'da belli bi üretim tarihi öncesi ve dashboard versiyonu eski olması lazım
    4gb olan modeli alırsanız microsoft'un sattığı hdd almanız gerekir

@boras06, kullanabilirsin sorun olmaz, samsung 2232bw var bende öyle kullanıyordum
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.