Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
31
Favori
398.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4 gb lık slim alsak 16 gblık flash belleği takıp oyunları buna yüklesek oynayabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

Arkadaşlar 4 gb lık slim alsak 16 gblık flash belleği takıp oyunları buna yüklesek oynayabilirmiyiz ?

Oynanır flash bellekten sorun olmaz .
  • Arkadaşlar bir sorum olacak : Geçen hafta Fw'li makine aldım. Dance central oyununa ekstra şarkı yüklemek istiyorum fakat fw'li diye ban yemekten çekiniyorum. müzikleri indirebilmem için ne yapmam gerekiyor? Eğer sign in olursam ban yer miyim?

Teşekkürler...
  • @Sek: Ban yemekten korkuyorsan niye fw li aldın? Yemezsin banı anında merak etme.
  • arkaslar saçma sapan bir soru soruyorsam eğer affola. Meramım oyun kayıtlarını flash belleklere usb uzerinden yapaliyoruz. Peki oyunun tamamını yukleyebilirmiyiz ? Asıl soruma gelirsek usb uzerinden harici disk bağlayarak ona oyun yukleyebilirmiyiz ? (Kastım oyunun tamamı yuklemek yani illa xbox ait bir disk satın almamız gereklimi ? )
  • 2 mesaj yukarıyı bile okumadan patırt diye soru sormuşsun ne diyim .
  • hayırlı ramazanlar,

arkadaşlar xbox 360 slim 4gb var elimde, bölge kodunu sadece konsolun arka kısmındaki numaralardan vs öğrenebilirmiyim?

(makinayı açmadan ve kutuya bakmadan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 16 Ağustos 2011; 16:58:37 >
  • okicam msjım bulunsun..
  • ÇOK önemli bir sorum var xbox 'ımın fw si yanılmıyorsam LT 1.1 böyle bir fw varmı? 1.1 yerine 1.7 de olabilir.bundan sonra ap25 li oyunlar için fw çıktı daha sonra 1.9 çıktı ben hangisini yaptırmalıyım konsolda kincet dashboard yüklü.. tüm oyunların sorunsuz açılması için hangi fw attırmalıyım.(brotherhood,cod 7,cod update yaptıktan sonra açılmadı)son fw olan 2.0 ı beklemek istemiyorum şuan hangisini yaptırmalıyım,live ile işim yok...???
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34psycho

ÇOK önemli bir sorum var xbox 'ımın fw si yanılmıyorsam LT 1.1 böyle bir fw varmı? 1.1 yerine 1.7 de olabilir.bundan sonra ap25 li oyunlar için fw çıktı daha sonra 1.9 çıktı ben hangisini yaptırmalıyım konsolda kincet dashboard yüklü.. tüm oyunların sorunsuz açılması için hangi fw attırmalıyım.(brotherhood,cod 7,cod update yaptıktan sonra açılmadı)son fw olan 2.0 ı beklemek istemiyorum şuan hangisini yaptırmalıyım,live ile işim yok...???

1,91 atmalısın . 1,91 ile ap2,5 korumalı oyunların tümü çalışıyor sorunsuz . Ama makine slim ise 1,91de bazı hatalar varmış sanırım . 1,92 onları düzeltmek için yolda .
  • makine slim değil.. ben direk 1.91 atsam hem ap li oyunları hemde cod7 yi falan oynarım dimi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

quote:

ÇOK önemli bir sorum var xbox 'ımın fw si yanılmıyorsam LT 1.1 böyle bir fw varmı? 1.1 yerine 1.7 de olabilir.bundan sonra ap25 li oyunlar için fw çıktı daha sonra 1.9 çıktı ben hangisini yaptırmalıyım konsolda kincet dashboard yüklü.. tüm oyunların sorunsuz açılması için hangi fw attırmalıyım.(brotherhood,cod 7,cod update yaptıktan sonra açılmadı)son fw olan 2.0 ı beklemek istemiyorum şuan hangisini yaptırmalıyım,live ile işim yok...???

1,91 atmalısın . 1,91 ile ap2,5 korumalı oyunların tümü çalışıyor sorunsuz . Ama makine slim ise 1,91de bazı hatalar varmış sanırım . 1,92 onları düzeltmek için yolda .

Ben en son firmware i attırdım, ama hala modern warfare 2 oynayamıyorum. Nasıl oynayabilirim?

• quote:

makine slim değil.. ben direk 1.91 atsam hem ap li oyunları hemde cod7 yi falan oynarım dimi..

