Binbaşı
13 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 28 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba, bilgisayarımın anakartında fotoğrafını koyduğum parça yandı. Diyot olduğunu düşünüp başka bir diyot taktık ama iş görmedi. Üzerinde ki kodu yazınca birşey çıkmıyor.
Alternatif olarak takabileceğim birşey var mı ?
Teşekkürler

Arkadaşlar iyi forumlar,Konunun yeri doğrudur umarım.

Yakında taşınıyoruz bu yüzden dün çağrı merkezinden nakil işlemini başlattım. Bana sadece gerekli ekibin benle iletişime geçip randevu alacağı söylendi. Ancak en az 4-5 farklı numara tarafından arandım. Biri dijitürk hakkında bilgilendirdi biri "adsl bilgilendirme" birşeyinden aradığını söyledi. Hepside müsait olmadığım zamanlara denk geldiği için ne ses kaydı almak aklıma geldi nede konuşmayı uzatıp bana nasıl ulaştıklarını öğrenmek.

Bu numaralar beni arayıp ADIMI VE SOYADIMI ayrıca fiberden de ADSL'e geçiş için nakil işlemi başlattığımı söylüyorlar. Türkcell'in kendi çağrı merkezi bile işlem öncesi adımı sorarken bu insanlar nasıl oluyorda benim kişisel bilgilerime ulaşıyorlar ?

Eminim daha önce bu sorunu yaşayan olmuştur. Bu konu hakkında yapabileceğim bir yasal işlem mevcut mu ? Teşekkürler

Beyler vallahi bıktım ben bu zayıflama probleminden milletin.
İnternette beslenmeyle ilgili bir şey araştırıyorum 10 sonuçtan 9'u "zayıflama" içeriyor.

Örnek olarak merak ettim tarçınlı kahve olur mu, nasıl olur ? diye bakayım dedim her yerde "zayıflamak için tarçınlı kahve"
Yav ne alaka ? Limonlu su içiyorum "Sen zaten zayıfsın ne diye limonlu içiyon ?". Ya ne alaka tadı güzel oluyor seviyorum limonu öyle içiyorum Spora başladım beslenme düzeni bakıyorum her yerde "zayıflamak için". Bir tane sadece "sağlıklı" olanı yazan yok.

Birde "Köşkö senin gibi olsam yiyip yiyip kilo almıyorsun" var. Evet almıyorum çünkü görmemişler gibi yemiyorum, akşam yemiyorum, ağır ağır yiyorum ki midemi zorlamayayım.

Uzun oldu ama çok sıkıldım ben bu şişkolardan yeter yahu
Şimdi bakanlarımız bile giremiyor Avrupa'ya. Ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Arkadaşlar geçen gün bir arkadaştan p2 olarak forza 6 yı aldım oyunun indirilmesi tamamlandığina rağmen yüklemeyi tamamlamak için profil değiştir uyarısı alıyorum (oyunu aldığım hesabı açtığıma rağmen )
İyi günler,
başlıkta tam yazamadım durumu. 100-150 lira civarında en azından 720p çekim yapan aksiyon kamerasına ihtiyacım var. Ürün tek kullanımlık olucak desem yalan olmaz. Su geçirmez olmasıda önemli.
Ayrıca çekim 4 saati geçicek. Bu kadar uzun süre çekim için ne yapmalıyım? Powerbank ile şarj ederken çekim yapmakta mümkün mü?
Ayrıca aksiyon kameralarındaki li-ion piller 3.7V mu?
Çok soru sordum cevaplarsanız sevinirim
İyi geceler,
Lise son sınıf öğrencisiyim. Kendi arkadaş ortamımızdan hoşlandığım bir kız var. Şimdiye dek kimseye ne onu, ne de hoşlandığım herhangi biri olsuğunu söyledim. Ama arkadaşlarım arasıra salaktan "güzel kız mı sence?" gibisinden sorularla vesaire aramızı yapmaya çalışıyormuş gibi davranıyor.
Son sınıf olduğumuz için kafam çok karışık. 1.5 ay sonra kimse okula gelmeyecek ve hazirandan sonra onu görme ihtimalim çok zayıf. Şimdi gitsem açılsam 2.5 ay sonra lys var olumsuz birşeyde onun kafasını karıştırmaktan korkuyorum. Aynı gruptayız dediğim gibi sürekli birlikte geziyor beraber yemek yiyoruz. Kötü bir durumda benim tamamen onlardan kopmam demek neredeyse.
Ne yapmalıyım? Gidip açılayım mı yoksa zamana mı bırakayım?

