Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (263. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
400.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolun bide harici hdd yi neden görmüyor xbox memory de yok 160 gb microbox
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcankolcu

saolun bide harici hdd yi neden görmüyor xbox memory de yok 160 gb microbox

Xbox hdd'i değilse sadece 16gb kullanabilirsin . Eğer xbox hdd si ise system settings'den memory kısmında boyutu bilinmeyen şekilde gözükür . Ordan configure yaparak gösterebilirsin .
  • Xbox 360 DTS çalıştırıyor mu ? Çalıştırmıyorsa DTS ve Blu-Ray olmadığı için neleri kaybedecek olabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smurfs

Xbox 360 DTS çalıştırıyor mu ? Çalıştırmıyorsa DTS ve Blu-Ray olmadığı için neleri kaybedecek olabilirim?

Evet DTS destekli diye biliyorum(Yanlış biliyormuşum). Blu-ray olmadığı için sadece Blu-Ray filmleri izleyemiyorsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 3 Ağustos 2011; 2:14:52 >
  • X360 da DTS desteği yoktur 5+1 Dolby Digital desteği var ikisi farklıdır karıştırmayalım. DTS desteği PS3 de var sadece.
  • Yok demek hmm.Peki DTS ve BLuray'ın yokluğu hissedilir birşey midir oyunlarda v.s şu yakınlarda xbox360 almayı düşünüyorumda yani fikir sahibi olmak adına soruyorum.
  • Hayır sorun olmaz X360da da bazı oyunlar hariç tüm oyunlar 1 DVD zaten.
  • çift dvdliler nasıl çalıştırılıyor peki ?
  • Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun95

çift dvdliler nasıl çalıştırılıyor peki ?

Oyunun ortalarında 2. dvd yi tak diyor öyle devam ediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: harun95

çift dvdliler nasıl çalıştırılıyor peki ?

Oyunun ortalarında 2. dvd yi tak diyor öyle devam ediyorsun.

mantıklı...
  • ben 4GB lık xbox 360 almayı düşünüyorum hafızası yeter mi oyun falan indirmicem
  • ben 4GB lık xbox 360 almayı düşünüyorum hafızası yeter mi oyun falan indirmicem
  • @noyantosuner:

Hiç bir oyunu indiremezsin ve HDD'ye kopyalayamazsın zaten 4GB Xbox'a. Geriye kalan bütün işlerini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

@noyantosuner:

Hiç bir oyunu indiremezsin ve HDD'ye kopyalayamazsın zaten 4GB Xbox'a. Geriye kalan bütün işlerini görür.

Teşekkür ederim TheMEA peki 250 lik alıp orjinal oyunu hdd ye atsam bir daha ihtiyacım olur mu cd ye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyantosuner

quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

@noyantosuner:

Teşekkür ederim TheMEA peki 250 lik alıp orjinal oyunu hdd ye atsam bir daha ihtiyacım olur mu cd ye ?

Olur . Oyunun dvd'si daima konsolda takılı olmalı .
  • bu eskı kasa xbox 360ların harddısklerı slımlere oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyantosuner

ben 4GB lık xbox 360 almayı düşünüyorum hafızası yeter mi oyun falan indirmicem

Yeter
  • Ms point ne işe yarar?
    makinamda 800 ms point var
    Tl olarak ne kadar yapıyor
    hesab açabilir miyim?
  • Usayamı üye olayım ingiltereyemi ? Birde ingiltereye olsam üye gold live kart alsam sorunsuz çalışırmı hepsinde usa uk farkedermi livegold cartta
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.