Abgx adlı program var . Onunla tarattıktan sonra istediğin oyunu oynayabilrisin .

quote:

Orijinalden alıntı: charmacomma

quote:

quote:

Ben en son firmware i attırdım, ama hala modern warfare 2 oynayamıyorum. Nasıl oynayabilirim?

En son ne zaman patchleyip yazdırmıştınız ? Bundan önce gelen ap korumasının ardından dvdleri yazdırmıştık . Sonra tekrar ap koruması geldi . Ve abgx patchi gelmedi . Onun yerine 1,91 fw geldi . Bu fw ile bir önceki yazdırdığımız ap2,5 yiyen oyunları oynayabiliyorduk . Ama siz daha önceye dayalı bir dvd denediyseniz veya son abgx patchini yapmadıysanız oynayamazsınız .

• Arkadaşlar FW'li Xbox'ım var, sanırım 1-1.5 sene olmuştur attıralı en son, sürümünü hatırlayamıyorum. Şimdi sorum şu ki, ben orjinale geçmek istiyorum bunun için cihazı açtırıp tekrardan bir işlem yaptırmam gerekli mi, yoksa nete bağlanıp direk update'i yapsam mı ? Çok noob sorusu oldu ama hiç bilgim yok bu konuda gerçekten. Şu ana kadar xbox'ımı hiç internete bağlamadım, ban'lı değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Arkadaşlar FW'li Xbox'ım var, sanırım 1-1.5 sene olmuştur attıralı en son, sürümünü hatırlayamıyorum. Şimdi sorum şu ki, ben orjinale geçmek istiyorum bunun için cihazı açtırıp tekrardan bir işlem yaptırmam gerekli mi, yoksa nete bağlanıp direk update'i yapsam mı ? Çok noob sorusu oldu ama hiç bilgim yok bu konuda gerçekten. Şu ana kadar xbox'ımı hiç internete bağlamadım, ban'lı değil yani.

Sondan bir önceki update fw'i siliyordu . Sen internete bağlayıp sırasıyla tüm updateleri yaparsan fw gider .

Deneme amaçlı bir kopya oyun denersin . Okumazsa olmuş demektir .
  • quote:

quote:

Arkadaşlar FW'li Xbox'ım var, sanırım 1-1.5 sene olmuştur attıralı en son, sürümünü hatırlayamıyorum. Şimdi sorum şu ki, ben orjinale geçmek istiyorum bunun için cihazı açtırıp tekrardan bir işlem yaptırmam gerekli mi, yoksa nete bağlanıp direk update'i yapsam mı ? Çok noob sorusu oldu ama hiç bilgim yok bu konuda gerçekten. Şu ana kadar xbox'ımı hiç internete bağlamadım, ban'lı değil yani.

Sondan bir önceki update fw'i siliyordu . Sen internete bağlayıp sırasıyla tüm updateleri yaparsan fw gider .

Sondan bir önceki siliyordu ama sonuncusundan emin değilsiniz sanırım. Denerim aslında ama riske de etmek istemiyorum, peki kopya bir oyunu çalıştırırsa hemen ban yer miyim ?

• quote:

quote:

quote:

Sondan bir önceki siliyordu ama sonuncusundan emin değilsiniz sanırım. Denerim aslında ama riske de etmek istemiyorum, peki kopya bir oyunu çalıştırırsa hemen ban yer miyim ?

Sondan bir önceki siliyor ama onu yapıp fw yaptırmazsan devamında diğerini yaparsan sorun olmaz . Fw onu engelliyordu .

Ban yemezsiniz . Çoğu kişi şuan fw li şekilde live da dolanıyor daha sorun çıkmadı .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sondan bir önceki siliyor ama onu yapıp fw yaptırmazsan devamında diğerini yaparsan sorun olmaz . Fw onu engelliyordu .

Ban yemezsiniz . Çoğu kişi şuan fw li şekilde live da dolanıyor daha sorun çıkmadı .

Çok teşekkür ederim dostum yanıtın için, o halde update yapacağım

• şimdi yeni xbox alan biri fwli kullanmak istiyorsa fw nin dışında başka bir işlem daha mı yaptırması lazım ?

bir de son çıkan fw bazı slimlere olmuyormuş, doğru mu bu ?
  • beyler benim cihaz fwli 2.0.12625.0 sürümü var acaba film izlemek için ne yapmalı birde her açtığımda sign ın profili elle yapıyorum otomatik yüklemiyor aynı şekilde pesi türkçe yapıyorum sonra yeniden girince tekrar ingilizce oluyor sorun nerde
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.