-
X1-GTA V crewimiz kuruldu arkadaşlar. Crew ile ilgili her konuda "Vl.Murad" nickli arkadaştan yardım alabilirsiniz

İyi forumlar arkadaşlar,
Xbox one sahibi GTA 5 kullanıcıları olarak birbirimizi daha rahat bulabilmek için böyle bir konu açayım dedim.
Bu başlık altında toplanıp birlikte etkinlikler düzenleyebilir, eğlenceli vakit geçirebiliriz.
Normal zamanda tek başımıza dolaşmak yerine burdan tanıştığımız kişiler ile oynar hemde yeni arkadaşlıklar kazanırız

Ana mesaj üzerinde bir liste oluşturacağım. Oyunu alanlar ve katılmak isteyenler bana Ad,gamertag ve varsa özel notunu(şu saatlerde-şu günlerde uygunum vs) yazması yeterli

LİSTE :

Ad :
F.Nicki :
Gamertag :
Not :

1-
Ad : Atıl
F.Nicki : LordWinchester
Gamertag : xatilkantrx
Not : -

2-
Ad : Murat
F.Nicki : Vl.Murad
Gametag : AssassinsTR
Not : Genellikle akşam saatleri ve hafta sonu.

3-
Ad : Orhan
F.Nicki : DaR GeLiRLi
Gamertag : OrhN
Not : Haftaiçi akşam 7 den gece 1 e kadar on olabiliyorum haftasonu hemen hemen on um.

4-
Ad: Mücahit
F.Nicki : dichrott
Gamertag: LT Janissary
Not: haftaiçi akşam üzeri ve gece geç, cumartesi gece geç, pazarları da öğlen ve gece geç.

5-
Ad : Yasin
F.Nicki : Umile
Gamertag : CastJellyFish67
Not : Akşam saat 6 dan gece 2-3'e kadar onlineım.

6-
Ad: yusuf
F.Nicki : yusuf.apbt
GT: ErotiqueAsphyx

7-
Ad: Altay
F.Nicki : .TheGamE.
Gamertag: TheOutlawTorn39
Not: -

8-
Ad: Mustafa
F.Nicki : metal_my666
Gamertag : TooL666TR
Not: Saygı sevgi çerçevesinde oyuncularla keyfli oyunlar olur umarım.

9-
Ad : Gökhan
F.Nicki : otomania
Gamertag : GaNG FaRe
Not : Saygı ve sevgi olsun kafalar uyuşsun oyun bahane bana göre, güzel vakit her türlü geçer.

10-
Ad : Burak
F.Nicki : Burak73
Gamertag : Burakksk73
Not : Herkese keyifli oyunlar...

11-
İsim :Çağrı
F.Nicki : faroz023
Gamertag : Faroz023
Not : İlk hafta vizeler nedeniyle aranızda olamayacağım ama açığı kapatacağımı düşünüyorum

12-
Adim : sinan
F.Nicki : Quirath
GT : DearKUNGEN
Not : online saatleri, aksam 7 8 den 12 1 e kadar.

13-
Ad : Ali
F.Nicki : AliDoğan
Gamertag : aLiDogan35

14-
Isim : Alp
F.Nick : Celtic Warrior
Gamertag : Jonathan Good27

15-
Ad: Çağdaş
F.Nick: hdblack35
Gamertag: CagdasK
Not: Genellikle akşam 20:00 sonrası ve hafta sonları full.

16-
Ad : Ahmet
F.Nicki : DarkCross07
Gamertag : DarkOrLight1375
Not : Giriş saatleri belli değil kafama göre

17-
Ad : mert
F.Nicki : mertkitapci
Gamertag : MertKitapci
Not : nezman denk gelirse

18-
Ad: Gökhan
F.Nick: innsofheaven
Gamertag: innsofheaven
Not: Akşam 21.00-24.00 ve haftasonları

19-
Ad:Umut
F.Nick:bullytr
Gamertag:Bullytr
Not:-

20-
Ad : Kahraman
F.Nicki : SolidSnake1803
Gamertag : SolidSnake1803
Not: Genelde akşamları ve geç saatlerde online oluyorum

21-
Ad : Barış
F.Nicki : Source
Gamertag : Source53
Not : Kafama göre giriş yapıyorum belli olmuyor.

22-
Ad: Metehan
F.Nicki: metomero
Gamertag: metomero
Not: 5 ten sonra genelde açığım :)

23-
Ad: Batuhan
F.Nicki : MuzSuyu
Gamertag : batuhansolaklar
Not : her gun gec saatlerde onlineim 9 dan sonra isteyen olursa beraber oynariz

24-
Ad : Afşın
F.Nicki :AFSNKS
Gamertag :TR MoBy
Not : Herkese keyifli oyunlar

25-
Ad : Erdoğan Şükrü
Gamertag: CombativeAura0
F.Nicki : CombativeAura
Not: -

26-
Ad : Koray
Gamertag : bihemtakry
F.Nicki : bihemtakry

27-
Ad : Batuhan
Gamertag: swaggyb8
F nicki : Brandon Jennings
Not: Bu sene universite sinavina girecegim icin pek aktif olamiyorum maalesef

28-
Ad: Gokbey
F.Nick: shockbey
Gamertag: shockbey
Not : Amerikada yasadigim icin turkiyeye gore gece online oluyorum

29-
Ad: Taha
Gamertag : TheArmy32
F.Nicki : TheArmy32
Not : Saat 4ten sonra girerim

30-
Ad: murat
Gamertag : merkintr
F.Nicki : merkingtr
Not : Ekleyin çoğuzaman online oluyorum.
İyi günler beyler,
Elimdeki xbox 360'ı satıp xbox One almayı düşünüyorum. Ama konsol kaçtan gider karar kılamadım. Bir fiyattan koyup aylarca alıcı beklemek istemiyorum.
Konsol Elite model 120gb hdd, Kinect+Adventures oyunu var.
2 adet orjinal kol mevcut,
Konsol önceden fw li idi ama 2 yıl önce orjinale döndürdüm. Elimde GTA 5,RDR, Battlefield 4 ve Nike+ Sport oyunları var.

Şuan Gamepadlerin arka kapağı yok ayrıca kulaklığın ucuna takılan süngerimsi kısım yok. Gamepad arka kapaklarını ve kulaklığı DX ten ben temin edicem.

Bu Konsol kaça gider sizce?
Satış opsiyonlarına göre fiyat verir misiniz?
Yani Konsol+2Gamepad, Kinect+2 Oyun, Toplu satış vb.
İyi günler, İyi forumlar arkadaşlar.
Ben android wearlı bir saat almak istiyorum. Tam olarak karar veremedim ama lg g watch ve moto360 üzerindr düşünüyorum. Ancak bu saatlerin Türkiyede resmi satışını bulamadım. Bu saatleri nasıl alabilirim. Yurdışından getirtsem gümrükte kalır mı? Yani vergi mi alınır yoksa yasaklı ürün kategorisinde geri mi yollarlar. Vergiye tabii tutulursa yaklaşık 250$ lık saat ten ne kadar vergi alınır.

Teşekkürler şimdiden :)
Hakkında
Forum İmzası:
"Bırakın doğruları gelecek söylesin ve herkes eserlerine ve başarılarına göre değerlendirilsin. Bugün onların olsun; ama uğrunda çok uğraştığım gelecek, benimdir."
Hakkımda:
Bırakın doğruları gelecek söylesin ve herkesi eserlerine ve başarılarına göre değerlendirsin. Bugün onların olsun; ama uğrunda çok uğraştığım gelecek, benimdir.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.140
İkinci El Bölümü Mesajları: 139
Konularının görüntülenme sayısı: 6.312 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 248 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.